aspirin Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2004 έχω την leadtek winfast 2000XP deluxe και θέλω να χρησιμοποιήσω το τηλεκοντρόλ και στον media player και όπου αλλού μπορεί να φανεί χρήσιμο(και στο power dvd). Υπάρχει κανά πρόγραμμα που να αναλάμβάνει αυτή τη δουλειά? Για ΧΡ πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loubas Οκτώβριος 4, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 το καλυτερο που εχω δοκιμασει ειναι το uice αλλα μονο για 1 μηνα...μετα δεν μπορεσα να το κανω να δουλεψει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Οκτώβριος 4, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 Στις pinnacle μπορείς να το προγραμματίσεις μέσω ενός txt για να δουλεύει για όποια εφαρμογή θέλεις. Ψάξε μήπως γίνεται κάτι παρόμοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Οκτώβριος 5, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 θα δώ το uice και αν υπάρχει κανα τέτοιο αρχείο που λές μπλέοθόνη(!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 5, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 ’μα βρείς πές μου και εμένα που έχω την ίδια κάρτα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.