MORBID21 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2013 ''Κατεληξα'' μετα απο περιπλανηση απο pipo m6 - samsung galaxy tab 10 - google nexus 10 , στο τελευταιο λογο 2 χρονων εγγυησης,αξιοπιστιας (φανταζομαι) σε σχεση με το πιπο,αναλυσης σε σχεση με το γκαλαξυ και αναλογιας τιμης ποιοτητας αναλυσης σε σχεση με αλλα. το βρηκα εδω Samsung P8110 Google Nexus 10 16GB με 339ε με αγνωστη διαθεσιμοτητα κατοπιν παραγγελειας-αμεσα διαθεσιμο στα 390ε και μεσα στη βδομαδα λεει διαθεσιμο το 32 gb με 410 ή 420 δεν θυμαμαι. 2 χρονια εγγυηση ελληνικης αντιπροσωπειας ειπε και αυτο ειναι το καλο το κακο ειναι οτι το κατοπιν παραγγελειας δεν ξερει ποτε και αν θα ειναι διαθεσιμο ειναι 50 ευρω παραπανω να το παρω μπαμ μπαμ αλλα δεν ξερω αν αξιζει η αν ειναι too much η να περιμενω με αλλα 30 ευρω για το 32 εκτος αν παιζει καποια αλλη προταση τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
avpap Οκτώβριος 21, 2013 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 Καταρχην να πω οτι λατρευω τα προϊοντα της Google και τα 2 τελευταια μου τηλεφωνα ηταν αντροιντ. Το τωρινο ειναι το nexus 4. Εχω επισης και ενα νεξους 7 (1η γενια). Μετα απο αυτα να πω οτι θα σου προτεινα να μην αγορασεις το Nexus 10. Το nexus 10 2ης γενιας θα βγει σε λιγο καιρο και για αυτον τον καιρο ξεστοκαρουν τωρα. Ακομα και το γερμανικο αμαζον εχει λιγα κομματια ακομα. Αν το παρεις να εισαι σιγουρος οτι σε κανενα μηνα θα βγει το καινουριο. Οι φημες λενε οτι συντομα παρουσιαζει επισημα η google το νεξους 5 και μαζι το 10.Δεν ξερω τις αναγκες σου αλλα μηπως να εβλεπες προς το καινουριο νεξους 7; Εισαι σιγουρος οτι θελεις 10αρα ταμπλετα; Ρωταω γιατι εχω και ενα ipad και το νεξους 7 με βολευει πολυ περισσοτερο. Γενικα τα 10αρια νεξους δεν πουλησαν ιδιαιτερα, ισως γιατι στα χρηματα που κοστιζαν ηταν παρα πολυ κοντα στα ipad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MORBID21 Οκτώβριος 21, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 10 ναι γιατι το πρηγουμενο ηταν 9,7 HP TOUCHPAD:rip: και δεν νπορω να με φανταστω με μικροτερο.Πολυ διαβασμα ναουμτο καινουργιο ομως πότε?και ποσο?γιατι ηδη εχω κανει τρελη υπερβασηστα 340 καλα δεν ειναι το 16αρι οταν αμα το εχει?παιζει κατι καλυτερο σαυτα τα λεφτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
avpap Οκτώβριος 21, 2013 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 Μάλλον το νοεμβριο παρουσίαση στην Αμερικη. Τίμη δεν έχω ακούσει τίποτα. Το προηγούμενο βγήκε στα 500 USD αν θυμάμαι καλα. Μια πιο οικονομική λύση είναι τα galaxy tab, άλλα τα specs του νεξους , ειδικα η οθόνη , είναι πολύ καλυτερα.Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Οκτώβριος 21, 2013 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 Λογικά σε λιγότερο από 10 μέρες θα γίνει παρουσίαση Kit Kat, Nexus 5, Nexus 10 μαζί. Βέβαια από παρουσίαση σε διαθεσιμότητα θα χρειαστεί κανένας μήνας. Κατ' εμέ καλύτερα να περιμένεις και θα έχεις 3 επιλογές. α) Nexus 10 2013β) Nexus 10 καινούριο και πιο φθηνό από τώραγ) Nexus 10 μτχ ακόμη πιο φθηνό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MORBID21 Οκτώβριος 21, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 Ναι το διαβασα και εγω για τις 24 λεει παρουσιαση χωρις να ειναι και στανταρ για το τι θα παρουσιασουναν ειναι 1 μηνας απο παρουσιαση σε κυκλοφορια μια χαρα ειναιμηπως ειναι καλο 2014 δεν ξερω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.