Jump to content

ΚΑΛΩΔΙΟ HDMI 20M

Telumetar

Recommended Posts

Γεια σας,

Θελω να συνδέσω (μέσω ψευδοροφής ) τον υπολογιστή μου απο το γραφείο με τη τηλεώραση στο σαλόνι με καλώδιο hdmi.

Αναρωτιέμαι τι πρέπει να προσέξω και τι να ψάξω. Επειδή θα ναι 20 μέτρα το κόστος γνωρίζω οτι θα ειναι υψηλό.

equip και 20μ δεν πανε πακετο κατα τη γνωμη μου...ασε που 80ε για ποιοτητα equip δε θα εδινα με τιποτα...

Γενικα ειχα παρα πολλα προβληματα με καλωδια hdmi πανω απο 10 μετρα και λυση δε βρηκα... Ενδεχομενως η λυση ειναι ακριβο καλωδιο αλλα δεν τολμησα να παω εκει γιατι αρνουμε να δωσω 100 ευρω για καλωδιο πχ...οποτε δε μπορω να εκφερω γνωμη για το αν με τη Χ εταιρεια θα κανεις σωστα τη δουλεια σου εστω και σε ακριβη τιμη.... Παντως στα φτηνα λογικα δεν θα την κανεις, αυτο μπορω να σου το πω με αρκετα μεγαλη σιγουρια. Σε φτηνο θα πηγαινα μονο αν ηταν απο κοντινο καταστημα και ειχα την πολυτελεια να αλλαξω 5-10 μεχρι να κανω (ενδεχομενως) τη δουλεια μου...

Μια αλλη λυση για τετοια μηκη ειναι κατι ανταπτορες που χρησιμοποιουν 2 καλωδια ethernet για την μεγαλη αποσταση και στις 2 ακρες ειναι hdmi...αυτα υποτιθεται πανε μεχρι και 60 μετρα... Εχω δοκιμασει τετοια λυση για 15m αποσταση και με καποιες συσκευες δουλευε με αλλες οχι...

Για ποιό λόγο θέλεις να κάνεις τέτοια σύνδεση;

Για gaming δύσκολα - που θα βρεις χειριστήριο που να έχει τόση εμβέλεια.

Για movie streaming δεν έχει νόημα - Πάρε κάνα powerline / access point / 20 μέτρα UTP καλώδιο που είναι τσάμπα και σύνδεσε TV - PC με wired/wifi. Άμα είναι τόσο παλιά η τιβι και δεν έχει UTP/media player πάρε κάνα media player με wifi/utp. Παίζει να σου βγει και πιο φτηνά από τα Χ μέτρα ποιοτικό HDMI. Το WD TV play παίζει στο 60ρι π.χ.

Οκευ, η τηλεόραση μου όμως έχει υποδοχή hdmi δεν εχει υποδοχή για ethernet. Σαν πρίζα διπλα της που συνδέεται στο local network υπάρχει. ΤΟ θέμα ειναι να παρω ενα mcenter το οποιο να συνδεθεί πάνω στην πριζα του udp κ να χει έξοδο hdmi ωστε να συνδέσω τη tv με το υπάρχον (2 μετρο hdmi) που εχω;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.