Jump to content

Mobo for 4670k

icy20

Recommended Posts

Αλλαζω (παλι) το συστημα μου και ψαχνω μια μητρικη να ταιριαξω με τον 4670κ που θα αγορασω σε λιγες μερες. Κοιταγα αρχικα την Gigabyte Z87X-UD3H (προερχομαι απο την Z77X-UD5H) αλλα βλεπω οτι λενε ολοι (3 μαγαζια ολα κι ολα) 4-7 μερες που ολοι ξερουμε οτι μπορει να παει και 2 βδομαδες. Εχετε καμμια αλλη προταση που να ειναι διαθεσιμη? Γενικα σε ολα τα pc μου τα τελευταια χρονια ειχα gigabyte μητρικες. Ο 4670Κ θα κλοκαριστει σε ηπια μετρα:

4.2-4.4 με οσο λιγοτερο ρευμα γινεται...(στον παλιο μου ειχα βαλει ακριβως το default και με το undervolting πηγαινε παρακατω)

Ευχαριστω οποιον απαντησει :)

Ειναι λιγο πιο ακριβη απο την ud3 ειναι η αληθεια αλλα καλη φαινεται. Ενα που με χαλαει ειναι οτι τα usb3 τα εχει χαμηλα και εχω ενα μπροστινο bracket που παιρνει 2 usb3 απο πισω και ειναι λιγο οριακο για να φτανει εκει...

με ποιο φθηνη δεν γινεται δουλεια δλδ?ρωταω και εγω γιατι μαλλον παω για i7 4770k.

αν και δεν νομιζω να τον κλοκαρω μια φθηνη λυση στα 120 ευρω ειναι οκ ε?

με ποιο φθηνη δεν γινεται δουλεια δλδ?ρωταω και εγω γιατι μαλλον παω για i7 4770k.

Asus Z87 K C2 αρκετα καλη για τα λεφτα της.

Αλλαζω (παλι) το συστημα μου και ψαχνω μια μητρικη να ταιριαξω με τον 4670κ που θα αγορασω σε λιγες μερες. Κοιταγα αρχικα την Gigabyte Z87X-UD3H (προερχομαι απο την Z77X-UD5H) αλλα βλεπω οτι λενε ολοι (3 μαγαζια ολα κι ολα) 4-7 μερες που ολοι ξερουμε οτι μπορει να παει και 2 βδομαδες. Εχετε καμμια αλλη προταση που να ειναι διαθεσιμη? Γενικα σε ολα τα pc μου τα τελευταια χρονια ειχα gigabyte μητρικες. Ο 4670Κ θα κλοκαριστει σε ηπια μετρα:

4.2-4.4 με οσο λιγοτερο ρευμα γινεται...(στον παλιο μου ειχα βαλει ακριβως το default και με το undervolting πηγαινε παρακατω)

Ευχαριστω οποιον απαντησει :)

Στα λεφτα αυτα(περιπου 155ευρο)κοιτας σε Asus Z87 Gryphon C2,Asus Z87 Plus C2,και απο Msi Z87 G45,και απο Gigabyte αυτη που ανεφερες :haha:

Γιατι τις εχουν κανει τοσο ασχημες αυτες τις asus ρε παιδακι μου. Τι χρυσο και κακο ειναι αυτο? Εκτος αυτου γιατι ολες τις καλες μητρικες δεν τις εχει σχεδον κανεις? Τι γινεται? Μονο 3 μαγαζια τις εχουν παντα και ειναι ολες κατοπιν παραγγελιας...

Δημητρη (helly) το κακο με την OC ειναι οτι εχει μονο 6 sata πανω. Θα τα πιασω ολα και δεν θα μεινει τιποτα ελευθερο...

Με την z87x-d3h λετε δεν θα κανω δουλεια? Ειναι υποδεεστερη αλλα υπαρχει παντου...

Θα μου πειτε , δεν σαρεσει το ενα δεν σαρεσει το αλλο... Δικιο εχετε :p

Η πιο φθηνη λυση που αξιζει σοβαρης σκεψης και αγορας ειναι η Asrock Fatal1ty H87 Performance | Skroutz.gr

Συμπεριλαμβανομενου ολων των Ζ87..και λοιπων μητρικων.Και oc μπορεις να κανεις ..και 8phases και alc1150..και καμποσα € λιγοτερα απο την επομενη επιλογη -για μενα- asrock z87(Μ) extreme4.

και [MENTION=43]icy20[/MENTION]

ετοιμοπαραδοτη λεει αυτη..

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/motherboard-mitrikes/MSI-Z87-G45-GAMING-1150-Z87-DDR3.htm

(αν και αλλου πωλειται κατω απο 150Ε..αλλα με παραγγελια)

Και εγω αυτη την msi κοιταγα. Λενε τιποτα? Δεν ειχα ποτε msi μητρικες. Μονο asus-gigabyte. Επισης δεν ξερω γιατι αλλα asrock δεν τρελαινομαι να παρω. Μετα δεν ξερω κατα ποσο θα εχει μεταπωληση. Γιατι καθε χρονο τα αλλαζω... Ξεχασα να πω οτι μονο full ATX κοιταω. Θα ηταν γελειο στο corsair 800d να βαλω matx... Θα φαινοταν κενο...

Την ud3h που για τα λεφτα της θεωρω οτι με καλυπτει καλυτερα απο ολες γιατι εχει 8 sata και ολα τα αλλα που ειναι γενικα καλη μητρικη την βρισκω μονο σε ενα computer beast (never heard of it) και στο vision studio και τα 2 απο εβδομαδα (τα φερνουν απο εξω απο οτι ξερω). Αρα η παω εκει η μαλλον παω στην msi που ειναι πλαισιο και ειμαι πιο καλυμενος γενικα. Τι λετε? Γιατι αραγε κανεις απο τους μεγαλους δεν φερνει την ud σειρα της gigabyte?

Μεταπωληση ..σε hiend ...ειναι δυσκολο εξαρχης.

Oταν θα υπαρχουν αξιολογες z9 series στα 120€ και πανω..μη περιμενεις να μη χασεις καμποσα.

Το θεμα ειναι ποσο χαμηλα θα διατηρηθεις σε αυτην την αγορα.

Προσωπικα οντως θα πηγαινα στην H87 performance...(θελει παραγγελια βεβαια ..που δεν θες εσυ).Aλλα 90€ και τα εχει ολα!!Kριμα ειναι :p

Αλλιως με το πιστολι στο κεφαλι σε ετοιμοπραδωτο αν δεν υπηρχε η ζ87 εχτρεμε 4..κατευθειαν στη g45 gaming.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.