DMylonas Οκτώβριος 14, 2004 #221 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Οκτώβριος 14, 2004 #222 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 4 Δεν κάνω διαφήμηση... Απλά μου άρεσε πιο πολύ από όλα τα περίπτερα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Οκτώβριος 14, 2004 #223 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 5 Καλά βρε παιδιά την Micro δεν βγάλατε φωτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Οκτώβριος 14, 2004 #224 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 6 Και μια καλύτερη Αυτές προς δημοσίευση, οι υπόλοιπες είναι Underground... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 14, 2004 Author #225 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Για πιο πλουσιο φωτογραφικο υλικο, επισκευθειτε αυτα τα δυο threads:1) Ψιλο-επισημη φωτογραφικη παρουσιαση απο Gnet. 2) Μια πιο "πικαντικη" version απο Chosen... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Οκτώβριος 14, 2004 #226 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Αρχική απάντηση από Vagouridis Για να δουμε λοιπον.....1)Για τα ψεμματα που λεει οταν πουλαει τα προιοντα του.... ( γνωστα τα σκηνικα με τους -10 με αερα ...... ο Chroma ξερει καλυτερα)2)Το σκηνικο με φιλο μου που πηγε να παρει μπλοκ και ακουσε τα διαφορα με αναφορες σε ονοματα ανθρωπων που ουτε καν ξερει πορσωπικα....3)Το οτι δεν μου περασε εγγυηση το χαλασμενο απο την μανα του volcano4)Το οτι δεν περασε εγγυση μνημες επισης φιλου που απλα δεν παιζαν5)Το οτι πουλησε σε φιλους μου καινουργια μηχανηματα και καλα με low timings ( cl2 βασικα) μνημες και βρηκα μεσα twinmos και μαλιστα τις απλες ουτε καν τις 3χρονες..και σαφως cl.2.56)Το οτι αναφερε δικαιολογια οτι πουλα ακριβα λογω check αλλα εμαθα απο πρωτο χερι οτι για αυτον ισχυουν αλλες τιμες ..αρα ψεμμα...7)Το οτι σε συζητησεις του εθαβε κοσμο και κοσμακι απο φορουμ.8)Το οτι καρτερα σε καθε ποστ να δει κανα νεο τροφοδοτικο οπως το ταγκαν και μετα να το παρει σαν αποκλειστικοτητα.Δυστηχως το ταγκαν εγω το ανακαλυψα , εγω το τεσταρα πρωτος , εγω ανακαλυψα ποιος το φερνει στην ελλαδα , εγω το παραγγειλα σε ποσοτητα.Οσο για αυτον οχι ταγκα ουτε στρινκ δεν μπορει να βρει.9)Για την παπαρια στην εκεθεση που την ειχε να τρεχει στον αερα και ελεγε οτι κρατα στους 25 βαθμους ....ΠΟΙΟΝ ΤΟ ΑΕΡΑ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!!10) Για την φατσα του οταν καπου κατι ειπε σε καποιον και αυτος απλα απαντησε ποιος ειναι ...μηπως ηθελε να του πω και εγω το nick μου μπας και....10 λογοι πιστευω οτι ειναι καλα για αρχη.Βεβαια δεν πιστευω να εισαι ο ιδιος ο τεχνορασης ?:devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: Εγώ βέβαια δεν έχω κανένα συμφέρον, από περιέργεια ρώτησα, ούτε βέβαια είμαι ο ίδιος ο Γιώργος αν και εμένα Γιώργο με λένε. Συμφωνώ για τις ακριβές τιμές αλλά πέρα απ'αυτό δεν έχω άποψη για τα υπόλοιπα. Προφανώς υπάρχουν και προσωπικά ζητήματα ανάμεσα σας. Έχεις και εσύ φίλε κατάστημα? Αν ναι που είναι να έρθω να σε γνωρίσω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Οκτώβριος 14, 2004 #227 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Θέλεις να τα πείτε τετ α τετ με τον Vagouridi ? Φωνάξτε και μένα να δω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Οκτώβριος 14, 2004 #228 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Γιατί δε θα ήταν ωραία να βρισκόμασταν εμείς που έχουμε ίδια ενδιαφέροντα? Εγώ δεν έχω κανένα φίλο/γνωστό που να έχει τέτοιο πάθος με τους υπολογιστές όσο εγώ με αποτέλεσμα να μη μπορώ να κάνω ποτέ μια συζήτηση περί του θέματος. Παραθέτω σχετικό διάλογο:(Εγώ) - Χθες υπερχρόνισα τον επεξργαστή μου κατά 10% να δω πόσο θα ανεβαίνουν οι επιδόσεις.(Φίλος) - Καλά εσύ χρειάζεσαι ιατρική παρακολούθηση δε φτάνει που έχεις τέτοιο σύστημα θες να το βελτιώσεις κιόλας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Οκτώβριος 14, 2004 #229 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Αρχική απάντηση από SirGeorge Εγώ βέβαια δεν έχω κανένα συμφέρον, από περιέργεια ρώτησα, ούτε βέβαια είμαι ο ίδιος ο Γιώργος αν και εμένα Γιώργο με λένε. Συμφωνώ για τις ακριβές τιμές αλλά πέρα απ'αυτό δεν έχω άποψη για τα υπόλοιπα. Προφανώς υπάρχουν και προσωπικά ζητήματα ανάμεσα σας. Έχεις και εσύ φίλε κατάστημα? Αν ναι που είναι να έρθω να σε γνωρίσω.. Η παρουσια μου καθε παρασκευη στον καθιερωμενο καφε ειναι γνωστη.Οποιος πιστος θελει να γνωρισει τοσο εμενα οσο και τα υπολοιπα παιδια απο θεςς ειναι ευπροσδεκτος.Το να περασει καποιος ειτε απο τον χωρο εργασιας ( οταν γυρισω με το καλο μετα την αδεια ) μου ειτε απο το μελλοντικο μου μαγαζι εαν το παρω αποφαση ειναι επισης εφικτο .Αλλα το σιγουρο μερος ειναι ο παρασκευιατικος καφες στο Εγκωμιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 16, 2004 #230 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Οκτώβριος 16, 2004 #231 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 Να και μερικές φωτό από εμένα, 1.Πανοραμική, με τον ΟΤΕ να δίνει πολλά για διαφήμιση (...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Οκτώβριος 16, 2004 #232 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 2.Πάντως υπήρχε μια εμφανή κυριαρχία της AMD στην έκθεση intel πουθενά.... (ο endu καμάρωνε σαν γύφτικο σκερπάνι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Οκτώβριος 16, 2004 #233 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 3.Μαζί του και άλλοι τρελοί AMDακηδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Οκτώβριος 16, 2004 #234 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 4.Ούτε ο Uri δεν τους έκανε τόση υποβολή όσο ένα μικρό κομματάκι πυριτίου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Οκτώβριος 16, 2004 #235 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 5.Εντάξει το χέσ@νε τελείως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Οκτώβριος 16, 2004 #236 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 6.Ευτυχώς που υπήρχαν και νορμάλ άτομα εκεί μέσα , τα παιδιά του Thessaloniki Wireless Metropolitan Network Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Οκτώβριος 16, 2004 #237 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 7.Kαι μία bonus από ένα γνωστό μου (Zorz)...τι λέγαμε για τον ΟΤΕ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 16, 2004 #238 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 Απο σημερα εχω αρχισει να συμπαθω τον ΟΤΕ. Ειδικα τον μεσσαιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Οκτώβριος 16, 2004 #239 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από antonisk7 6.Ευτυχώς που υπήρχαν και νορμάλ άτομα εκεί μέσα , τα παιδιά του Thessaloniki Wireless Metropolitan Network τι normal και αυτοί έχουν χαζέψει με το band (δες Διονύση).τελικά είμαι πολύ posέρι ώρες ώρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 16, 2004 #240 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από enduracellτελικά είμαι πολύ posέρι ώρες ώρες Δουλεια σου ειναι αλλωστε. Δεν εγινες τυχαια προνσταρ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.