MikeTheGreek Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2013 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν οι μνήμες παίζουν ρόλο στα fps.Ο λόγος που το ρωτάω είναι γιατί έχω προ-αγοράσει το Call of Duty:Ghosts και οι ελάχιστες απαιτήσεις του παιχνιδιού στην μνήμη είναι 6GB και εγώ έχω 4.Το ερώτημα μου είναι θα το παίζει σε πολύ χαμηλά fps?Επι ευκαιρίας το σύστημα μου είναι αυτό. Κουτί: Aerocool XPredator Evil Black Edition - Τροφοδοτικό: Enermax Revolution85+ 1250W - Σκληρός Δίσκος: Seagate Barracuda 3TB - SSD: OCZ Vector Series SATA III 128GB - Κάρτα Ήχου: Creative Sound Blaster Z - Μνήμες: Corsair XMS3 4GB DDR3-1333MHz - Κάρτα Γραφικών: 2 way sli Gainward GeForce GTX680 4GB Phantom - Μητρική: Asrock Fatal1ty Z68 Professional Gen3 - Επεξεργαστής: Intel Core i5-3570K.Το σύστημα μου το πήρα πρόσφατα αλλά οι μνήμες δεν είναι και τόσο καλές.
Fulgore1 Οκτώβριος 25, 2013 #2 Οκτώβριος 25, 2013 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν οι μνήμες παίζουν ρόλο στα fps.Ο λόγος που το ρωτάω είναι γιατί έχω προ-αγοράσει το Call of Duty:Ghosts και οι ελάχιστες απαιτήσεις του παιχνιδιού στην μνήμη είναι 6GB και εγώ έχω 4.Το ερώτημα μου είναι θα το παίζει σε πολύ χαμηλά fps?Επι ευκαιρίας το σύστημα μου είναι αυτό. Κουτί: Aerocool XPredator Evil Black Edition - Τροφοδοτικό: Enermax Revolution85+ 1250W - Σκληρός Δίσκος: Seagate Barracuda 3TB - SSD: OCZ Vector Series SATA III 128GB - Κάρτα Ήχου: Creative Sound Blaster Z - Μνήμες: Corsair XMS3 4GB DDR3-1333MHz - Κάρτα Γραφικών: 2 way sli Gainward GeForce GTX680 4GB Phantom - Μητρική: Asrock Fatal1ty Z68 Professional Gen3 - Επεξεργαστής: Intel Core i5-3570K.Το σύστημα μου το πήρα πρόσφατα αλλά οι μνήμες δεν είναι και τόσο καλές.Υποτιθεται οτι ειναι καποιο αστειο για το COD το παραπανω ή μηπως τρολλαρεις??:...:
Papakitou Οκτώβριος 25, 2013 #3 Οκτώβριος 25, 2013 Βασικα γτ ενώ έχεις τόσο καλό σύστημα έβαλες μια φθηνιαρα ραμ; και μόνο 4gb? #mobile
MikeTheGreek Οκτώβριος 25, 2013 Author #4 Οκτώβριος 25, 2013 Δεν τρολλάρω καθόλου φίλε μου και πήρα μια φτηνή μνήμη γιατί δεν μου φτάνανε τα λεφτά γι'αυτό.
vagsk Οκτώβριος 25, 2013 #5 Οκτώβριος 25, 2013 Το βασικό είναι η μνήμη στην κάρτα γραφικών. Δεν θα έχεις πρόβλημα.Από κει και πέρα λόγω i5 προσωπικά θα ήμουν σπάταλος και θα αγόραζα την έκδοση της Corsair στα 1600 αντί των 1333. Ο i5 μπορεί και κάνει χρήση μνημών στα 1600 και έχει κάποια άνοδο στις επιδόσεις. Για μερικά € (μονοψήφιο) δεν νομίζω ότι είναι θέμα.Εναλλακτικά κόψε 2-3 καφέδες και βάλε άλλη μια τέτοια μνήμη.
TopCLR Οκτώβριος 25, 2013 #6 Οκτώβριος 25, 2013 ...Εναλλακτικά κόψε 2-3 καφέδες και βάλε άλλη μια τέτοια μνήμη. Με 50€ τα 4GB μάλλον πρέπει να κόψει 10+ καφέδες!! Φίλε Mike αν και πολύ καλό το σύστημά σου, εξαιρουμένης τις επιλογής (ποσότητας κυρίως) μνήμης. Αυτό το "σφάλμα" μάλλον θα πρέπει να το "διορθώσεις" για να παίξεις το Ghosts.
Fulgore1 Οκτώβριος 25, 2013 #7 Οκτώβριος 25, 2013 Δεν τρολλάρω καθόλου φίλε μου και πήρα μια φτηνή μνήμη γιατί δεν μου φτάνανε τα λεφτά γι'αυτό.Σε τι αναλυση παιζεις τωρα/θα παιζεις το CoD??
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.