soulreaver Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2004 Γεια χαρα παιδια. Ειμαι καινουργιος στο forum . Θα ηθελα τη βοηθεια σας. Εχω κατεβασει τους τελευταιους drivers για την καρτα γραφικων μου (ATI RADEON 7500).Κανω εγκατασταση χωρις να απεγκαταστησω το multimedia center και οταν κανει επανεκιννηση και βαζω να παιξει DVD η εικονα τρεμοπαιζει! . Εχω παρατηρησει οτι αυτο επιδεινωνεται οταν εμφανιζονται subtitles. Τι κανω λαθος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Οκτώβριος 4, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 Αν κατάλαβα καλά έκανες εγκατάσταση του cat 4,9 αλλά άφησες μέσα το multimedia center που υπήρχε απο προηγούμενη εγκατάσταση?αν είναι έτσι τότε απεγκατέστησέ τα όλα και ξανακάνε εγκατάσταση του cat 4,9 και της νέας έκδοσης multimedia center.Χρησιμοποίησε κάποιο άλλο software για αναπαραγωγή dvd να δείς αν και εκεί υπάρχει πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soulreaver Οκτώβριος 4, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 Θα το δοκιμασω. Ευχαριστω για τη βοηθεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
soulreaver Οκτώβριος 5, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Τελικα τπτ δεν εγινε. Το προβλημα απο οτι φαινεται οτι δεν δουλευει ο decoder. Καποια αλλη βοηθεια;:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariost Οκτώβριος 5, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Την σύνθεση του υπολογιστή μπορείς να μας την πείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Οκτώβριος 5, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Πιοια εκδοση του decoder εχεις?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Οκτώβριος 5, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Δηλαδή έχεις το ίδιο πρόβλημα και με άλλο software? Link to comment Share on other sites More sharing options...
a4dtm Οκτώβριος 5, 2004 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Για προσπαθησε να βαλεις μονο τους catalyst χωρις το control center το οποιο νομιζω οτι δεν το εχουν φτιαξει ακομα να δουλευει με καρτες που δεν υποστηριζουν directx 9. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Οκτώβριος 6, 2004 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Η εγκατάσταση και απεγκατάσταση οδηγών είναι μια πονεμένη ιστορία. Εγώ είχα τους 4,3 για περίπου 2-3 μήνες και όλα δούλευαν ρολόι. Δηλαδή, μια φορά εγκαθιστούσα κάτι και έπαιζε απροβλημάτιστα. Μέχρι να δω ότι τελικά είχα μείνει αρκετά πίσω. Έβαλα τους 4,8 και λίγο μετά βγήκαν οι 4,9. Και μετά έγινε το έλα να δεις Εγκατάσταση-Απεγκατάσταση υπερχρονισμός κάρτας, Benchmarking και φτού κι από την αρχή Τρέλα. Μετά κάποια demo δεν δούλευαν, όχι λόγω υπερχρονισμου, αλλά λόγω σωστής Εγκατάστασης-Απεγκατάστασης. Έπαιξα και εκνευρίστικα πολύ. Κατέβασα όλους τους οδηγούς μετά τους 4,3 πάντα σε original version όχι beta και φτού ξανά. Τώρα έχω τους 4,8 και έχω τα λιγότερα προβλήματα. Είπα να δω τι γίνεται και με το DirectX9c αλλά άσε καλύτερα. Τεσπα, το θέμα είναι όχι πολλές αλλαγές, και όταν γίνονται να υπάρχει χρόνος μέχρι και για φορμάτ του δίσκου ή ένα πολύ καλό registry cleaner ή driver cleaner. Τώρα αν έχεις παλιά κάρτα,:devil: εεε πέτατην μωρέ να μην χολοσκάς! Απλά πράγματα. Κι εγώ θα την πετάξω σε λίγο, γιατί παλιά θα είναι. ’λλωστε φροντισε η μαμά Ati να μου την παλιώσει μέσα σε 6 μήνες. Κουράγιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.