Jump to content

Συνδιασμος fans ? Ειναι δυνατον ?

omni

Recommended Posts

Ειναι δυνατον να συνδιαστουν δυο fans για ψυξη του CPU ?

Εννοω ο ενας πανω απο τον αλλο .

Τι θα συμβει ας πουμε αν τοποθετηθουν δυο 80 mm μαζι ?

Και τι ταχυτητες πρεπει να εχουν ? Υπαρχει κυνδυνος ? :nerd:

υπαρχει οφελος για καποιον που δεν τον ενδιαφερουν τα DB ?

Λεμε τωρα . . .

:banging:

Το έχω έτσι.Βάζοντάς τους δίπλα δίπλα διπλασιάζεις τον όγκο του διακινουμενου αέρα αλλά τον ένα πάνω από τον άλλον αυξάνεις πολύ τη πίεση του αέρα στη ψύκτρα.Έβγαλα τον 6άρη της AMD και έβαλα ένα 8άρη και ακριβώς από πάνω στο πλέξι μου άλλον ένα 8άρη.Καμμιά σχέση.Δοκίμασε και να δροσίσεις το πρόσωπό σου με όσες διατάξεις σκεφτείς.Θα δεις ότι πιο πολύ "δροσίζεσαι" με τον ένα πίσω από τον άλλο να φυσάνε στην ίδια μεριά

Χμμ ,

δοκιμασα κι εγω τον ενα πανω απο τον αλλο αλλα με διακλαδωτηρα απο μια υποδοχη της μητρικης ( στον επεξεργαστη ειχα στον stock cooler ) οποτε η συνολικη ενταση παραμενει η ιδια .

Αυριο θα δοκιμασω στον επεξεργαστη εγκατασταση Alpha Pal 8942 και απο πανω τους δυο 80 mm . . . απο διαφορετικες υποδοχες :jump:

:T:

Αληθεια λες να υπαρχει κυνδυνος βλαβης των fans ? :nuke:

Και τι θα συμβει ( αραγε , χε χε ) αν τοποθετησω 80 ρη και 120 ρη ? ( μεσω apapter ) :boxed:

:giveup:

:D

Τι κινδυνος να υπαρχει???κανενας....μονο να κουφαθεις υπαρχει κινδυνος....χα!χα!αλλα γιατι να κανεις κατι τετοιο ????παρε μια ψυχτρα κ βαλε την στο φουλ κ θα εισαι οκ.....!

Καλησπέρα, βάζοντας 2 fans το ένα πανω απο το άλλο απλά αυξάνεις τις στροφές του fan που είναι απο κάτω. Νομίζω καλύτερα να πάρεις έναν ανεμιστήρα με περισσότερες στροφές.

Χε χε :flex:

5500 ο Delta και 4800 rpm o Τhermaltake ποσα DB μας κανουν ? :boxed:

Οσο μια αμαξοστοιχια βιομηχανικης εποχης . . .:confused:

Πραγματι οι στροφες του Delta 80 mm αυξηθηκαν .

H θερμοκρασια επεσε περιπου 6 βαθμους απο 36 στους 30 ( εφαρμογη και της alpha

ψυχτρας ) θερ. περιβαλ. : 23 C

Που με βαζει σε σκεψεις :dots:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.