ennia Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2013 οπως λεει και ο τιτλος ο σκληρος μου μαλλον ψωφαει... ειναι ενας Western Digital Green 1.5TB. (ακολουθει φωτο) αυτος παίρνει τιποτα ή ειναι για πεταμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 21, 2013 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 backup μπορεις να παρεις ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Οκτώβριος 21, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 O δισκος δουλευει κανονικα... βλεπω ταινιες απο αυτον χωρις να κολαει χωρις τιποτα δεν εχω τοσο μεγαλο δισκο για να βαλω ολα τα πραματα που εχει αυτος μεσα. λογικα θα σωσω τη μουσικη μου οπωσδηποτε και τα αλλα κλαφτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Οκτώβριος 21, 2013 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 Αγοραζεις ενα δισκο μεταφερεις τα αρχεία σου, και τον πας πισω για αλλαγή. Με τοσα bad sectors πας για αλλαγη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adikos Οκτώβριος 24, 2013 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 Αφού πάρεις τα αρχεία σου κάνε ένα write+read test και δες κατά πόσο ανέβηκε η υγεία του.Στη συνέχεια παρακολούθα την τακτικά.Μπορούμε να έχουμε και ss από τη καρτέλα SMART;[MENTION=30050]slalom[/MENTION]: Δε νομίζω να τον αλλάξουν μόνο και μόνο επειδή έχει bs χωρίς να έχει πρόβλημα στην επίδοση - ενώ δηλαδή δουλεύει κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Οκτώβριος 24, 2013 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 Eλληνικα στο προγραμμα :-O Link to comment Share on other sites More sharing options...
adikos Οκτώβριος 24, 2013 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 Eλληνικα στο προγραμμα :-OΤι εννοείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
syban Οκτώβριος 24, 2013 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 Έχω κάνει πολλάκις αντικατάσταση δίσκου με 80 και 90 % υγεία, πήγαινε τον πίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Οκτώβριος 24, 2013 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 @slalom: Δε νομίζω να τον αλλάξουν μόνο και μόνο επειδή έχει bs χωρίς να έχει πρόβλημα στην επίδοση - ενώ δηλαδή δουλεύει κανονικά.Τον αλλάζουν κανονικά. Δεν έχει πάρα να πάρει ένα τηλέφωνο να ρωτήσει. Μονο χειροτερα μπορει να γινει ο δισκοςSent from my GT-I9300 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.