Jump to content

VGA Διαξιφισμοί

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 1,2k
  • Created
  • Last Reply
Το εχουν φτιαξει ρε το cf, πηγαινει "λαδι":hehe:

σε ενα monitor και μεχρι 2560χ1440. Γιατι σε κατι διαφορετικό περνουν μπροστα οι μετροποντικες και τριζει το τετραγωνο :hehe:

Για λαδι δεν ξερω Πανο, εμενα αιμα θα παει σιγουρα παντως!:p:hehe:

Παει του κολλησε ψυχολογικα του Χρηστου η amd θα βλεπει κοκκινο....και θα αλλαζει δρομο:hehe:

σε ενα monitor και μεχρι 2560χ1440. Γιατι σε κατι διαφορετικό περνουν μπροστα οι μετροποντικες και τριζει το τετραγωνο :hehe:

Αρα εγω που ειμαι σε 1080p τσιμπαω 2 κομματος χωρις φοβο και χωρις παθος?

Κανονισε θα ερθω και θα στις βαλω μεσ στο pc σου με το ζορι μετα, χαιρετησε την τατιανα θα στην παρω:hehe:

Παει του κολλησε ψυχολογικα του Χρηστου η amd θα βλεπει κοκκινο....και θα αλλαζει δρομο:hehe:

Δυο ατομα ξεροσταλιαζουν στις αγγελίες εσύ και η Καρμεν (περιμένοντας τον Tιτανα στα 300 ευρω) :hehe:

Tι χουνέρι τους κάνουμε ρε κηπουρέ...καλα το promo σου στους κοκκινους τσακιζει λεμε :p

[MENTION=11419]9000+rpm[/MENTION] σου πουλαω την 780 την δικια μου ειναι και καλο κομματι και θα βαλω εγω 290cf να τις τιναξω :tomato::tomato::sarcastic: Ασε την Τατιανα του Ορεστη!θα την παρω εγω οταν ερθει η ωρα το εχω κλεισει prv πρωτο τραπεζι πιστα!

[MENTION=11419]9000+rpm[/MENTION] σου πουλαω την 780 την δικια μου ειναι και καλο κομματι και θα βαλω εγω 290cf να τις τιναξω :tomato::tomato::sarcastic:

Mετα το Free WiFi η κυβέρνηση αποφάσισε να στίσει και μηχανάκια με ΑMD R9 290 QUAD CF στης πλατείες για να ζεστάνει τη πολη μας.

Mετα το Free WiFi η κυβέρνηση αποφάσισε να στίσει και μηχανάκια με ΑMD στης πλατείες για να ζεστάνει τη πολη μας.

Με αυτές τις τιμές φτηνότερα έρχεται από το πετρέλαιο. :hehe:

Να δούμε η Nvidia πως θα ζεσταθεί. Ίσως να βγάλει την GTX 780 Ti... Ti Ti....E Ti Ti Ti Ti edition και να ρίξει τις τιμές ξανά :sarcastic:

[MENTION=478]sebastian[/MENTION]

Γιατί έκανες edit? Μια φτάνει. Να ζεσταθούμε είπαμε όχι να φέρουμε τον καύσωνα μέσα στα Χριστούγεννα :hehe:

[MENTION=11419]9000+rpm[/MENTION] σου πουλαω την 780 την δικια μου ειναι και καλο κομματι και θα βαλω εγω 290cf να τις τιναξω :tomato::tomato::sarcastic: Ασε την Τατιανα του Ορεστη!θα την παρω εγω οταν ερθει η ωρα το εχω κλεισει prv πρωτο τραπεζι πιστα!

Τι γινετε πολλες προτασεις εχω:hehe:

πανο αγορι μου μην τον παρακαλας αλλο δεν βλεπεις δεν ξαναγυρναει στα σκ@τα:hehe:

αλλα και να γυρισει αστον να κανει μπανιο με αυτα:hehe:

θα σου δωσω την δικια μου σε καλη τιμουλα μιας και λεω να παω στην ΤΙ φιλε

Να ακουσω προσφορες σε Pm, αυτος που θα θελει να την ξεφορτωθει περισσοτερο (αρα ο φθηνοτερος:p) κερδιζει:hehe::hehe:

Τι γινετε πολλες προτασεις εχω:hehe:

Να ακουσω προσφορες σε Pm, αυτος που θα θελει να την ξεφορτωθει περισσοτερο (αρα ο φθηνοτερος:p) κερδιζει:hehe::hehe:

Γιατι σε pm ρε Πανο ... εμεις να μην γελασουμε ... :hehe:

Λες απο "vga διαξιφισμοι", να το κανουμε το thread "vga δημοπρασιες" Γιαννη?:hehe:

Σκεφτηκα να γελαγαμε λιγο παραπανω ...

πόσο πιστεύεται ότι αξίζει μεταχείρο μια απλή 780;πάνω από 350;
350-400 αναλογα την εγγυηση και υλοποιηση ειναι τιμη λουκουμι πιστευω.350 για reference kαι 400 για καστομια εισαι οκ!
Παντως αν ψαχνεις για reference αξιζει πιστευω να δωσεις αλλα 100 και να πας σε τατιανα ...

Ο Τιτανας των 500 ευρω που ειναι ρε παιδια ? :hehe:

Περιμενετε την 780ti για να του ριξει την τιμη ? [MENTION=22717]azazil1190[/MENTION], και εγω σημερα κερναω γλαρο στα παιδια!

Εκτος εαν λες αυτον που εχει παρκαρει στο insomnia στα 650 ευρω! Μπλεξε εσυ με αυτον...

H κουτσή Palit με 2 Years warranty δεν εχει ουτε 300 ευρω!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.