Jump to content

Adobe flash player plugin & firefox crashes

fits79

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παιδιά.

Συχνά πυκνά χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο ενώ σερφαρω(Όχι σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες) πολλές φορές το adobe flash player plugin 11.9 μου κρασαρει και μου βγάζει το παρακάτω πρόβλημα:

Adobe_flash_player_firefox_crash_1.jpg

Adobe_flash_player_firefox_crash_2.jpg

Σερφαρω με το πρόγραμμα mozila firefox 24.0 greek

Μπορεί να μου πει κάποιος κάποια λύση για το συγκεκριμένο πρόβλημα?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.

Τυχερός είσαι που σου κρασάρει μόνο το plugin. Εμένα με firefox 24.0 κρασάρουν οι display drivers και τρώω blue screen. Έχω αναγκαστεί να το γυρίσω σε Chrome που δεν μου αρέσει καθόλου.

Πριν με την 24 ειχες θεματα crashes οπως εγω και τωρα με την την beta δεν εχεις?

Τι ακριβως κανει αυτο?

Εγκαθιστα τα παρακατω προγραμματα

- DirectX Redist June 2010

- Silverlght 5.1.20513.0 x86 and x64

- FlashPlayer 11.8.800.175 for IE x86 and x64

- FlashPlayer 11.8.800.168 Firefox x86 and x64

- Shockwave Player 12.0.4.144

- Java Platform SE 7 Update 40 (1.7.0_40-b43)

- Adobe AIR Runtimes 3.8.0.1430

Παντως απο το adobe flash player εχω εγκατεστημενο την εκδοση 11.9 και για firefox αλλα και για internet explorer παρολο που δεν χρησιμοποιω τον internet explorer

Αν απλα εγκαταστησω την εκδοση 25 beta 9 του firefox χωρις την παραπανω σουιτα θα δω διαφορα πιστευεις?

εγω με την σουιτα και τον 25 δεν εχω κανενα προβλημα ποτε δεν ειχα!

δοκιμασε το και βλεπεις!

Μαλλον με δουλευεις....

Απο τη στιγμη που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ γιατι να εχεις τωρα....

Το θεμα ειναι να ειχες προβλημα με την απλη σταθερη εκδοση 24 και με την 25 beta να μην ειχες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.