Jump to content

ΔΩΡΕΑΝ ISDN128k μαζί με καφέ???!!!!

DMylonas

Recommended Posts

Πηγαίνετε στα super market.... Σήμερα πήρα γνωστή μάρκα καφέ (δεν λέω μάρκα, θα το δείτε που το γράφει στο κουτί) και μόλις απέκτησα 20ώρες FREE ISDN128 Internet με γνωστή εταιρεία provider....

Για το setup του ISD128k δείτε το παρακάτω θέμα..........

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=4489&highlight=μονίμως%20128k

Δεν είναι γα γαλλικό και καπουτσίνο :( Για ζεστούς και "χτυπητους" ελληνικούς καφέδες είναι...... Η προσφορά είναι μέχρι της 15/11/2004 και θα έχετε σύνδεση μέχρι τις 31/01/2005.... Τώρα μέχρι πότε θα έχω καφέ, αφήστε το καλύτερα...

Πάντος εγώ σήμερα πήρα 2κιλά καφέ (10κουτάκια των 200γραμμαρίων).... δηλαδή 400ώρες ISDN128 με 49,5....

Σκέφτομαι τώρα να διωργανώσω Coffe Party στο σπίτι για να καταναλοθούνε τα 2κιλά καφέ.... :banging:

Η σύνδεση λειτουργεί ως DialUp, ISDN64/128.... Τώρα είμαι με την κανονική ISDN64 μου... Μετά τις 10 το βράδυ θα μπαίνω με ISDN128 με στόχο το download....

Ενδεικτικά από το site του provider της 128 για χτές έχω το παρακάτω κόστος....

Αν το υπολογίσουμε βγαίνει την ώρα 0,40 χοντρικά... Δεν πιστέω ότι είναι τρελλό ποσό αν σκεφτεί κανείς ότι χτες με massdownloader κατέβαζα σταθερά από 11-13kbps..... Με ISDN64 κατεβάζω με 7-8kbps.....

post-419-1416071284,7547_thumb.jpg

ο ΖΥΧ έχει δίκιο προσεχε φίλε την έχω πάθει πολλές φορές!

άσε την ώρα και κάνε υπολογισμό του διμήνου με μέτρια χρήση θα πα΄θεις πλάκα απο το τι μαζεύεται και καλύτερα να την πάθεις τώρα παρα με το λογαριασμό στο χέρι

Η συγκεριμένη εταιρεία internet κάνει συχνά τέτοιες προσφορές... Θα βάλω την μάνα μου να δεί τον λογαριμό του τηλεφώνου αύριο και θα σας πω....

Μαλιστα στο site λέει:

Κάθε φορά που συνδέεστε στο Internet , επιβαρύνεστε με τις προκαθορισμένες χρεώσεις του Ενιαίου Πανελλαδικού Αριθμού Κλήσης, ΕΠΑΚ.

Ακόμα .......

Αποτελέσματα αναζήτησης για τις χρεώσεις ΕΠΑΚ: 89625 77777

Καλείτε από ΠΕΡΑΙΑ (23920) PSTN

Σημείο παρουσίας που συνδέεστε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καθημερινά από 8.00 πμ έως 22.00 μμ (/ώρα) 0,35

Καθημερινά (βράδυ) από 22.00μμ έως 8.00 πμ (/ώρα) 0,18

αυτες η τιμες ειναι μεχρι 64κ και αν δεν κανω λαθος για να βαλεις 128 επιδη τραβας και απο τις δυο γραμες ειναι ακριβος τα διπλα λεφτα. αντε το βραδυ υποφερετε το πρωι θα δινο 240δρχ την ωρα στον (π)οτε? ποτε. καλυτερα να μην μπενο ιντερνετ

Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 12:29]

αυτες η τιμες ειναι μεχρι 64κ και αν δεν κανω λαθος για να βαλεις 128 επιδη τραβας και απο τις δυο γραμες ειναι ακριβος τα διπλα λεφτα. αντε το βραδυ υποφερετε το πρωι θα δινο 240δρχ την ωρα στον (π)οτε? ποτε. καλυτερα να μην μπενο ιντερνετ

Μόλις πήρα το 134 του ΟΤΕ που είναι για τέτοια θέματα....

Μου είπε ο κύριος με τον οποίο μιλούσα ότι ανεξάρτητα εαν δουλεύει το ένα κανάλι (64Κ) - ή και τα Δύο (128Κ) η χρέωση για το ΕΠΑΚ είναι μία.....

Δεν ξέρω βεβαια εαν ισχύει το ίδιο σε περίπτωση που έχουμε δηλωμένες 2 τηλεφωνικές γραμμές αν αλλάζει κάτι......

Σε περίπτωση πχ, που εμείς σερφάρουμε με 128Κ (δύο ενεργά κανάλια) και ξαφνικά κάποιος μας παίρνει τηλέφωνο τότε αυτόματα αποδεσμεύεται το ένα κανάλι για να εξπηρετήσει μια εισερχόμενη PSTN κλήση.......

Μόλις τελειώσει η κλήση αυτή τότε αυτόματα το ΝΕΤMOD ξαναπροσπαθεί να γυρίσει και το ελεύθερο κανάλι 64Κ σε DATA χωρίς όμως να ξανακαλεί ΕΠΑΚ αφού ήδη η σύνδεση είναι ενεργή......

Απλά σε αυτή την περίπτωση αλλάζει μόνο το BANDWIDTH της σύνδεσης - ΝΕΤMOD και δεν κάνει κλήσεις του ΕΠΑΚ......

ΖΥΞ δεν πρέπει να έχεις δίκιο χωρίς όμως να είμαι απολύτως σύγουρος.......

Ελπίζω όταν έρθει ο πρώτος λογαριασμός να μην πάθω κανένα έμφραγμα αφού έχω τρελαθεί κάθε βράδυ με το CALL OF DUTY MULTIPLAYER..... :D;)

η χρεωση ΕΠΑΚ για 128κ ειναι η διπλη απο 64k

αρα εχουμε μετα τις 10 το βραδυ 120 δρχ!

σε 20 ωρες downloading το βραδυ εχουμε 120Χ20=2400 δρχ=7 ευρω

δεν ειναι πολλα απλα αρκεσου σε αυτα...που προσωπικα πιστευω οτι ειναι τσαμπα λεφτα γιατι τι 7κβ τι 11??τα ιδια χαλια ειναι και τα δυο..αντε θα κερδισεις max 200mb...απο απλη isdn

βαλε adsl μην το ψαχνεις με τα αλλα αν θες να κατεβαζεις...τοσοι και τοσοι εστηψαν το μυαλο τους και το μονο που καταλαβαν ειναι οτι πρεπει να τα σταξουν στον πΟΤΕ :(

Αρχική απάντηση από Dagalidis

Μόλις πήρα το 134 του ΟΤΕ που είναι για τέτοια θέματα....

Μου είπε ο κύριος με τον οποίο μιλούσα ότι ανεξάρτητα εαν δουλεύει το ένα κανάλι (64Κ) - ή και τα Δύο (128Κ) η χρέωση για το ΕΠΑΚ είναι μία.....

Δεν ξέρω βεβαια εαν ισχύει το ίδιο σε περίπτωση που έχουμε δηλωμένες 2 τηλεφωνικές γραμμές αν αλλάζει κάτι......

Σε περίπτωση πχ, που εμείς σερφάρουμε με 128Κ (δύο ενεργά κανάλια) και ξαφνικά κάποιος μας παίρνει τηλέφωνο τότε αυτόματα αποδεσμεύεται το ένα κανάλι για να εξπηρετήσει μια εισερχόμενη PSTN κλήση.......

Μόλις τελειώσει η κλήση αυτή τότε αυτόματα το ΝΕΤMOD ξαναπροσπαθεί να γυρίσει και το ελεύθερο κανάλι 64Κ σε DATA χωρίς όμως να ξανακαλεί ΕΠΑΚ αφού ήδη η σύνδεση είναι ενεργή......

Απλά σε αυτή την περίπτωση αλλάζει μόνο το BANDWIDTH της σύνδεσης - ΝΕΤMOD και δεν κάνει κλήσεις του ΕΠΑΚ......

ΖΥΞ δεν πρέπει να έχεις δίκιο χωρίς όμως να είμαι απολύτως σύγουρος.......

Ελπίζω όταν έρθει ο πρώτος λογαριασμός να μην πάθω κανένα έμφραγμα αφού έχω τρελαθεί κάθε βράδυ με το CALL OF DUTY MULTIPLAYER..... :D;)

καταλαβε τι του ειπες??πηρα μολις τωρα 134 και μου ειπε το αντιθετο...ειναι σαν να παιρνεις με δυο τηλεφωνα μου ειπε συγκεκριμενα!οποτε μην το καψετε γιατι προβλεπω να πεφτει η κατοσταρα...

ασχετο...ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΡΑ....ΠΕΤΥΧΑ ΤΟΝ ΜΑΓΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ:devil: :devil: :devil: :devil:

παντως ρε παιδια...50 ευρω τον μηνα ειναι το ρημαδο dsl και ξενιαζεις...συμφαιρει αν σκεφτεις οτι εκτος του ΕΠΑΚ εχεις και τον provider 64k...εγω που δεν πληρωνα provider isdn μου ερχονταν κατι 70-80 το τηλεφωνο(Επακ) και ειχα και 20 ωρες την βδομαδα(συνδεση ΕΜΠ)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.