ΣτοΠαραΠεντε Οκτώβριος 24, 2013 Author #21 Οκτώβριος 24, 2013 Τους 4ς λογαριασμούς τι τους ήθελες; :whistlingΓια να κάνω τράμπες παικτών και πουλήματα αγώνων μεταξύ των ομάδων μου. Αυτό όσο έπαιζαν στο ίδιο πρωτάθλημα ή με συνέφερε. Και δεν το κάνω μόνο εγώ. Πάντως, έλαβα προ ολίγου απάντηση από το φβ ότι αν δε δηλώσω τα στοιχεία μου, γιοκ φβ.
ΣτοΠαραΠεντε Οκτώβριος 24, 2013 Author #22 Οκτώβριος 24, 2013 Πάντως ανέβασα την παλιά μου ΑΤ καλύπτοντας με μαρκαδόρο του GIMP όλα τα στοιχεία πλην του ονοματεπώνυμου και της ημερομηνίας γέννησης. Κατόπιν τράβηξα και μια φωτό με το snipping tool, ώστε να μην υπάρχει η πιθανότητα να επεξεργαστούν το αρχείο του GIMP και να αποκαλύψουν τα υπόλοιπα στοιχεία μου. Δεν ξέρω αν τώρα μπορούν να τα ξεσκεπάσουν. Κι ελπίζω να μην αντιληφθούν ότι κάτι παίζει με την παλαιότητα της ΑΤ.
l2phile Οκτώβριος 25, 2013 #23 Οκτώβριος 25, 2013 α) Uber hack αυτό με το να πάρεις screenshot τα αλλαγμένα (φαντάζομαι με opacity 100%) pixels. Security lvl over 9000.β) Φαντάζομαι έχεις ποστάρει φωτογραφίες, που πήγες για καφέ, ειδήσεις, ποιες ταινίες είδες,κλπ και δεν θες να μάθουν το όνομα της μητέρας σου;γ) Με σβησμένα πάντως τα "μισά" στοιχεία δεν ξέρω αν την δεχθούν.
Dant3 Οκτώβριος 25, 2013 #24 Οκτώβριος 25, 2013 παντως ετσι οπως το πανε αυριο μεθαυριο που θα σου ζητανε και πιστοποιητικο γεννησης για να φτιαξεις φβ θα,σας φαινεται και φυσιολογικο...απο τις καλυτερες επιλογες που ειχα κανει πριν 5 χρονια που το ειχα σβησει...
ΣτοΠαραΠεντε Νοέμβριος 3, 2013 Author #25 Νοέμβριος 3, 2013 Με σβησμένα πάντως τα "μισά" στοιχεία δεν ξέρω αν την δεχθούν.Μα οι ίδιοι μού ζήτησαν να σβήσω όσα στοιχεία δεν τους αφορούν.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.