icy20 Νοέμβριος 5, 2013 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 Για καποιον που δεν κλοκαρει ποτε τον επεξεργαστη (ενας ξαδελφος) εχει νοημα το z87 η να τον παω σε Η87 που ειναι και πιο φτηνο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 6, 2013 Author #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 Χάζευα αυτήν εδώ.α. Απόψεις;β. Λέει 5 χρόνια εγγύηση, αλλά το ok computers & το you λένε 3. Εκ παραδρομής, ή παίζει κάτι άλλο π.χ. με την αντιπροσωπία; τα υπόλοιπα 2 τι γίνονται;Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4Για το β ερώτημα, πήρα τηλέφωνο στο you.gr και μου είπαν ότι όντως είναι 5 τα χρόνια της εγγύησης και ότι είχε μπει από λάθος το 3 που έγραφαν. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 2, 2014 Author #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2014 Μερικούς μήνες μετά, με την Gryphon z87 να έχει αποδειχθεί μια χαρά, είδα αυτό: https://www.microspot.ch/msp/product/PC-Zubehoer/0000753927/ASUS-Gryphon-Armor-Kit-Thermo-Update-Kit-fuer-A/detail.jsfΑξίζει τα 10€ ή τσάμπα το κουβάλημα (δεν ξέρω και πόσο είναι το κουτί); Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιούνιος 2, 2014 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2014 Μερικούς μήνες μετά, με την Gryphon z87 να έχει αποδειχθεί μια χαρά, είδα αυτό: https://www.microspot.ch/msp/product/PC-Zubehoer/0000753927/ASUS-Gryphon-Armor-Kit-Thermo-Update-Kit-fuer-A/detail.jsf Αξίζει τα 10€ ή τσάμπα το κουβάλημα (δεν ξέρω και πόσο είναι το κουτί); δεν ξερω αμα αξιζει , αλλα αισθητικα σιγουρα και αυτο για 9 ΜΟΝΟ ευρο , φιλε μου -σοβαρα- αμα παραγγειλεις , σε ΠΑΡΑΚΑΛΩ πολυ , παρε μου και σε μενα ενα , γιατι δεν εχω καρτες να κανω αυτην την στιγμη κιολας παραγγελεια XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 2, 2014 Author #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2014 Είναι από Ελβετία, δε νομίζω να στέλνουν Ελλάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιούνιος 2, 2014 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2014 τοτε καποιος απο ελβετια , να μου το παρει και να μου το στειλει . τον νοεμβριο το ειχα βρει αυτο το κιτ απο ενα ελληνικο μαγαζι στην τιμη των 30ε (ειχα τοτε λεφτα για πεταμα), τους το ειχα παραγγειλει .... Ακομα ουτε φωνη , ουτε ακροαση XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.