AimiliosK Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2013 Καλησπέρα σας, εδώ και μερικές μέρες υπάρχει κάποιος ιός στον υπολογιστή μου που μου παρουσιάζει τα εξής προβλήματα:Εκτός από το "γενικό κόλλημα" του υπολογιστή έχει πειράξει και τα hot keys των windows. Δηλαδή με το delete o υπολογιστής κάνει shut down, το control c και v δεν λειτουργούν σωστά και όλοι οι αριθμοί πάνω από τα γράμματα δεν λειτουργούν σωστά. (Οι αριθμοί κάτω από το num lock λειτουργούν)Έχει κανείς σας ξανακούσει κάτι τέτοιο για κάποιον ιό για να ξέρω προς τα που να κινηθώ? Γιατί με το google searching βρίσω μόνο πληροφορίες για ιούς που αλλάζουν τα folders σε shortcuts. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikeasdf Οκτώβριος 24, 2013 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 Αρχικά κατέβασε το malwarebytes-antimalware και κανε ενα quick scan στο PC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AimiliosK Οκτώβριος 24, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 έχω κάνει quick scan, βρήκε 54 objects τα οποία τα έσβησα. Επίσης έχω τρέξει και το ccleaner. Δεν έχει λυθεί το πρόβλημα μέχρι τώρα. Τώρα τρέχω ένα full scan με malware ελπίζοντας να έχει καλύτερη τύχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimn Οκτώβριος 24, 2013 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 To malwarebytes το τρέχεις από safe mode? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AimiliosK Οκτώβριος 24, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 όχι, κανονικά από windows. τι πρόβλημα μπορεί να δημιουργηθεί όταν δεν το τρέχω από safe mode? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.