Myralis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2013 Καλησπέραεδώ και λίγες μέρες προέκυψε ένα κουλό πρόβλημα.Με παίρνει κάποιος στο skype, και το κουδούνισμα ακούγεται 2 φορές , να το πω αλλιώς, ακούγεται και ένα δευτερο κουδούνισμα skype.Απαντάω, και το κουδούνισμα του Skype συνεχίζει να ακούγεται (ενώ έχω αποδεχτεί την κλήση και μιλάω)! Τελικά προέκυψε ότι το κουδούνισμα αυτό είναι από τον Firefox, όταν τον κλείνω σταματάει και το δευτερο κουδούνισμα και όλα μέλι-γάλα.Έλανα επαναεγκατάσταση του SkypeΤο click-το-call skype extension το είχα απενεργοποιημένο, αλλά καλού κακού το απεγκατέστησα.Έκανα επαναεγκατάσταση και του Firefox αλλά το πρόβλημα συνεχίζει.Καμιά ιδέα;
3likos Οκτώβριος 25, 2013 #2 Οκτώβριος 25, 2013 Δεν ποστάρεις μία εδώ που θα το δουν περισσότεροι? α ξέχασα δεν μπορείς οντόπικ αντιμετώπιζα και γω παρόμοιο πρόβλημα αλλά λύθηκε μόνο του, βασικά μερικές φορές το έκανε μερικές όχι ελπίζω να μην παρεξήγησες για την πλάκα :-P
Myralis Οκτώβριος 25, 2013 Author #3 Οκτώβριος 25, 2013 A!!! Το βρήκα! Ηλίθιο ήταν... Πριν 2 μήνες, καθώς έβαζα windows 8 στο laptop, κάπως συνέδεσα τον λογαριασμό του Skype και του Hotmail, με αποτέλεσμα τώρα, ο δευτερος χτύπος να είναι από το web-messenger Skype του hotmail, το οποίο έχω μόνιμα ανοιχτό στον Firefox. Το ανακάλυψα γιατί με πήραν τηλέφωνο όταν κοίταγα mail, οπότε είδα την ειδοποίηση στο tab που ήμουν.. Λύνεται αποσυνδέοντας τους λογαριασμούς όπως φαίνεται εδώ [ame=http://www.youtube.com/watch?v=DLZRR3eZXtw]Unlink an Account from Skype (How to) - YouTube[/ame] και μετά reset τον browser;)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.