Telumetar Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2013 Γεια σας,Θελω να συνδέσω (μέσω ψευδοροφής ) τον υπολογιστή μου απο το γραφείο με τη τηλεώραση στο σαλόνι με καλώδιο hdmi. Αναρωτιέμαι τι πρέπει να προσέξω και τι να ψάξω. Επειδή θα ναι 20 μέτρα το κόστος γνωρίζω οτι θα ειναι υψηλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Οκτώβριος 21, 2013 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 Εγω ειχα παρει 15Μ καλώδιο HDMI, ειχε κοστίσει περιπου 60 ευρω και δεν ειχα θέμα. Απλα πρόσεξε να ειναι ποιοτικο το καλώδιο, HDMI 1.4 (hdmi with ethernet) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Οκτώβριος 21, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 το πιο φτηνο 20αρι με ethernet που βρηκα απο Ελλάδα.pc1.gr :: Online Store Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Οκτώβριος 21, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 none ?D: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Οκτώβριος 21, 2013 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 equip και 20μ δεν πανε πακετο κατα τη γνωμη μου...ασε που 80ε για ποιοτητα equip δε θα εδινα με τιποτα...Γενικα ειχα παρα πολλα προβληματα με καλωδια hdmi πανω απο 10 μετρα και λυση δε βρηκα... Ενδεχομενως η λυση ειναι ακριβο καλωδιο αλλα δεν τολμησα να παω εκει γιατι αρνουμε να δωσω 100 ευρω για καλωδιο πχ...οποτε δε μπορω να εκφερω γνωμη για το αν με τη Χ εταιρεια θα κανεις σωστα τη δουλεια σου εστω και σε ακριβη τιμη.... Παντως στα φτηνα λογικα δεν θα την κανεις, αυτο μπορω να σου το πω με αρκετα μεγαλη σιγουρια. Σε φτηνο θα πηγαινα μονο αν ηταν απο κοντινο καταστημα και ειχα την πολυτελεια να αλλαξω 5-10 μεχρι να κανω (ενδεχομενως) τη δουλεια μου...Μια αλλη λυση για τετοια μηκη ειναι κατι ανταπτορες που χρησιμοποιουν 2 καλωδια ethernet για την μεγαλη αποσταση και στις 2 ακρες ειναι hdmi...αυτα υποτιθεται πανε μεχρι και 60 μετρα... Εχω δοκιμασει τετοια λυση για 15m αποσταση και με καποιες συσκευες δουλευε με αλλες οχι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Οκτώβριος 21, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 Cable HDMI M/M Retail 20m Logilink CHB1120 - Easy Buy World εντόπισα κι αυτο εδω.. 1.4 ειναι ethernet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Οκτώβριος 21, 2013 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 Για ποιό λόγο θέλεις να κάνεις τέτοια σύνδεση;Για gaming δύσκολα - που θα βρεις χειριστήριο που να έχει τόση εμβέλεια.Για movie streaming δεν έχει νόημα - Πάρε κάνα powerline / access point / 20 μέτρα UTP καλώδιο που είναι τσάμπα και σύνδεσε TV - PC με wired/wifi. Άμα είναι τόσο παλιά η τιβι και δεν έχει UTP/media player πάρε κάνα media player με wifi/utp. Παίζει να σου βγει και πιο φτηνά από τα Χ μέτρα ποιοτικό HDMI. Το WD TV play παίζει στο 60ρι π.χ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Οκτώβριος 21, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 Movies...just movies...το σκεφτομαι με το med8a center αλλα δε ξερω τι να ψαξω και που;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Οκτώβριος 22, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2013 Οκευ, η τηλεόραση μου όμως έχει υποδοχή hdmi δεν εχει υποδοχή για ethernet. Σαν πρίζα διπλα της που συνδέεται στο local network υπάρχει. ΤΟ θέμα ειναι να παρω ενα mcenter το οποιο να συνδεθεί πάνω στην πριζα του udp κ να χει έξοδο hdmi ωστε να συνδέσω τη tv με το υπάρχον (2 μετρο hdmi) που εχω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Οκτώβριος 22, 2013 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2013 Ε ναι...παρα να πάρεις 20 μέτρα hdmi...Έτσι έπρεπε να έχεις εξηγηθεί εξ αρχής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Οκτώβριος 22, 2013 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2013 κανενα λοιπον media center που να βγάζει έξοδο hdmi για να συνδέσω με τη τηλεόραση;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.