Jump to content

Επιλογή Media Player

THANOSJ3

Recommended Posts

Καλησπέρα..επιτέλους κατέληξα σε 3 επιλογές σε θέμα του Media player.

Θέλω βασικές θύρες Usb port,hdmi & οπτικής ϊνας for sure.

Western Digital TV Live (WDBGXT0000NBK) | Skroutz.gr

Western Digital TV Play | Skroutz.gr

Turbo-X Full HD Media Player Crazy Lib | Skroutz.gr

Από αυτά που κοίταξα στα Pdf Κυρίως στα WD είδα ουσιώδεις διαφορές στο wifi στο ένα ενώ το άλλο όχι.

Τα wd έχουν την δυνατότητα τοποθέτησης δίσκου.

Θέλω το Media player κυρίως για να το συνδέσω με την οπτική ίνα στο Home cinema Που ήδη υπάρχει και με την Hdmi στην τηλεόραση.

Θέλω να αναπαράγει όλα τα γνωστά format ταινιών όπως HDRip,BDRip,BRRIP x264,720br,1080br,r5,r6.

Και φυσικά υπότιτλους ενσωματωμένους και μή.

Πιο από τα 3 προτείνετε και γιατί?

Ευχαριστώ Θάνος

[MENTION=22441]meloszp[/MENTION] Θέλω να έχει θύρα S/PDIF Out ;) το συγκεκριμένο δεν έχει.

Αν υπάρχει κάποια πρόταση καλή με τα χαρακτηριστικά που ζητάω μέχρι 80Max ευχαρίστως δεκτή

THANOSJ3 αν θες να πας για κατι καλυτερο και διαθεσεις κατι παραπανω δεσ και αυτο Infomir IPTV Box MAG250 | Skroutz.gr

ip tv, εχει εισοδο s/pdif,υποστηριζει αρχειο υποτιλων srt,και εχει λογισμικο linux το μειονεκτημα του ειναι οτι δεν διαθετει wi-fi ενσωματομενο αλλα μπορεις να το κανεις με usb hub wi-fi

ναι αυτο εχει DTS μεσω coaxial και HDMI

Δεν θέλω μέσω coaxial Θύρας..

Έχω ένα dvd Και θέλω να χρησιμοποιήσω το σύνολο των ηχείων του μέσω της οπτικής ίνας και της θυρας Optical απο ένα Media player.

Δυστυχώς μέχρι 80 είναι το dudget..

• 2 weeks later...

Εγώ έχω 2 media player, ένα παλιό eGreat M34A και ένα WD Live TV Gen2 όπου και τα δυο έχουν ψηφιακή οπτική και παίζουν τα πάντα από format χωρίς κολλήματα μάλιστα ακόμα και με remux ταινίες.

Η eGreat έχει βγάλει και κάποια μοντέλα με tray για σκληρό δίσκο 3,5'' το οποίο είναι πολύ βολικό πχ το EG-R3A

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.