mecon Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2013 Χαιρετώ το forum. Εδώ και λίγο καιρό όταν πάω να εγκαταστήσω ή να καταργήσω ένα πρόγραμμα στο pc μου βγάζει την ένδειξη ''Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στην υπηρεσία Windows Installer.Αυτό μπορεί να συμβεί αν το Windows Installer δεν έχει εγκατασταθεί σωστά''. Γιατί συμβαίνει αυτό?
thaaanos Οκτώβριος 21, 2013 #2 Οκτώβριος 21, 2013 δεν ξεκινάει το service του windows installer τσέκαρε τον event viewer
mecon Οκτώβριος 21, 2013 Author #3 Οκτώβριος 21, 2013 Ok event viewer ευρέθη.. μετά τι κάνω? Να πω ότι έχω vista..
thaaanos Οκτώβριος 21, 2013 #4 Οκτώβριος 21, 2013 Ok event viewer ευρέθη.. μετά τι κάνω? Να πω ότι έχω vista.. για δες για κανένα error που αναφέρει τον windows installer
thaaanos Οκτώβριος 21, 2013 #6 Οκτώβριος 21, 2013 Error found! Kαι τώρα?ε τι λέει ρε boy με το τσιγκέλι θα στα βγάζω?
mecon Οκτώβριος 21, 2013 Author #7 Οκτώβριος 21, 2013 Ναι sorry δε γινόταν copy/paste. Δεν είναι δυνατή η εύρεση της περιγραφής για το αναγνωριστικό συμβάντος 4373 από την προέλευση Windows Installer 3.1 Eίτε το στοιχείο που δημιούργησε αυτό το συμβάν δεν είναι εγκατεστημένο στον τοπικό υπολογιστή σας,είτε η εγκατάσταση είναι κατεστραμμένη.Μπορείτε να εγκαταστήσετε ή να επιδιορθώσετε αυτό το στοιχείο στον τοπικό υπολογιστή.Το συμβάν περιελάμβανε τις παρακάτω πληροφορίες: Windows O διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος δεν επαρκεί για να εκτελεστεί αυτή η εντολή.
GoMaR Οκτώβριος 21, 2013 #8 Οκτώβριος 21, 2013 πηγαινε στα services σου και δες αν η υπηρεσια σου ειναι enabledαν οχι πατα start και καντην autoγια να πας services , ανοιξε task manager.
thaaanos Οκτώβριος 21, 2013 #10 Οκτώβριος 21, 2013 Το συμβάν περιελάμβανε τις παρακάτω πληροφορίες: Windows O διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος δεν επαρκεί για να εκτελεστεί αυτή η εντολή.Τι ελεύθερο χώρο έχεις? και τι προσπαθείς να εγκαταστήσεις?o 3.1 είναι παλιός...ο google λέειYou should try re-registring the Windows Installer version which is already present on your system:check if the value of "ImagePath" in HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\MSIServer contains a valid reference to the msiexec.exe of your system (e.g. C:\Windows\System32\msiexec.exe /V)start the machine in safe mode and run msiexec /regserver as Administrator to re-register it in the system(taken from http://support.microsoft.com/kb/324516/en-us)
mecon Οκτώβριος 21, 2013 Author #11 Οκτώβριος 21, 2013 Τι ελεύθερο χώρο έχεις? και τι προσπαθείς να εγκαταστήσεις?300GB καλά είναι? :Ρ Οτιδήποτε πάω να εγκαταστήσω adobe update π.χ μου βγάζει το μήνυμα που έγραψα στην αρχή. Αλλά και 41 bad sectors.. Υπάρχει η πιθανότητα να επηρεάζουν τα bad sectors?edit: Οπότε πάω να κάνω re-register τον windows installer.. Eυχαριστώ,για να δούμε..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.