Jump to content

Αγορα θήκης USB 3.0 για Sata 3,5"

slalom

Recommended Posts

Αν και ειμαι υπερ των εσωτερικά τοποθετημένων δισκων, θέλω μια θηκη για ενα παλιο δισκο που θελω να τον βγαλω απο το σύστημα μου. (και για να μου βρισκεται, γενικα η θήκη)

Απο ελληνικο καταστημα κατα προτιμηση, και σε λογική τιμη.

Ποιες οι εμειρίες σας??

Με ενδιαφερει και εμενα το παραπανω ερωτημα. Δυσκολευομαι να κατανοησω την απαντηση σου Θανο. Αυτο που δειχνεις ακυρωνει την φορητοτητα του δισκου. Μπορεις να διαβασεις μονο στον υπολογιστη σου. Εκτος και εαν θα παω αρχεια σε ενα φιλο/συγγενη/συνεργατη και θα ανοιγουμε καθε φορα το κουτι για να συνδευουμε εσωτερικα καλωδιο.

Κατι δεν καταλαβαινω;

εγώ έχω ένα τέτοιο και έχω βολευτεί

gigabytevexternalsataad.jpg

:OT:

Εχω βρει αυτο, με διακοπτη

pc1.gr :: Online Store EB308U3-B BRICK 3.5'' SATA ALUMINUM HDD ENCLOSURE USB3.0 BLACK

:: Enermax External Case Serial ATA 3.5'' Brick EB308U3-B USB 3.0 Black - Visionstudio.gr

Με ανεμιστήρα είχα έναν αλλά δεν θυμάμαι μοντέλο.

Διάτρητοι από την άλλη, βγάζουν αρκετές εταιρείες:

Raidsonic Icy Box IB-351STU3-B | Skroutz.gr

Με ανεμιστήρα:

http://www.skroutz.gr/s/2087097/Raidsonic-Icy-Box-IB-372StU3-B.html

αυτός ξεφεύγει λίγο αλλά έχει το looks...

http://www.skroutz.gr/s/2093453/Thermaltake-Max-5G-Active.html

Με ενδιαφερει και εμενα το παραπανω ερωτημα. Δυσκολευομαι να κατανοησω την απαντηση σου Θανο. Αυτο που δειχνεις ακυρωνει την φορητοτητα του δισκου. Μπορεις να διαβασεις μονο στον υπολογιστη σου. Εκτος και εαν θα παω αρχεια σε ενα φιλο/συγγενη/συνεργατη και θα ανοιγουμε καθε φορα το κουτι για να συνδευουμε εσωτερικα καλωδιο.

Κατι δεν καταλαβαινω;

Νόμιζα οτι ο OP απλά θέλει να βάζει το δίσκο στο συρτάρι... Το να έχεις case για κάθε δίσκο που περισσεύει δε συμφέρει ούτε να βάζεις βγάζεις δίσκο από την κάσα... Εγώ σταμάτησα να τους βάζω σε cases μόλις βρήκα αυτό ...

Νόμιζα οτι ο OP απλά θέλει να βάζει το δίσκο στο συρτάρι... Το να έχεις case για κάθε δίσκο που περισσεύει δε συμφέρει ούτε να βάζεις βγάζεις δίσκο από την κάσα... Εγώ σταμάτησα να τους βάζω σε cases μόλις βρήκα αυτό ...

Δεν περισσευει κανενας δισκος, απλα καποια στιγμή πρεπει να πας καπου να κανεις μια "αναληψη" ή "καταθεση"

Παρηγγειλα τον Enermax

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.