greekfragma Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2004 http://www.redfm.gr/document.php?category_id=7&document_id=90 Χαιρετω παιδες........ Μιας και ξερω οτι αρκετοι απο δω μεσα αγαπαμε τα ψαγμενα μαγαζακια....ειπα να σας δωσω ενα λινκ παραπανω το οποιο προσωπικα το βρισκω πολυυυυ ενδιαφερον:devil: λοιπον......προτεινω να μαζευτουμε οσοι θελουμε την αλλη δευτερα 17/10 στις 9 το βραδυ εξω απο το μοναστηρακι στο σταθμο και να παμε μια βολτα απο εκει........... περιμενω τις συμφωνες (δεδομενο) γνωμες καποιων αντμιν......... Α! και να μην το ξεχασω..................ακουσα οτι το μαγαζι εχει απειρα αποθεματα Κορονας(πληροφορια απο φιλο που το εχει επισκεφθει) Κορονεριστες του Λαμπη ενωθειτε!!!!! :flower: :happy2: :happy2: :happy2: :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 4, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 Μεσα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Οκτώβριος 4, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 Γιωργη δεχεσαι την πρωτη εξαδα κερασμα για εξιλεωση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 4, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 01:14] Γιωργη δεχεσαι την πρωτη εξαδα κερασμα για εξιλεωση? χμμμμ..........:whistle2: μεσα............οποτε η 1η εξαδα ΚΑΣΟΝΙΑ με κορονες κερασμενες απο τον Κοπριτηηηηηηηη..............:clap: ελα εσυ και θα δεις τι εχεις να παθεις.......:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 4, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 ΑΚΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ............Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥπαιδες ο πολυς ενθουσιασμος θα με φαει............17νοεμβριου λεει..............και ΟΧΙ 17οκτωβριου......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 4, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 :cry: :alien: :...: :sick: :wassat: :bye: :giveup: :tw: :fist: :rant: :-O :sorry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Οκτώβριος 4, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 μεσα χαλαροτατα....αλλα με αυτα τα εξι κασονια μαλλον θα εχω καποιο προβλημαεκτος εαν δεχονται τιποτα ραπτορες για πληρωμη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 4, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 το μονο καλο της υποθεσης ειναι οτι θα κανεις οικονομια ακομα κανα μηνα για να ξεπληρωσεις τις κορονες..............ειπες μια φορα να εμφανιστεις και συ σε θρεντ μου και επεσε κεραυνος ατυχιας..........που σαι ρε Icy να δεις τον διαδοχο σου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Οκτώβριος 4, 2004 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 Γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε? / Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 4, 2004 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 LOL Aκου T.H.C. SOUND SYSTEM Link to comment Share on other sites More sharing options...
las_kar_is Οκτώβριος 4, 2004 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 Υπάρχει κάποιος καλός άνθρωπος σε αυτό το φόρουμ από περιοχή Αθηνών Πειραιώς και περιχώρων που να μπορεί την συγκεκριμένη μέρα να κάνει μπε'ι'μπυ σίτινκ στον γιό μου 3,5ετών ώστε να μπορέσω να έρθω και εγώ ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 5, 2004 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Φραγκμα, μας έχεις υποσχεθεί LanParty B.... άσε τον προγραμματισμό corona events, δεν είναι το φόρτε σου, κάνε αυτό που ξέρεις καλύτερα.... Lan Party, Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Οκτώβριος 5, 2004 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 μοιραζετε lanparty εκει κατω? μηπως καμια με το nf3 250 754 ειναι εφικτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Οκτώβριος 5, 2004 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Εχει δικιο o Rootie,Αφου εισαι γεννημενος Ηost....τι τα θες τα άλλαφτιαξε κει το χωρο, ορισε τον "οβολο" για την ΔΕΗ,και let the party begin.....:magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 5, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 10:18] Φραγκμα, μας έχεις υποσχεθεί LanParty B.... άσε τον προγραμματισμό corona events, δεν είναι το φόρτε σου, κάνε αυτό που ξέρεις καλύτερα.... Lan Party, μιας και ειμαστε στο οφ τοπικ ας το ξεσκισουμε λιγακι ακομα το θεμα........ Λαν Παρτυ μπορει να γινει και το αμεσως επομενο σουκου 8-9-10 του μηνα............για πιο μετα ισως υπαρξει προβλημα καθως ανεβαινει ο πατερας μου για δουλειες....και δεν μου λεει το ποτε ακριβως....... οποτε παιδες σαν πιο ασφαλη ημερομηνια για λαν παρτυ που μπορω να ορισω ειναι οσο το δυνατον πιο συντομα.......... επειδη ο τιτλος μια χαρα ταιριαζει......... ''Οποιος δεν ερθει στο λαν παρτυ που θα κανονιστει ΒΑΝαρεται.............................'' ακουω γνωμες για το εαν μπορειτε.......αν θελετε ανοιγουμε και νεο θρεντακι αποκλειστικο για συμμετοχες:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Οκτώβριος 5, 2004 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Δε βολεύει ρε Φάρμα, είναι η ινφοσύστεμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 5, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 ............................καλα θα δουμε.....δεν ειναι σιγουρο τιποτε ακομα......μια ιδεα πεταξα .σε λιγες μερες πιστευω να ξερω....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Οκτώβριος 5, 2004 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Φραγκμα, μας έχεις υποσχεθεί LanParty B.... άσε τον προγραμματισμό corona events, δεν είναι το φόρτε σου, κάνε αυτό που ξέρεις καλύτερα.... Lan Party, LOL συμφωνώ κι εγώ , μιας και έχασα το πρώτο , ελπίζω να μη χάσω και το 2ο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tig@s Οκτώβριος 5, 2004 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης Γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε? / :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Οκτώβριος 5, 2004 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από las_kar_is Υπάρχει κάποιος καλός άνθρωπος σε αυτό το φόρουμ από περιοχή Αθηνών Πειραιώς και περιχώρων που να μπορεί την συγκεκριμένη μέρα να κάνει μπε'ι'μπυ σίτινκ στον γιό μου 3,5ετών ώστε να μπορέσω να έρθω και εγώ ; Τσαμπα????? Αν οχι το συζηταμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.