Jump to content

Desktop Brands που στελνουν Ελλαδα

TheHacker

Recommended Posts

Καλησπερα θα ηθελα να δω καποιες καλες εταιριες που στελνουν Desktop απο οπουδηποτε στην ελλαδα ....θα προτιμουσα να μπορεις να κανεις edit στα desktop που στελνουν ...ευχαριστω

μαλιστα.. εννοω κατι σαν https://www.cyberpowerpc.com/ που κανεις την συνθεση οπως θες και στην στελνουν καταλαβες ;)....αλλα κανεις δν στελνει ελλαδα :S

Τι ακριβως κανουν αυτοι που δεν μπορεις πχ να το κανεις εσυ παραγγελνοντας μονος σου κοματια κοματια οτι θελεις ?(που θα σου βγει και φτηνοτερο)

Βρε...χακερα μου,είσαι σε ενα παρα πολυ ψαγμένο φόρουμ...

Μαγαζάκια δοξα το θεο στην Ελλάδα έχουμε κάμποσα,ειλικρινά,τι μπορούν να κάνουν αυτοί ,που δε μπορούν να κάνουν εδώ η κάθε m systems,egate,vision studio κλπ ,και που δε μπορούν τυπακια από εδώ μεσα να σε συμβουλεύσουν;

το ξερω πως μπορω να το κανω και μονος μ ...εχω φαει απειρες ωρες διαβαζοντας βιβλια και βλεποντας βιντεο μπλα μπλα πανω σ αυτα ... απλα οι δικοι μ μιας και ειμαι μολις 18 δεν ειναι απολυτα σιγουροι οτι μπορω να το κανω μονος μ -_- .....νευριαζω γ αυτο γτ ξερω τι πρεπει να κανω απολυτα και σιγουρα! σκεφτομαι να το παρω ετοιμο να τελειωνω γτ μ την εχει δωσει !:o

Επειδή έτσι όπως το λες απλοποείται αρκετά, μπες στο Υπολογιστές, Laptop, Τηλεοράσεις, Ήχος, Εικόνα, Τηλεφωνία, Αναλώσιμα - plaisio.gr και φτιάξε ένα σύστημα όπως το θέλεις να ξεμπερδεύεις.

οχι πλαισιο παντως :p γτ ξερω τι παιζει την εχω πατησει αρκετες φορες ...το 2005 στα 9 μ πηρα το 1ο turbo-x ητανε πολυυυ καλο για εκεινη την εποχη αλλα απο τοτε αλλαξαν πολλα με το πλαισιο κ δν θελω πια παρτιδες ...για αυτο αλλωστε κοιταω κτ απο εξωτερικο με περισσοτερες επιλογες ;)

οχι πλαισιο παντως :p γτ ξερω τι παιζει την εχω πατησει αρκετες φορες ...το 2005 στα 9 μ πηρα το 1ο turbo-x ητανε πολυυυ καλο για εκεινη την εποχη αλλα απο τοτε αλλαξαν πολλα με το πλαισιο κ δν θελω πια παρτιδες ...για αυτο αλλωστε κοιταω κτ απο εξωτερικο με περισσοτερες επιλογες ;)

Τι διαφορά πιστεύεις οτι θα εχει ένα built-to-order μηχάνημα ειτε ειναι από το πλαίσιο είτε από την Asus ;

καμια αλλαγη απλα δεν θελω κατι απο ελλαδα ..προτιμω! εξωτερικο ...εχω απογητευτει πληρως απο τα καταστηματα στην ελλαδα :S ..εκτος αν μονο σε εμενα εχει τυχει να μην εχει καλο support sto plaisio ας πουμε!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.