HILL.K Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2013 καλησπερα!ειμαι κατοχος ενος iphone 4 και μετα την αναβαθμιση σε ΙΟS 7 εχω απελπιστει με την αργοπορία του κινητου...επειδη σκεφτομαι να παω σε Samsung για τον παραπανω λόγο και δουλευω πολυ Google maps, εχω ακουσει οτι σε Android οι Google maps χρειαζονται-λειτουργουν με GPS, πραγμα που σημαινει οτι τρωει περισσοτερη μπαταρια και αργει λιγο μεχρι να βρει δορυφορο κλπ κλπμπορει καποιος να με βοηθησει επι του θεματος καθοτι αυτο θα παιξει σημαντικο ρολο στο αν θα παω σε Samsung η στο 5αρι!!Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Οκτώβριος 22, 2013 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2013 Εγω δεν καταλαβα τι ρωτησες.Οι χαρτες ΔΕΝ χρειαζονται gps για να δουλεψουν, ιντερνετ θελουν.GPS χρειαζεται για πλοηγηση μεσω χαρτων και για ακριβης θεση.ΥΓΕπιασε η τακτικη της Apple με το ios7 στο 4. 'Υποστηριξη' λεει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HILL.K Οκτώβριος 22, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2013 πχ οταν εισαι καπου στο χαρτη και θες να επεναφερεις το σημειο στο οποιο βρισκεσαι, στο android δεν γινεται σε αντιθεση με το ΙΟS,Επισης η πλοιγηση στο IOS αν δε κανω λαθος γινεται μονο μεσω ιντερνετ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Οκτώβριος 22, 2013 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2013 πχ οταν εισαι καπου στο χαρτη και θες να επεναφερεις το σημειο στο οποιο βρισκεσαι, στο android δεν γινεται σε αντιθεση με το ΙΟS,Μπορεις να μου πεις ποιος άμπαλος στο ειπε αυτο το πραγμα;Κανενας φιλος σου με iphone που δεν εχει ιδεα; Κανας πωλητης; Σε κανα apple-ικο forum?Προφανως και μπορεις.Πλοηγηση θελει GPS για να βλεπει που εισαι και internet για να φορτωνει χαρτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HILL.K Οκτώβριος 22, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2013 στο samsung s2 που εχει ο αδερφος μου δεν γινεται εκτος αν ενεργοποιησεις το GPS και κανει 10 ωρες....στο iphone που εχω εγω πιανει αμεσως.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Οκτώβριος 23, 2013 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2013 Μπορει να εχει απενεργοποιησει το network location. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 23, 2013 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2013 και χωρις ιντερνετ θα πρεπε να πιανει γρηγορα..το ιντερνετ βοηθαει λιγο στην ευρεση του σηματος.απο εκει και περα χωρις ιντερνετ αν εχεις κατεβασμενους χαρτες παλι δουλευει..αλλιως θελει ιντερνετ για να φορτωνουν οι χαρτες.απλο ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Οκτώβριος 23, 2013 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2013 Το σιγουρο ειναι οτι τα προγραμματα στυλ sygic κτλ δεν ανοιγουν αν δεν εχεις ενεργοποιημενο GPS...Για το google maps δεν ξερω καθως σιγα μην χαλαω MB απο το προγραμμα μου εφοσον εχω offline navigator... (να μη σου πω οτι το εχω ξηλωσει και εντελως απο το κινητο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 23, 2013 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2013 ειχα το sygic και πλεον χρησιμοποιω μονο το google.πολυ πιο γρηγορο αμεσο και απλοκαι σιγα τα MB που τρως..εκτος αν εισαι σε satelite Link to comment Share on other sites More sharing options...
HILL.K Οκτώβριος 23, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2013 oι χαρτες υπαρχουν κανονικα, το network location ειναι ενεργοποιημενο στο Samsung αλλα βρισκει το στιγμα σου εκει που εισαι μονο εφοσον εχεις ενεργοποιημενο GPS...στο iphone βρισκει στο στιγμα σου μονο μεσω Internet...μια ωρα το εψαχνα στο Samsung και δεν το βρηκα!!! γιαυτο και ανοιξα το thread!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Οκτώβριος 23, 2013 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2013 δεν υπαρχει περιπτωση να οποιαδηποτε συσκευη να βρισκει ακριβες στιγμα χωρις gps μονο με network location. Η μονη περιπτωση να συμβαινει αυτο ειναι οταν εισαι συνδεδεμενος με wifi και το google maps εχει λοκαρει τη θεση του συγκεκριμενου wifi απο παλαιοτερες συνδεσεις που ειχες συσκευη με gps ανοιχτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Οκτώβριος 23, 2013 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2013 oι χαρτες υπαρχουν κανονικα, το network location ειναι ενεργοποιημενο στο Samsung αλλα βρισκει το στιγμα σου εκει που εισαι μονο εφοσον εχεις ενεργοποιημενο GPS...στο iphone βρισκει στο στιγμα σου μονο μεσω Internet...μια ωρα το εψαχνα στο Samsung και δεν το βρηκα!!! γιαυτο και ανοιξα το thread!!!Πως γίνεται να βρίσκει το στίγμα σου μόνο απο τις κεραίες; Στο περίπου μπορεί με απόκλησει 100+ μέτρα όμως αν δε κάνω λάθος. Θέλει και locations ανοιχτό στο iphone για να σου δώσει στίγμα. Ανοίγει και το βελάκι πάνω δεξιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HILL.K Οκτώβριος 23, 2013 Author #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2013 στο iphone οταν πατησω το βελακι (κατω αριστερα) με μεταφερει στο σημειο οπου βρισκομαι (αυτο θελω!) κατι που δε γινεται με το Samsung!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 23, 2013 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2013 στην μπαρα πανω..ειναι ανοικτο το εικονιδειο του gps ; αναβοσβηνει η ειναι σταθερο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Οκτώβριος 23, 2013 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2013 Εγώ το μόνο που θα πώ είναι οτι απλά στο android καθυστερεί να πιάσει δορυφόρους εν αντιθέτη με το ios που πιάνει πολύ ποιο γρήγορα.Τι θέλει ο Κώστας το καταλαβαίνω αλλά θεωρώ οτι τα έχει μπλέξει λίγο.Θέλει να πιάνει άμεσσα ο δορυφόρος και στο android όπως και στο ios. Αλλά είναι πολλά if απο πίσω και πράγματα που δεν γνωρίζω για να το λύσω το θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HILL.K Οκτώβριος 23, 2013 Author #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2013 δλδ και στο IOS εμπλεκεται GPS? Βασικα εμενα με ενδιαφερει να δουλευει γρηγορα και να μην περιμενω!!! εφοσν αργει στα samsung μαλλον με βλεπω προς το 5! εκτος αν στα πιο συγχρονα οπως s4 kai s4 mini ειναι πιο γρηγορο αποτι στο s2 του αδερφου μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Οκτώβριος 23, 2013 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2013 Αν δε κάνω λάθος στο iphone το gps είναι σχεδόν πάντα ανοιχτό. Μπορεί να λέω και μπούρδες αλλά έτσι μου φαίνεται σε λίγη χρήση που του κάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 23, 2013 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2013 δλδ και στο IOS εμπλεκεται GPS? Βασικα εμενα με ενδιαφερει να δουλευει γρηγορα και να μην περιμενω!!! εφοσν αργει στα samsung μαλλον με βλεπω προς το 5! εκτος αν στα πιο συγχρονα οπως s4 kai s4 mini ειναι πιο γρηγορο αποτι στο s2 του αδερφου μου!αν εχεις data / wifi ανοιχτο σε 1δευτερολεπτο εχει κλειδωσει.Αλλιως περιμενεις 5δευτερολεπτα για να βρει ΜΟΝΟ απο τον δεκτηποσο πιο γρηγορα δλδ να θες να βρεις ; ουτε τα garmin δε πιανουν τοσο Link to comment Share on other sites More sharing options...
HILL.K Οκτώβριος 23, 2013 Author #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2013 με data /wifi δεν πιανει σημα το samsung, ασε που εντός σπιτιου δεν παιζει να πιασει ποτε! πρεπει να βγεις εξω και να περιμενεις...το iphone νομιζω πως δεν εχει gps απλα χρησιμοποιει τα δεδομενα απο 3g ή wifi και το βρισκει αμεσως....ρυθμισεις->δεδομενα και επιλογη το google maps Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Οκτώβριος 23, 2013 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2013 με data /wifi δεν πιανει σημα το samsung, ασε που εντός σπιτιου δεν παιζει να πιασει ποτε! πρεπει να βγεις εξω και να περιμενεις...το iphone νομιζω πως δεν εχει gps απλα χρησιμοποιει τα δεδομενα απο 3g ή wifi και το βρισκει αμεσως....ρυθμισεις->δεδομενα και επιλογη το google mapsσε πληροφορώ ότι το samsung μου πιάνει σε 3 δευτερόλεπτα μέσα στο σπίτι μου και αν είμαι έξω ακαριαία.μην ακούω χαζομάρες ότι τα ανδροιντ κάνουν 5 ώρες και χαζομάρες. και σε σ2 ο κολλητός κλειδώνει σε 2 δευτερόλεπτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.