Jump to content

ερωτηση ασχετου για isdn

n_koul

Recommended Posts

παιδια καλημερα. εχω μια συνδεση isdn σπιτι και προσφατα πηρα ενα laptop. αν βαλω στο netmod usb καλωδιο 10 μετρα θα εχω προβλημα στην συνδεση??

σε ενα 6μηνο θα σκεφτω για dsl, wireless κλπ. αλλα μεχρι τοτε μπορω να κανω τη δουλεια μου με 10-15 ευρουλακια?

Ξερετε επισης που μπορω να βρω τοσο μακρυ usb στην Αθηνα.

Ευχαριστω πολυ

ενταξει παιδια ακυρο. μ...κια ερωτηση εκανα. ειδα οτι στο πλαισιο παιρνεις usb 5m και μια προεκταση αλλα 3m. με 5 ευρω. θα τα δοκιμασω και αν εχω προβλημα το πολυ πολυ θα ειναι 5 ευρω πεταγμενα για το pc. ( θα μου μεινουν και τα καλωδια για αλλες συσκευες )

εγω εκανα το αλλο.εβαλα προεκταση για τη γραμμη της isdn και οχι για το καλωδιο της usb.εχω γυρω στα 15 μετρα προεκταση απο το σαλονι στο δωματιο και δεν ειχα καμια απωλεια.δηλ στα 64κ κατεβαζα πχ 7-8 kb/sec οποτε νομιζω οτι ειναι οκ.αλλα παιζει ρολο γενικα και ποσο καλη ειναι η γραμμη σου.ισως σε βολευει να κανεις προεκταση της γραμμης αντi της usb

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.