Jump to content

Θέλει αντικατάσταση η μαμα-κάρτα του υπολογιστή για να αντέξει?

OhAgainDown

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά,είμαι καινούριος στο Forum σας μετά από αναζήτηση στο google το βρήκα.Μην πολυλογώ από μέρα σε μέρα φτάνει ο καινούριος υπολογιστής,δεν ξέρω γενικά κατά πόσο είναι καλός γιατί δεν γνωρίζω από hardware καθόλου να το ξεκαθαρίσω αυτό!έτσι ρώτησα ένα παλικάρι αν μπορεί να αντέξει κάποιου είδους παιχνίδια όπως το Leagueoflegends με την κάρτα γραφικών που έχει και μου είπε όχι.Για να σιγουρευτώ λοιπόν θα σας δώσω τα στοιχεία του υπολογιστή και θέλω να μου πείτε σχετικά με την κάρτα αν θέλει αλλαγή και γενικά αν μπορεί να αντέξει!

Στοιχεία:Είδος Desktop PC Computer

Σειρά Επεξεργαστή CPU Intel Core i5

Επεξεργαστής CPU Intel Core i5-4440 Processor (6M Cache, up to 3.30 GHz)

Λειτουργικό Σύστημα Windows 7 Professional

Ταχύτητα Επεξεργαστή σε Ghz 3.10GHz

Τύπος Μνήμης RAM DDR3

RAM Memory 4 GB

Χωρητικότητα HDD σε GB 1000

Ταχύτητα Σκληρού Δίσκου (rpm) 7200

Sound Card On Board 8 Channel Sound

Κάρτα Γραφικών On Board

Μνήμη κάρτας γραφικών Shared

Όπως προείπα δεν γνωρίσω από υπολογιστές έτσι θα εκτιμούσα αν οι απαντήσεις ήταν κατανοητές για αρχάριους όπως εγώ!Ευχαριστώ :T:

Το ενσωματωμένο υποσύστημα γραφικών που έχει ο συγκεκριμένος υπολογιστής, κάνει μόνο για πολύ απλή χρήση γραφείου κλπ. Αν θέλεις να παίξεις παιχνίδια, θα πρέπει να επενδύσεις σε ξεχωριστή κάρτα γραφικών.

για το λολ μια χαρα μπορει..

Και αν το μια χαρα ειναι παρεξηγισιμο απο καποιους τοτε να το θεσω αλλιως..

εγγυημενα για το lol δεν χρειαζεται να παρεις καρτα.

καμμια 40 frames λογικα θα εχεις.Αν θες βγαλε και λιγο shadows απο τις ρυθμισεις να παρεις μερικα frames παραπανω..

(δεν τιθεται θεμα "αντικαταστασης"..δε βγαινει δλδ..απλα θα βαλεις αλλη αν θελεις για καποιο αλλο παιχνιδι)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.