Devilseye Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2013 Καλησπέρα! Λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα , όταν χρησιμοποιώ κάποιο πρόγραμμα όπως BS player ή όταν παίζω ένα παιχνίδι , κάποια στιγμή αρχίζει και μου πετάει στην οθόνη πράσινα-μαύρα και διαφόρων άλλων χρωμάτων pixels . Καμιά φόρα δεν σταματάει μέχρι εκεί τα γραφικά αλλοιώνονται τελείως και γενικά η κατάσταση δεν παλεύεται. Οι περισσότερες γνώμες που πήρα ήταν πως η κάρτα γραφικών μου πεθαίνει. Έχω Nvidia GeForce GT 520 και απ'ότι ξέρω δεν είναι καλή Και την έχω εδώ και 2 χρόνια και η αλήθεια είναι πως τη ζόριζα αρκετά. Πιστεύετε ότι όντως θέλει άλλαγμα η κάρτα γραφικών η μήπως φταίει κάτι άλλο? Σε περίπτωση που θέλει άλλαγμα , μπορείτε να μου προτείνετε κάποια κάρτα γραφικων σε τιμές 100-160 ευρώ που να έχει καλές αποδόσεις? Δεν ξέρω πολλά απο κάρτες γραφικών , οπότε θα ήθελα να ακούσω γνώμες! Ευχαριστώ! Υ.Γ. : Αν έβαλα αυτό το πόστ σε λάθος section ζητώ συγνώμη είμαι καινούργιος στο φορουμ , ευχαριστω!
Devilseye Οκτώβριος 22, 2013 Author #2 Οκτώβριος 22, 2013 Συγνώμη για το διπλό ποστάρισμα , ξέχασα να πω , έχω ήδη κάνει reinstall την κάρτα και τα τελευταία update στα driver , αλλά τίποτα
Devilseye Οκτώβριος 22, 2013 Author #3 Οκτώβριος 22, 2013 Βάζω και κάποια βασικά που ίσως βοηθήσουν Μητρική : H61M-S2V-B3CPU : Intel® Core i5-2500 CPU @ 3.30GHz , RAM 3GB
darkiller Οκτώβριος 22, 2013 #4 Οκτώβριος 22, 2013 λογικα η καρτα το εχει πει το ποιημα! εαν εχει εγγυηση , στο μαγαζι πισω.. τροφοδοτικο πιο εχεισ?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.