ea6gka Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2004 θελω να αγορασω win XP αλλα δεν ξερω ποια απο τα δυο να παρω. Φυσικα η διαφορα των 50 ευρω θα ηθελα να την επενδυσω καπου αλλου (δισκος) αλλα φοβαμαι μη κανω τη μλκια και μετα θα ειναι αργα. Εχω 2 Η/Υ σπιτι οι ποιοι ειναι συνδεδεμενοι με switch και αυτα με router ADSL. Αργοτερα θα μπω και στο ΑWMN οποτε οσοι γνωριζετε καλα μπορειτε να μου προτεινεται ποιο απο τα 2 χρειαζομαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 5, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Ρίξε μία ματιά εδώ για τις διαφορές τους...Αλήθεια, γιατί θα τα αγοράσεις?? τύψεις για την μαμά μ$oft? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 5, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 αφου ειναι το βασικο συστατικο του Η/Υ ειπα να το εχω αυθεντικο , τουλαχιστον ας ειναι αυτο και να κατεβαζω patch fixes κλπ αφοβα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 5, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Απο την στιγμη που θα μπεις σε δικτυα, καλυτερα να βαλεις pro. Σπιτι εχω 4 pc. τα 3 ειναι με pro και της αδερφης μου ειχαν τα home. Ε, λοιπον δε μπορουσα με τιποτα να τα βαλω στο ιδιο δικτυο. Μεχρι που τσαντιστηκα κα περασα τα pro και απο τοτε ολα καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 5, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 μαλιστα , δηλαδη σε δικτυα ασθαινουν τα "σπιτισια" Networking features * The following networking features are not included in Home Edition: The user interface for IPSecurity (IPSec) * SNMP * Simple TCP/IP services * SAP Agent * Client Service for NetWare * Network Monitor * Multiple Roaming feature Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 5, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Έχεις π.μ., Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 5, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 ευχαριστω παιδες , και ειδικα τον rootx:happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 5, 2004 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Pro σιγουρα, τα Home ειναι πολυ περιορισμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.