THANOSJ3 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2013 Καλησπέρα..επιτέλους κατέληξα σε 3 επιλογές σε θέμα του Media player.Θέλω βασικές θύρες Usb port,hdmi & οπτικής ϊνας for sure.Western Digital TV Live (WDBGXT0000NBK) | Skroutz.grWestern Digital TV Play | Skroutz.grTurbo-X Full HD Media Player Crazy Lib | Skroutz.grΑπό αυτά που κοίταξα στα Pdf Κυρίως στα WD είδα ουσιώδεις διαφορές στο wifi στο ένα ενώ το άλλο όχι.Τα wd έχουν την δυνατότητα τοποθέτησης δίσκου.Θέλω το Media player κυρίως για να το συνδέσω με την οπτική ίνα στο Home cinema Που ήδη υπάρχει και με την Hdmi στην τηλεόραση.Θέλω να αναπαράγει όλα τα γνωστά format ταινιών όπως HDRip,BDRip,BRRIP x264,720br,1080br,r5,r6.Και φυσικά υπότιτλους ενσωματωμένους και μή.Πιο από τα 3 προτείνετε και γιατί?Ευχαριστώ Θάνος Link to comment Share on other sites More sharing options...
meloszp Οκτώβριος 24, 2013 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 Crystal Audio MediaMatchBox | Skroutz.grπολυ πιο καλυτερο απο τα παραπανω που αναφερεςεγω εχω παρει το western digital live tv και το μετανιωσα,το συγκεκριμενο εχει και browser για σερφαρισμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Οκτώβριος 24, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 [MENTION=22441]meloszp[/MENTION] Θέλω να έχει θύρα S/PDIF Out το συγκεκριμένο δεν έχει. Αν υπάρχει κάποια πρόταση καλή με τα χαρακτηριστικά που ζητάω μέχρι 80Max ευχαρίστως δεκτή Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Οκτώβριος 24, 2013 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 Crystal audio appstreamer g. Απλα δεν ξερω γιατι αλλα δεν το βρισκω πουθενα πλεον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Οκτώβριος 24, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 [MENTION=10521]jesus[/MENTION] αυτό εννοείς?Crystal Audio Appstreamer-G | Skroutz.grΑλλά και πάλι δεν έχει την θύρα της οπτικής που θέλω από όσο βλέπω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Οκτώβριος 24, 2013 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 Ναι αυτο man.Οχι ομως το Tv το απλο.Εγω 80 το ειχα παρει απο κωτσοβ πριν κανα χρονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meloszp Οκτώβριος 24, 2013 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 @meloszp Θέλω να έχει θύρα S/PDIF Out το συγκεκριμένο δεν έχει.Αν υπάρχει κάποια πρόταση καλή με τα χαρακτηριστικά που ζητάω μέχρι 80Max ευχαρίστως δεκτή ναι αυτο εχει DTS μεσω coaxial και HDMI Link to comment Share on other sites More sharing options...
meloszp Οκτώβριος 24, 2013 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 THANOSJ3 αν θες να πας για κατι καλυτερο και διαθεσεις κατι παραπανω δεσ και αυτο Infomir IPTV Box MAG250 | Skroutz.grip tv, εχει εισοδο s/pdif,υποστηριζει αρχειο υποτιλων srt,και εχει λογισμικο linux το μειονεκτημα του ειναι οτι δεν διαθετει wi-fi ενσωματομενο αλλα μπορεις να το κανεις με usb hub wi-fi Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Οκτώβριος 24, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 ναι αυτο εχει DTS μεσω coaxial και HDMIΔεν θέλω μέσω coaxial Θύρας..Έχω ένα dvd Και θέλω να χρησιμοποιήσω το σύνολο των ηχείων του μέσω της οπτικής ίνας και της θυρας Optical απο ένα Media player.Δυστυχώς μέχρι 80 είναι το dudget.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Οκτώβριος 24, 2013 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 Η coaxial με την Optical δεν έχουνε διαφορές στον ήχο. Αν έχουνε είναι υπέρ της coaxial #mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Οκτώβριος 24, 2013 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 Ωραία δεν διαφωνώ..το dvd μου βγάζει έξοδο optical όπως η κάτω. Γίνεται να συνδεθεί στην θύρα coaxial όπως η κάτω? Νομίζω πως όχι η κάνω λάθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Οκτώβριος 24, 2013 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 Παιζει και ενα αλλο αλλα δεν εχω δει πολλα τετοια να λειτουργουν. Xtreamer Elvira λεγεται. Εχει οπτικη πανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarantules Νοέμβριος 2, 2013 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2013 Εγώ έχω 2 media player, ένα παλιό eGreat M34A και ένα WD Live TV Gen2 όπου και τα δυο έχουν ψηφιακή οπτική και παίζουν τα πάντα από format χωρίς κολλήματα μάλιστα ακόμα και με remux ταινίες.Η eGreat έχει βγάλει και κάποια μοντέλα με tray για σκληρό δίσκο 3,5'' το οποίο είναι πολύ βολικό πχ το EG-R3A Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.