Jump to content

ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Peter Tosh

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα...το πρόβλημα μου έχει ως έξης,κατά την διάρκεια κάποιον παιχνιδιών η οθόνη(sony bravia) σβήνει μόνη της σαν να χάνει το σήμα,αλλά μέσα στο κουτί όλα φαίνονται να λειτουργούν σωστά,μόνο η οθόνη σβήνει!τώρα ποία δεν σβήνει μόνο στα παιχνίδια αλλά και κατά την διάρκεια που ο υπολογιστής λειτουργεί κανονικά....η κάρτα μου είναι hd7870 GHz Edition 2G και μετά απο ψάξιμο στο ιντερνέτ είδα αυτό (Sapphire HD 7870: Εντοπίστηκε πρόβλημα σε κάποιες κάρτες της σειράς) που αντιπροσωπεύει ακριβώς το πρόβλημα μου!

Πήγα πίσω την κάρτα με την εγγύηση και αφού μου την κρατήσανε 4 μέρες μου είπαν πως δεν βρέθηκε κανένα πρόβλημα και ίσως να μην είχα σύνδεση σωστά τα εξάπινα,πράγμα που δεν ισχύει!

καμιά ιδέα;;;ευχαριστώ τον καθένα που θα αφιέρωση χρόνο να το διαβάσει

το σύστημα μου είναι

GIGABYTE GA-P55M-UD2

RAM 8GB

INTEL CORE 750 2.67GHz 2.66GHz

HD7870 GHz Edition 2G

TURBOX 650W

Τρέξε το furmark ή κάποιο άλλο πρόγραμμα που στρεσάρει την κάρτα γραφικών και δες αν θα κάνει τα ίδια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.