sakinor Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2013 ειδα χθες απο αυτον τον πωλητη αυτο το κινητο: 5'' Android 4 0 Smartphone WiFi Multi Touch Dual Sim at T T Mobile New | eBay οχι τπτ ,το ιδιαιτερο απο χαρακτηριστικα, ειναι σχεδον ιδιο με το samsung gs4 και εχει τιμη 55 ευρωπιστευεται αξιζει για τα λεφτα ττου κατι τετοιο,δεν το θελω σαν βασικο τηλεφωνο αλλα ετσι απλα να υπαρχει και σαν δευτερο, κυριως τηλεφωνα αντε και καμια παναλαφρη εφαρμογουλα ωστε να μην κουαλαω το 7" tablet παντα μαζι μου.εχει κανεις εμπειρια με τετοιου ειδος κινητου, ειναι αξιοπιστα τηλεφωνα η απλα θα σου ερθει κανενα χωρις καν android ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 23, 2013 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2013 Πολύ κατώτερο απο το S4. Ούτε καν 3G υποστηρίζει... Διαβάσε από κάτω τα specs στο μπλε πλαίσιο. Sent from my Galaxy S4, using Tapatalk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Οκτώβριος 23, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2013 απο εμφανιση αναφερθηκα φιλε μου. λογικο ειναι παντως για τα 60 ευρω που ζητα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Οκτώβριος 23, 2013 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2013 Aν θελεις δευτερο τηλεφωνο, εχει κανονικα Κινεζικα με 100€ που κανουν παππαδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 24, 2013 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 Παντως με 80-100 αγοραζεις ενα 2ο χερι Android με 4.x λειτουργικο κ ισως καποια σοβαρη (το τονιζω) εγγυηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 24, 2013 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 Για τηλέφωνο με Android 4.1, μονοπύρηνο και "222Mb" RAM, ούτε 10 ευρώ δεν θα έδινα, προσωπικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Οκτώβριος 24, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 ερωτηση: αυτα λειτουργουν με τα ελλληνικα δικτυα τηλεφωνιας. βσκ πιο πολυ θελω να μεινω σε χαμηλο budjet τουλαχιστον 50 ευρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadowjump Οκτώβριος 24, 2013 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 Δεν αξιζει. Θα πεταξεις τα λεφτα σου απο το παραθυρο.Το πιο πιθανο ειναι το digitizer να ειναι της πλακας και να πατας πανω δεξια και να πατιεται κατω αριστερα. Το ghosting στην οθονη θα ειναι απειρο. Θα πατας να κανεις scroll και θα βλεπεις ακομα την οθονη απο πανω. Στο ιντερνετ θα σερνεται γιατι με 222RAM δεν θα το αντεχει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Οκτώβριος 24, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 βσκ σκευτομαι για αυτο που ειναι και dual core4 5'' Android 4 0 Capacitive Smartphone Dual Core Dual Sim WiFi at T T Mobile | eBayνταξ' λογικο ειναι να μην αξιζει απλα γενικα δεν εχω λογο να αλλαξω και αυτο ολο ξεκινησε επειδη μου αρεσε σαν replica( htc one, g s4). θα το σκεφτω και εγω και βλεπουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Οκτώβριος 24, 2013 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 Βασικά προτιμώ ένα Nokia 3310 από κάτι τέτοιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Οκτώβριος 24, 2013 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 σταθερη αξια το νοκια οπως και να χει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 24, 2013 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 Βασικά προτιμώ ένα Nokia 3310 από κάτι τέτοιοΠιο ακριβό όμωςSent from my Migato GT-N7105 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagosofron Οκτώβριος 26, 2013 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2013 International ROM ZTE V889S 4 0" Dual Core Android 4 1 Dual Sim 3G Smartphone | eBayΑπό τα καλύτερα VFM σε αυτή την τιμή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.