Jump to content

R9 vs Titan vs 780 vs bullshit

LazyGreek

Recommended Posts

Εσύ γραμμή για τις αγγελίες με το κουτσάδι σου (πόσο της % του die είπαμε ότι δουλεύει; ), και έτοιμος για 780ti SLI και άσε τα πολλά-πολλά και τις πράσινες φούσκες ... :dirol:

Για να να πιάσεις τα νούμερα που έρχονται την κακομοίρα την 780 πρέπει να την βάλεις μόνιμα στο LN2. :p

Δεν κανω ταρζανιες εγω ρε αντε κανενα benchaki το πολυ να κλοκαρω!

ουτε bios/ουτε εξτρα ρευμα απο ab(ενω εχω τσεκαρει οτι το παιρνει)

παντος και να με περναει η 290χ παλι θα γελαω με τοσο καρβουνο:hehe:

• Replies 48
  • Created
  • Last Reply
Ο azazil είναι μπαλαντέρ

AXAXAXAXAXAXA To τζιτζι ομως τουμπανο !!!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=8zjw4mlzs48]Έφη Σαρρή-Σταυρώστε με - YouTube[/ame]

Τα γέλια θα αρχίσουν οταν θα τις πάρετε και σκασετε πανω σε πράσινους τοίχους ! Με 1100+ core δεν πατε πουθενα.....

προς το παρον ομως, μονο κλαμα.

Johnsons%20baby%20shampoo.jpg

παντως παιδια δεν εισται δικαιoi να συγκρινεται την καρβουνιαρα με την merchedes που παει για ψωνια:hehe:

η καρβουνιαρα με την merchedes amg συγκρινεται.......... αντιο καρβουνιαρα:hi:

Μπορει να εχουν βαλει νεα υλικα και να αποδηδει καλυτερα στους 80 βαθμους.

Ετσι και αλλιως ξεχασατε τα τιγανητα αυγα που ψηναμε πανω στις nvidia καποια εποχη , αντε γεροξεκουτες τωρα κινηγηστε κανενα πιπινι !

(Χουμορ κανω :-P )

Στάλθηκε από το LG-E510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Εμένα δε μου αρέσει να συγκρίνω τα μικρά. Τα μεγάλα συγκρίνω πάντα :p

290x vs Τατιάνα. 1 μισθός vs 2 μισθοί.

And the winner is............................... :p

Σε περιμενω να τα στίσουμε... παλι εκκλησία θα κλεψω :hehe:

Αντρακι η Καρμεν που κοιτάει ψηλά.

παντως παιδια δεν εισται δικαιoi να συγκρινεται την καρβουνιαρα με την merchedes που παει για ψωνια:hehe:

η καρβουνιαρα με την merchedes amg συγκρινεται.......... αντιο καρβουνιαρα:hi:

Δώσε γκάζι μωρή καρβουνιάρα:neo:

Την αγγελία του [MENTION=2962]zpaf[/MENTION] δεν βλέπουν και κλονίζονται στο κόκκινο στρατόπεδο!

Την αγγελία του [MENTION=2962]zpaf[/MENTION] δεν βλέπουν και κλονίζονται στο κόκκινο στρατόπεδο!

Δε θα τη βάλει αγγελία. Θα τη χαρίσει στο ανίψι του που είναι 4 χρονών να παίζει Lemmings.

Καλά οι παραγγελίες στο εξωτερικό πέφτουν σαν βροχή όπως διαβάζω στα φόρουμς κι εδώ ακόμα προσπαθούν να μας πείσουν για την ΤΑΤΙΑΝΑ τι φοβερή κάρτα που είναι!!!:hehe:

Ο Ελληνας εχει κανει το κομπλεξ επιστημη..Πιστευω θα φτιαχτει κανονικα σχολη κομπλεξισμου να τον σπουδαζουν κιολας!

Σας χαρίζουμε τον λιποτάκτη και η πράσινη αρμάδα συνεχίζει με, Freedom(=πλανάσαι πλάνην οικτρά), azazil1190, csaris, takis-pa, Helly, kyr με τον καμικάζι τασάκια 9000+rpm αλλα και αλλους που ξεχναω.

Τι έγινε καμάρι μου, έχεις φτιάξει πράσινο ταγμα εφόδου??? :hehe:

Δον Κιχώτης κανονικά και μέχρι το τέλος, έτσι? :hehe:

Τι έγινε καμάρι μου, έχεις φτιάξει πράσινο ταγμα εφόδου??? :hehe:

Δον Κιχώτης κανονικά και μέχρι το τέλος, έτσι? :hehe:

oooooooooxιιιιιιιι και εσυ ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣ ρε ???? Βρουτεεεεεε :hehe::hehe::hehe:

θελω μια ΑΤΙ τωρα που πεφτει και η θερμοκρασια εξω να δω τι κανει.Μετα την 6990 δεν ξαναπηρα ωρα να δω τι και πως

Sapphire VGA PCI X 7970 VAPOR-X 3GB - Κάρτες γραφικών (VGA) - plaisio.gr

Οι τυποι ειναι απλα για γελια μαλλον δεν εχουν παρει γραμμη ποσο εχει η 290χ στην υπολοιπη ευρωπη

Και κλείσανε και το forum για να μην τρώνε κράξιμο!!Το παίζουν το μεγάλο κατάστημα της τεχνολογίας και δεν ξέρουν τι είναι το C1 και το C2 στις μητρικές της INTEL και άλλα πολλά..Σιγα μην γνωρίζουν τι γίνεται έξω..αλλά και να γνωρίζουν σιγά μην το αφήσουν να διαρρεύσει!Εγώ σταμάτησα να αγοράζω από πλαίσιο και προτιμώ μικρά άλλα καταστήματα..Ο Κωτσόβολος έχει καλύτερη τεχνογνωσία και τιμές από το πλαίσιο πια!!!!!Παλιά ήμουν μεγάλος fan...παλιά...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.