digitaltiger Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2013 Συγκεκριμενα εχει γινει μινιαιο συμβολαιο για καρτο ιντερνετ on the go με φλασακι κλπ,μας λενε εκει οτι η χρεωση ειναι 20ευρω το μηνα χωρις να διευκρινησουν καποιο οριο σε mb διοτι τους ειχα πει οτι δεν με ενδιαφερει κατι με περιορισμο,το μονο που μου ειπαν σχετικα με επιπλεον χρεωση ειναι οτι θα πρεπει αν θελω να το διακοψω πριν στον μηνα μεσα για να μην χρεωθω τον επομενο...Σιμερα ειρθε λογαριασμος 680 ευρω...το ειδα και φρικαρα!!Λιγο που το εψαξα με τα προγραματα μας ειχε βαλει στο προγραμα με 5gb τον μηνα με 20 ευρω και καθε επιπλεον gb περα απο αυτα χρεωνεται καποια λεπτα,κατι που το ανακαλυψα σημερα και δεν μας το ειχε πει η υπαλληλος.Περα απο αυτο λενε οτι οταν υπερβεις το 80% τω δωεαν σε ειδοποιουν,εμενα δεν ηρθε ποτε η παραμικρη ειδοποιηση.Αυτο που με καιει ειναι αν θα βγαλω ακρη να τους εξηγησω οτι ειναι λαθος της υπαλληλος και οχι δικο μου μιας και δεν γνωριζα καν οτι υπαρχει περιορισμος...
HellhammeR Οκτώβριος 24, 2013 #2 Οκτώβριος 24, 2013 Λογικά για το θέμα του περιορισμού θα το ανέφερε στο συμβόλαιο που υπέγραψες όταν έκανες την σύνδεση. Με την υπάλληλο τώρα άμα δεν ξέρεις ποια είναι και δεν υπάρχει απόδειξη ότι δεν σε ενημέρωσε καταλλήλος δεν θα βγάλεις άκρη γιατί μπορεί πολύ απλά να πει οτι στα είπε όλα και να στο παίξει τρελίτσα(γιατι άμα παραδεχθεί χρεώνεται αυτήν τα 680 ευρώ). Άμα έχεις μιλήσει μέσω τηλεφώνου με την υπάλληλο τα τηλέφωνα καταγράφονται και μπορείς να το ζητήσεις να ακουστεί η ηχογράφηση. Πιστεύω με αρκετή φασαρία να σε κάνουν κάποια έκπτωση αλλά δεν νομίζω να σε διαγράψουν όλη την παραπάνω χρεωση των 680 ευρώ.
GoMaR Οκτώβριος 24, 2013 #3 Οκτώβριος 24, 2013 να ρωτησω κατι ; ποσο λογικο σου ακουγεται με 20Ε να εχεις απεριοριστο ιντερνετ ;το λεω γιατι τους ειπες χωρις περιορισμο..επισης οταν υπεγραψες , δεν διαβασες ; δεν κανω τον δικηγορο του διαβολου...αλλα μεγαλο μερος της ευθυνης παιρνεις εσυ που υπεγραψες το συμβολαιο χωρις να διαβασεις..δλδ το εψαξες ΑΦΟΥ υπεγραψες ;
vagsk Οκτώβριος 24, 2013 #4 Οκτώβριος 24, 2013 20€ κοστίζει η σταθερή τηλεφωνιά με το internet και μάλιστα σε εναλλακτικό πάροχο. Όταν βάζεις on the go για να πέρνεις από δίκτυο κινητής τηλεφωνίας ιντερνετ θα έπρεπε να περιμένεις τριψήφια χρέωση σε πάγιο (αν υπάρχει και πακέτο με απεριόριστο) και όχι 20€.Το ότι δεν σου έφτασε ενημέρωση για την υπέρβαση και το ότι δεν σε ενημέρωσαν τηλεφωνικά για το ποσό που έχει ξεφύγει (high usage) είναι κάτι που μπορεί να πατήσεις. Αλλά όπως σου είπαν παραπάνω μην περιμένεις να διαγραφεί το ποσό. Ίσως γίνει κάποια έκπτωση και σίγουρα διακανονισμός αλλά θα απαιτηθεί πληρωμή των υπηρεσιών.
Cyber_Cookie Οκτώβριος 24, 2013 #5 Οκτώβριος 24, 2013 Δυστυχώς θα τα χρεωθείς... Δεν υπάρχει απεριόριστο πουθενά.Στην wind που έχω πληρώνω 22 ευρώ για "απεριοριστο" με 30GB μαχ/μηνα. To ονομάζουν πολιτική ορθής χρήσης.
trendy Οκτώβριος 24, 2013 #6 Οκτώβριος 24, 2013 COSMOTE: COSMOTE Internet On The Go 5GBΑν δεν κάνω λάθος σε αυτό το πακέτο αναφερόμαστε γιατί το άλλο με την κάρτα έχει μέγιστο όριο. Εκεί αναγράφεται το ποσό ανά ΜΒ δεδομένων, οπότε υπολογίζω ότι χρησιμοποίησες άλλα 21,5GB
digitaltiger Οκτώβριος 24, 2013 Author #7 Οκτώβριος 24, 2013 Ευτυχώς η υπάλληλος παραδέχτηκε το λάθος της και είναι πρόθυμη να βοηθήσει...Συμβόλαιο αποσο θυμάμαι δεν υπογραφθηκε μόνο τα στοιχεία μου ζητήθηκαν,αν ναι θα έπρεπε να έχω αντίγραφο λογικά που δεν εχω.Δεν έχω εμπειρία σχετικά με δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και μου φάνηκε απόλυτα λογικό μιας και υπέθεσα ότι θα είναι ίδια η χρέωση με adsl ίντερνετ.
vagsk Οκτώβριος 24, 2013 #8 Οκτώβριος 24, 2013 Αν δεν έχεις υπογράψει συμβόλαιο τότε έχεις το "πάνω" χέρι και είναι βλακεία της cosmote που ξεκίνησε η παροχή υπηρεσιών χωρίς υπογεγραμμένο συμβόλαιο.
FANISTELROOY Οκτώβριος 25, 2013 #9 Οκτώβριος 25, 2013 Δεν υπάρχει απεριόριστο πουθενά.Υπάρχει στην Αγγλία.... :-PSent from my Migato GT-N7105 using Tapatalk 4
hayabusa Οκτώβριος 25, 2013 #10 Οκτώβριος 25, 2013 Ευτυχώς η υπάλληλος παραδέχτηκε το λάθος της και είναι πρόθυμη να βοηθήσει...Συμβόλαιο αποσο θυμάμαι δεν υπογραφθηκε μόνο τα στοιχεία μου ζητήθηκαν,αν ναι θα έπρεπε να έχω αντίγραφο λογικά που δεν εχω.Δεν έχω εμπειρία σχετικά με δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και μου φάνηκε απόλυτα λογικό μιας και υπέθεσα ότι θα είναι ίδια η χρέωση με adsl ίντερνετ.Πέρα από όσα ειπώθηκαν παραπάνω, πώς γινεται να ξεκινήσες νέο πρόγραμμα και να μην υπέγραψες συμβόλαιο ;
slalom Οκτώβριος 25, 2013 #11 Οκτώβριος 25, 2013 Εδω σου λενε στο τηλεφωνο, "απεριοριστο internet" και της λες τι?"Εεε... 1,5GB" απαντα
Cyber_Cookie Οκτώβριος 25, 2013 #12 Οκτώβριος 25, 2013 Υπάρχει στην Αγγλία.... :-PSent from my Migato GT-N7105 using Tapatalk 4Χαχα αστείο. :rant::rant:Αγγλία είναι βόρεια ευρώπη. Εμείς μιλάμε για Βορεια Αφρική.
yz3427 Οκτώβριος 25, 2013 #13 Οκτώβριος 25, 2013 Διαβάζουμε το συμβόλαιο που υπογράφουμε ΠΑΝΤΑ. Δυστυχώς πρέπει να τα πληρώσεις. Tο καλύτερο σε αυτή τη φάση είναι να ζητήσεις ακύρωση του συμβολαίου σου και να κάνεις διακανονισμό σε πολλές δόσεις για να το εξοφλήσεις. Τα MB τα χρησιμοποίησες, άσχετα αν από δική σου απροσεξία υπερέβεις τη δωρεάν χρήση.
minast Οκτώβριος 26, 2013 #14 Οκτώβριος 26, 2013 Ας το πάρουμε από την αρχή:Είναι πώληση τηλεπικοινωνιακής παροχής από απόσταση. Ο κανονισμός της ΕΕΤΤ, που είναι και νόμος του κράτους, ορίζει ότι είναι ευθύνη του παρόχου της υπηρεσίας να αποσαφηνίσει πλήρως και χωρίς δυνατότητα παρερμηνείας το ακριβές κόστος της παροχής.Ανεξάρτητα από τη διάθεση της κοπέλας να βοηθήσει, θα πρέπει να κάνεις άμεσα και εγγράφως μια άρνηση αποδοχής της χρέωσης στην εταιρεία και να περιμένεις έγγραφη απάντηση. Μην ξεχάσεις να ζητήσεις τις ηχογραφημένες συνομιλίες.Ανάλογα με το πώς θα κινηθούν από εκεί και μετά, είτε έχει λήξει επιτυχώς είτε κάνεις καταγγελία σε ΕΕΤΤ και αίτημα διαμεσολάβησης στο Συνήγορο του Καταναλωτή.Προφανώς είναι ανοησία σου που δεν σκέφτηκες ότι ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. αλλά ήταν ευθύνη της εταιρείας να σε ενημερώσει πλήρως πριν τη σύναψη της σύμβασης και δεν το έκανε.Θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά και στο θέμα υποστήριξης καταναλωτών που υπάρχει στο φόρουμ.
salde Οκτώβριος 27, 2013 #15 Οκτώβριος 27, 2013 αμάν, έχεις θέμα digital. Διάβασε το post του minast και προσπάθησε να μιλήσεις με τον [MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION] μπας και μπορεί και θέλει να σε βοηθήσει. Καλή δύναμη.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.