Jump to content

Ιός που επηρεάζει τα hot keys

AimiliosK

Recommended Posts

Καλησπέρα σας, εδώ και μερικές μέρες υπάρχει κάποιος ιός στον υπολογιστή μου που μου παρουσιάζει τα εξής προβλήματα:

Εκτός από το "γενικό κόλλημα" του υπολογιστή έχει πειράξει και τα hot keys των windows. Δηλαδή με το delete o υπολογιστής κάνει shut down, το control c και v δεν λειτουργούν σωστά και όλοι οι αριθμοί πάνω από τα γράμματα δεν λειτουργούν σωστά. (Οι αριθμοί κάτω από το num lock λειτουργούν)

Έχει κανείς σας ξανακούσει κάτι τέτοιο για κάποιον ιό για να ξέρω προς τα που να κινηθώ? Γιατί με το google searching βρίσω μόνο πληροφορίες για ιούς που αλλάζουν τα folders σε shortcuts. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας

έχω κάνει quick scan, βρήκε 54 objects τα οποία τα έσβησα. Επίσης έχω τρέξει και το ccleaner. Δεν έχει λυθεί το πρόβλημα μέχρι τώρα. Τώρα τρέχω ένα full scan με malware ελπίζοντας να έχει καλύτερη τύχη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.