n_koul Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2004 παιδια καλημερα. εχω μια συνδεση isdn σπιτι και προσφατα πηρα ενα laptop. αν βαλω στο netmod usb καλωδιο 10 μετρα θα εχω προβλημα στην συνδεση?? σε ενα 6μηνο θα σκεφτω για dsl, wireless κλπ. αλλα μεχρι τοτε μπορω να κανω τη δουλεια μου με 10-15 ευρουλακια?Ξερετε επισης που μπορω να βρω τοσο μακρυ usb στην Αθηνα.Ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_koul Οκτώβριος 5, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 ενταξει παιδια ακυρο. μ...κια ερωτηση εκανα. ειδα οτι στο πλαισιο παιρνεις usb 5m και μια προεκταση αλλα 3m. με 5 ευρω. θα τα δοκιμασω και αν εχω προβλημα το πολυ πολυ θα ειναι 5 ευρω πεταγμενα για το pc. ( θα μου μεινουν και τα καλωδια για αλλες συσκευες ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Οκτώβριος 5, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 >5 είναι πάντως πιθανό να έχεις πρόβλημακαλό είναι να χρησιμοποιήσεις usb hub με ρεύμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
duende Οκτώβριος 5, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 εγω εκανα το αλλο.εβαλα προεκταση για τη γραμμη της isdn και οχι για το καλωδιο της usb.εχω γυρω στα 15 μετρα προεκταση απο το σαλονι στο δωματιο και δεν ειχα καμια απωλεια.δηλ στα 64κ κατεβαζα πχ 7-8 kb/sec οποτε νομιζω οτι ειναι οκ.αλλα παιζει ρολο γενικα και ποσο καλη ειναι η γραμμη σου.ισως σε βολευει να κανεις προεκταση της γραμμης αντi της usb Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMeS Οκτώβριος 5, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Συμφωνώ με το duende οι μεγάλες γραμμές usb καμιά φορά παρουσιάζουν απώλειες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.