tyxeros Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2004 Ειμαι μεταξυ Reserator και waterchill kt03. Ποιο απο τα δυο αποδιδει καλυτερα και επεκτεινεται ποιο αποδοτικα?( λαμβανοντας υποψιν την διατομη των σωληνωσεων και την δυνατοτητα αλλαγης αντλιας). Επειγομαι γιατι το απογευμα θα παω να αγορασω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Οκτώβριος 5, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Αποψη μου το waterchill της asetek γιατι ειναι αναβαθμισιμο ετσι ξεκινησα κι εγω και μετα εκανα τις αλλαγες που ηθελα αντλια-μπλοκ-ψυγειο-σωληνες.Βεβαια ολα αυτα στοιχισαν αν μπορεις να το φτιαξεις απο την αρχη με επιλεγμενα πραγματα ειναι καλυτερα και φτηνοτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Οκτώβριος 7, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Προς το παρον αποφασισα να παρω το waterchill και να το συνδυασω με αυτο στο παρακατω λινκ. Εσεις τι λετε ? http://www.overclock.co.uk/customer...d=17690&cat=541 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.