Jump to content

Google maps Android VS IOS

HILL.K

Recommended Posts

Location services on/off...

Δεν νομιζω πως εννοει οτι δεν απενεργοποιειται αλλα πως οταν ειναι ενεργοποιημενο ακομα και οταν δεν εχεις καποιο app που ζηταει GPS το κινητο κραταει καποιο "log" ανα διαστηματα για να εχει πιο αμεσο εντοπισμο οταν ανοιξεις καποιο app που θελει GPS.

Παλια ισχυε σιγουρα αλλα νομιζω εγιναν καποια δικαστηρια κτλπ και το απενεργοποιησε αυτο τελειως. (δεν ειμαι σιγουρος ομως αν κραταει καπως αλλιως το Log ή αν δε κραταει καθολου)

ποιο samsung εχεις? πες μου τι ρυθμισεις εχεις να βαλω τις ιδιες και στο δικο μας μπας και δουμε ασπρη μερα!!!!! επιτελους!

Note ii δεδομένα ανοιχτά και gps ανοιχτό

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Note ii δεδομένα ανοιχτά και gps ανοιχτό

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

τι να σου πω....ετσι οπως το λες τα βαζουμε και στο S2 και αργει...ισως τα επομενα μοντελα να ειναι πιο γρηγορα...αν υπαρχει καποιος με S4 ας πας πει!

τι να σου πω....ετσι οπως το λες τα βαζουμε και στο S2 και αργει...ισως τα επομενα μοντελα να ειναι πιο γρηγορα...αν υπαρχει καποιος με S4 ας πας πει!

ψάξε στο xda για το fix του s2 για γρηγορότερο λοκάρισμα.

ή βάλε omega rom να βρεις την ησυχία σου. και κλείδωμα σε χρόνο dt.

ψάξε στο xda για το fix του s2 για γρηγορότερο λοκάρισμα.

ή βάλε omega rom να βρεις την ησυχία σου. και κλείδωμα σε χρόνο dt.

Δεν ξέρω πως συμπεριφέρεται με μαμά ΡΟΜ, σε εμένα που έχω Omega 4.2.1 βρίσκει εντοπισμό αμέσως. Και με GPS on αλλά και off.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.