Jump to content

κινητο κινεζικο απο ebay

sakinor

Recommended Posts

ειδα χθες απο αυτον τον πωλητη αυτο το κινητο: 5'' Android 4 0 Smartphone WiFi Multi Touch Dual Sim at T T Mobile New | eBay

οχι τπτ ,το ιδιαιτερο απο χαρακτηριστικα, ειναι σχεδον ιδιο με το samsung gs4 και εχει τιμη 55 ευρω

πιστευεται αξιζει για τα λεφτα ττου κατι τετοιο,δεν το θελω σαν βασικο τηλεφωνο αλλα ετσι απλα να υπαρχει και σαν δευτερο, κυριως τηλεφωνα αντε και καμια παναλαφρη εφαρμογουλα ωστε να μην κουαλαω το 7" tablet παντα μαζι μου.

εχει κανεις εμπειρια με τετοιου ειδος κινητου, ειναι αξιοπιστα τηλεφωνα η απλα θα σου ερθει κανενα χωρις καν android

ευχαριστω!

Δεν αξιζει. Θα πεταξεις τα λεφτα σου απο το παραθυρο.

Το πιο πιθανο ειναι το digitizer να ειναι της πλακας και να πατας πανω δεξια και να πατιεται κατω αριστερα. Το ghosting στην οθονη θα ειναι απειρο. Θα πατας να κανεις scroll και θα βλεπεις ακομα την οθονη απο πανω. Στο ιντερνετ θα σερνεται γιατι με 222RAM δεν θα το αντεχει!

βσκ σκευτομαι για αυτο που ειναι και dual core

4 5'' Android 4 0 Capacitive Smartphone Dual Core Dual Sim WiFi at T T Mobile | eBay

νταξ' λογικο ειναι να μην αξιζει απλα γενικα δεν εχω λογο να αλλαξω και αυτο ολο ξεκινησε επειδη μου αρεσε σαν replica( htc one, g s4). θα το σκεφτω και εγω και βλεπουμε!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.