Jump to content

ΤΙ σφύριγμα είναι αυτό?

Snips

Recommended Posts

προφανώς εννοεί το βερνίκι νυχιών που χρησιμοποιούν οι κυρίες μας. είναι γνωστό και ως μανό. Πάντως για τέτοια λύση καλό θεωρείται να είναι πυκνώτερο έτσι ώστε να αγκαλιάσει το πηνίο και να μην τρέχει πέρα δώθε (βέβαια δεν ξέρω τι αποτέλεσμα θα έχει όταν το πηνίο ζεσταθεί απο τα φορτία που θα το διατρέχουν...)

Αρχική απάντηση από colt3003

προφανώς εννοεί το βερνίκι νυχιών που χρησιμοποιούν οι κυρίες μας. είναι γνωστό και ως μανό. Πάντως για τέτοια λύση καλό θεωρείται να είναι πυκνώτερο έτσι ώστε να αγκαλιάσει το πηνίο και να μην τρέχει πέρα δώθε (βέβαια δεν ξέρω τι αποτέλεσμα θα έχει όταν το πηνίο ζεσταθεί απο τα φορτία που θα το διατρέχουν...)

Αααα ε πειτε το ετσι!!!!!Θενκς φιλε!!

Αν γινει κατι(πχ RMA) μετα ομως πως το βγαζουμε?????

Από όσο μπορώ να γνωρίζω μιας και τυχαία είχα δει κάτι τέτοιο...

Ενας ενοχλητικός σφυριχτός ήχος που δεν μπορείς να καταλάβεις από που ακριβώς προέρχεται (κάπου από τη μητρική κάρτα) αλλά συνδλεται άμεσα με την κίνηση του ποντικιού, γενικά τη μετακίνηση παραθύρων. Συνήθως έχεις την εντύπωση ότι συμβαίνει όταν αλλάζει η λειτουργία ή ο φόρτος της cpu.

Πρόκειται για ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές (παραβίαση ΕΜΙ compliance αν το θυμάμαι καλά)... Είναι συνήθως πολύ έντονο όταν το τροφοδοτικό αδυνατεί να αποκριθει σωστά στο φορτίο (χωρίς να προκαλείται από αυτό). Συνήθως οφείλεται στα λεπτά καλλώδια που υπάρχουν πάνω στη μητρική και μεταφέρουν ρεύμα στο cpu fan nb fun αλλά και στα καλώδια του ηχείου, reset, κλπ.

Πρέπει κάποιος να τα μαζέψει με σφυκτίρες ώστε να μειώσει το απλωμένο τους μέγεθος!

Αυτό το βρήκα και το διάβασα στο amd.com όταν έψαχνα κάποιες λεπτομέρειες για την σωστή εγκατάσταση των cpu Athlon. Είναι ένα άρθρο σε pdf που αναφέρεται σε ΕΜΙ compliance για τους OEM. Δεν έχω το λινκ

Δεν ξέρω αν το πρόβλημα έχει λυθεί ήδη αλλά γράφω αυτά που έκανα στο pc ενός φίλου και λύθηκε το πρόβλημα. Όταν άλλαξε και το psu εξαφανίστικε εντελώς... Σε άλλο η/υ με μικρότερο φόρτο το συγκεκριμένο psu δεν εμφάνισε τέτοιο πρόβλημα!

Αυτά! Τέλος η πολυλογία!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.