OhAgainDown Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2013 Καλησπέρα παιδιά,είμαι καινούριος στο Forum σας μετά από αναζήτηση στο google το βρήκα.Μην πολυλογώ από μέρα σε μέρα φτάνει ο καινούριος υπολογιστής,δεν ξέρω γενικά κατά πόσο είναι καλός γιατί δεν γνωρίζω από hardware καθόλου να το ξεκαθαρίσω αυτό!έτσι ρώτησα ένα παλικάρι αν μπορεί να αντέξει κάποιου είδους παιχνίδια όπως το Leagueoflegends με την κάρτα γραφικών που έχει και μου είπε όχι.Για να σιγουρευτώ λοιπόν θα σας δώσω τα στοιχεία του υπολογιστή και θέλω να μου πείτε σχετικά με την κάρτα αν θέλει αλλαγή και γενικά αν μπορεί να αντέξει! Στοιχεία:Είδος Desktop PC Computer Σειρά Επεξεργαστή CPU Intel Core i5 Επεξεργαστής CPU Intel Core i5-4440 Processor (6M Cache, up to 3.30 GHz) Λειτουργικό Σύστημα Windows 7 Professional Ταχύτητα Επεξεργαστή σε Ghz 3.10GHz Τύπος Μνήμης RAM DDR3 RAM Memory 4 GB Χωρητικότητα HDD σε GB 1000 Ταχύτητα Σκληρού Δίσκου (rpm) 7200 Sound Card On Board 8 Channel Sound Κάρτα Γραφικών On Board Μνήμη κάρτας γραφικών Shared Όπως προείπα δεν γνωρίσω από υπολογιστές έτσι θα εκτιμούσα αν οι απαντήσεις ήταν κατανοητές για αρχάριους όπως εγώ!Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Οκτώβριος 25, 2013 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2013 Το ενσωματωμένο υποσύστημα γραφικών που έχει ο συγκεκριμένος υπολογιστής, κάνει μόνο για πολύ απλή χρήση γραφείου κλπ. Αν θέλεις να παίξεις παιχνίδια, θα πρέπει να επενδύσεις σε ξεχωριστή κάρτα γραφικών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OhAgainDown Οκτώβριος 25, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2013 Μήπως έχεις να μου προτείνεις κάποια κάρτα γραφικών με 40-80 ευρώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 25, 2013 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2013 για το λολ μια χαρα μπορει..Και αν το μια χαρα ειναι παρεξηγισιμο απο καποιους τοτε να το θεσω αλλιως..εγγυημενα για το lol δεν χρειαζεται να παρεις καρτα.καμμια 40 frames λογικα θα εχεις.Αν θες βγαλε και λιγο shadows απο τις ρυθμισεις να παρεις μερικα frames παραπανω..(δεν τιθεται θεμα "αντικαταστασης"..δε βγαινει δλδ..απλα θα βαλεις αλλη αν θελεις για καποιο αλλο παιχνιδι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
OhAgainDown Οκτώβριος 25, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2013 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παρόλα αυτά θα ήθελα μια γνώμη για αντικατάσταση της κάρτας με κάποια άλλη στο ποσό που ανέφερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 25, 2013 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2013 7750 με ddr5 στο ανω οριο του budget σου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OhAgainDown Οκτώβριος 25, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2013 Έγινε και πάλι ευχαριστώ!Μπορεί να κλειδώσει το θέμα!<3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.