ennia Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2013 οπως λεει και ο τιτλος ο σκληρος μου μαλλον ψωφαει... ειναι ενας Western Digital Green 1.5TB. (ακολουθει φωτο) αυτος παίρνει τιποτα ή ειναι για πεταμα?
ennia Οκτώβριος 21, 2013 Author #3 Οκτώβριος 21, 2013 O δισκος δουλευει κανονικα... βλεπω ταινιες απο αυτον χωρις να κολαει χωρις τιποτα δεν εχω τοσο μεγαλο δισκο για να βαλω ολα τα πραματα που εχει αυτος μεσα. λογικα θα σωσω τη μουσικη μου οπωσδηποτε και τα αλλα κλαφτα
slalom Οκτώβριος 21, 2013 #4 Οκτώβριος 21, 2013 Αγοραζεις ενα δισκο μεταφερεις τα αρχεία σου, και τον πας πισω για αλλαγή. Με τοσα bad sectors πας για αλλαγη.
adikos Οκτώβριος 24, 2013 #5 Οκτώβριος 24, 2013 Αφού πάρεις τα αρχεία σου κάνε ένα write+read test και δες κατά πόσο ανέβηκε η υγεία του.Στη συνέχεια παρακολούθα την τακτικά.Μπορούμε να έχουμε και ss από τη καρτέλα SMART;[MENTION=30050]slalom[/MENTION]: Δε νομίζω να τον αλλάξουν μόνο και μόνο επειδή έχει bs χωρίς να έχει πρόβλημα στην επίδοση - ενώ δηλαδή δουλεύει κανονικά.
syban Οκτώβριος 24, 2013 #8 Οκτώβριος 24, 2013 Έχω κάνει πολλάκις αντικατάσταση δίσκου με 80 και 90 % υγεία, πήγαινε τον πίσω.
slalom Οκτώβριος 24, 2013 #9 Οκτώβριος 24, 2013 @slalom: Δε νομίζω να τον αλλάξουν μόνο και μόνο επειδή έχει bs χωρίς να έχει πρόβλημα στην επίδοση - ενώ δηλαδή δουλεύει κανονικά.Τον αλλάζουν κανονικά. Δεν έχει πάρα να πάρει ένα τηλέφωνο να ρωτήσει. Μονο χειροτερα μπορει να γινει ο δισκοςSent from my GT-I9300 using Tapatalk
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.