Jump to content

Οποιος δεν ερθει ΒΑΝαρεται..................

greekfragma

Recommended Posts

http://www.redfm.gr/document.php?category_id=7&document_id=90

Χαιρετω παιδες........

Μιας και ξερω οτι αρκετοι απο δω μεσα αγαπαμε τα ψαγμενα μαγαζακια....ειπα να σας δωσω ενα λινκ παραπανω το οποιο προσωπικα το βρισκω πολυυυυ ενδιαφερον:devil:

λοιπον......προτεινω να μαζευτουμε οσοι θελουμε την αλλη δευτερα 17/10 στις 9 το βραδυ εξω απο το μοναστηρακι στο σταθμο και να παμε μια βολτα απο εκει...........

περιμενω τις συμφωνες (δεδομενο) γνωμες καποιων αντμιν.........

Α! και να μην το ξεχασω..................ακουσα οτι το μαγαζι εχει απειρα αποθεματα Κορονας(πληροφορια απο φιλο που το εχει επισκεφθει)

Κορονεριστες του Λαμπη ενωθειτε!!!!!

:cool: :flower: :cool:

:happy2: :happy2: :happy2:

:baby:

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 01:14]

Γιωργη δεχεσαι την πρωτη εξαδα κερασμα για εξιλεωση?;)

χμμμμ..........:whistle2:

μεσα............οποτε η 1η εξαδα ΚΑΣΟΝΙΑ με κορονες

κερασμενες απο τον Κοπριτηηηηηηηη..............:clap:

ελα εσυ και θα δεις τι εχεις να παθεις.......:hi:

το μονο καλο της υποθεσης ειναι οτι θα κανεις οικονομια ακομα κανα μηνα για να ξεπληρωσεις τις κορονες..............ειπες μια φορα να εμφανιστεις και συ σε θρεντ μου και επεσε κεραυνος ατυχιας..........που σαι ρε Icy να δεις τον διαδοχο σου.....

Υπάρχει κάποιος καλός άνθρωπος σε αυτό το φόρουμ από περιοχή Αθηνών Πειραιώς και περιχώρων που να μπορεί την συγκεκριμένη μέρα να κάνει μπε'ι'μπυ σίτινκ στον γιό μου 3,5ετών ώστε να μπορέσω να έρθω και εγώ ; :help:

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 10:18]

Φραγκμα, μας έχεις υποσχεθεί LanParty B.... άσε τον προγραμματισμό corona events, δεν είναι το φόρτε σου, κάνε αυτό που ξέρεις καλύτερα.... Lan Party, :hehe:

μιας και ειμαστε στο οφ τοπικ ας το ξεσκισουμε λιγακι ακομα το θεμα........

Λαν Παρτυ μπορει να γινει και το αμεσως επομενο σουκου 8-9-10 του μηνα............για πιο μετα ισως υπαρξει προβλημα καθως ανεβαινει ο πατερας μου για δουλειες....και δεν μου λεει το ποτε ακριβως.......

οποτε παιδες σαν πιο ασφαλη ημερομηνια για λαν παρτυ που μπορω να ορισω ειναι οσο το δυνατον πιο συντομα..........

επειδη ο τιτλος μια χαρα ταιριαζει.........

''Οποιος δεν ερθει στο λαν παρτυ που θα κανονιστει ΒΑΝαρεται.............................''

ακουω γνωμες για το εαν μπορειτε.......αν θελετε ανοιγουμε και νεο θρεντακι αποκλειστικο για συμμετοχες:hi:

Αρχική απάντηση από RootX

Φραγκμα, μας έχεις υποσχεθεί LanParty B.... άσε τον προγραμματισμό corona events, δεν είναι το φόρτε σου, κάνε αυτό που ξέρεις καλύτερα.... Lan Party, :hehe:

LOL συμφωνώ κι εγώ , μιας και έχασα το πρώτο , ελπίζω να μη χάσω και το 2ο :)

Αρχική απάντηση από las_kar_is

Υπάρχει κάποιος καλός άνθρωπος σε αυτό το φόρουμ από περιοχή Αθηνών Πειραιώς και περιχώρων που να μπορεί την συγκεκριμένη μέρα να κάνει μπε'ι'μπυ σίτινκ στον γιό μου 3,5ετών ώστε να μπορέσω να έρθω και εγώ ; :help:

Τσαμπα????? :p Αν οχι το συζηταμε:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.