Peter Tosh Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2013 Καλησπέρα...το πρόβλημα μου έχει ως έξης,κατά την διάρκεια κάποιον παιχνιδιών η οθόνη(sony bravia) σβήνει μόνη της σαν να χάνει το σήμα,αλλά μέσα στο κουτί όλα φαίνονται να λειτουργούν σωστά,μόνο η οθόνη σβήνει!τώρα ποία δεν σβήνει μόνο στα παιχνίδια αλλά και κατά την διάρκεια που ο υπολογιστής λειτουργεί κανονικά....η κάρτα μου είναι hd7870 GHz Edition 2G και μετά απο ψάξιμο στο ιντερνέτ είδα αυτό (Sapphire HD 7870: Εντοπίστηκε πρόβλημα σε κάποιες κάρτες της σειράς) που αντιπροσωπεύει ακριβώς το πρόβλημα μου!Πήγα πίσω την κάρτα με την εγγύηση και αφού μου την κρατήσανε 4 μέρες μου είπαν πως δεν βρέθηκε κανένα πρόβλημα και ίσως να μην είχα σύνδεση σωστά τα εξάπινα,πράγμα που δεν ισχύει!καμιά ιδέα;;;ευχαριστώ τον καθένα που θα αφιέρωση χρόνο να το διαβάσειτο σύστημα μου είναι GIGABYTE GA-P55M-UD2RAM 8GBINTEL CORE 750 2.67GHz 2.66GHzHD7870 GHz Edition 2GTURBOX 650W Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Οκτώβριος 30, 2013 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2013 Τρέξε το furmark ή κάποιο άλλο πρόγραμμα που στρεσάρει την κάρτα γραφικών και δες αν θα κάνει τα ίδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.