fantacid Οκτώβριος 12, 2004 #201 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2004 Bλεπω ανεβηκε πολυ λαος για αυτον τον καφε ε??κριμα που δε μπορεσα να ερθω να δω τις νεες φατσες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Οκτώβριος 12, 2004 #202 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από SirGeorge Να το σχολιάσεις, είμαι περίεργος τι παράπονο έχεις πέρα από τις κάπως τσιμπημένες τιμές? Για να δουμε λοιπον.....1)Για τα ψεμματα που λεει οταν πουλαει τα προιοντα του.... ( γνωστα τα σκηνικα με τους -10 με αερα ...... ο Chroma ξερει καλυτερα)2)Το σκηνικο με φιλο μου που πηγε να παρει μπλοκ και ακουσε τα διαφορα με αναφορες σε ονοματα ανθρωπων που ουτε καν ξερει πορσωπικα....3)Το οτι δεν μου περασε εγγυηση το χαλασμενο απο την μανα του volcano4)Το οτι δεν περασε εγγυση μνημες επισης φιλου που απλα δεν παιζαν5)Το οτι πουλησε σε φιλους μου καινουργια μηχανηματα και καλα με low timings ( cl2 βασικα) μνημες και βρηκα μεσα twinmos και μαλιστα τις απλες ουτε καν τις 3χρονες..και σαφως cl.2.56)Το οτι αναφερε δικαιολογια οτι πουλα ακριβα λογω check αλλα εμαθα απο πρωτο χερι οτι για αυτον ισχυουν αλλες τιμες ..αρα ψεμμα...7)Το οτι σε συζητησεις του εθαβε κοσμο και κοσμακι απο φορουμ.8)Το οτι καρτερα σε καθε ποστ να δει κανα νεο τροφοδοτικο οπως το ταγκαν και μετα να το παρει σαν αποκλειστικοτητα.Δυστηχως το ταγκαν εγω το ανακαλυψα , εγω το τεσταρα πρωτος , εγω ανακαλυψα ποιος το φερνει στην ελλαδα , εγω το παραγγειλα σε ποσοτητα.Οσο για αυτον οχι ταγκα ουτε στρινκ δεν μπορει να βρει.9)Για την παπαρια στην εκεθεση που την ειχε να τρεχει στον αερα και ελεγε οτι κρατα στους 25 βαθμους ....ΠΟΙΟΝ ΤΟ ΑΕΡΑ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!!10) Για την φατσα του οταν καπου κατι ειπε σε καποιον και αυτος απλα απαντησε ποιος ειναι ...μηπως ηθελε να του πω και εγω το nick μου μπας και....10 λογοι πιστευω οτι ειναι καλα για αρχη.Βεβαια δεν πιστευω να εισαι ο ιδιος ο τεχνορασης ?:devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Οκτώβριος 12, 2004 #203 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2004 ενδιαφερουσα η εκθεση και ελπιζω να την διασκεδασατε με την καρδια σας!Μου φαινεται περιεργο παντως πως μια τετοια εκθεση δεν γινεται εδω στην Αθηνα?Εκτος και αν γινεται και δεν το ξερω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Οκτώβριος 12, 2004 #204 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2004 Πάρε άλλον έναν: για το thermaltake tiger που μου είπε 30 ενώ checkmate είχε 15 και όταν κατάλαβε ότι δεν μασάω ταραμά τα μάσαγε αυτός Και για τον γλειώδη υπάλληλό του που είναι σαν τα μούτρα του Και για το ότι δεν ξέρει τίποτα και το παίζει ξερόλας Και για τους 10-15 βαθμούς κάτω με την arctic silver 5 που την είχε 15 Και για ένα 4cm fan ου το πήρα 10 Sirgeorge ε; Και τον Κλεφτόραση Γιώργο τον λένε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Οκτώβριος 12, 2004 #205 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2004 Πλάκα κάνω no offense ha; Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Οκτώβριος 12, 2004 #206 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2004 ωραίες φώτο παίδες μπράβο :clap: Αρχική απάντηση από Kostas7GTR Ο endu λέει για τον A64 του.... προσπαθώ να μυήσω τον unseen, αλλά μου φαίνεται είναι και αυτός intelάκιας μέχρι το κόκαλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Οκτώβριος 12, 2004 #207 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2004 Για τον κλεφτοραση υπαρει ολοκληρο thread οσο εαν δε σε επεισε ο νονος,οσο για το 6 ειναι οντως λογο check οι τιμες αυτες(φιλος ειδε τα τιμολογεια,με το τι του χρεωνει η check) αλλα κ αυτο απο μονο του ειναι προβλημα αφου δε μπορει να κανει μονος του εισαγωγες κ περνει απο τοσα χερια......κ οι τιμες απο μονες τους ειναι ενας καλος λογος,ειναι διπλα απο το σπιτι μου(σχεδον) κ με συμφερει να αγοραζω απο co.uk on-line!ενδεικτικα:κελφτορασης: slk900a ~70overclockers.co.uk: slk900a,ys-tech 92mm,q-tec,el-wire με 74 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 13, 2004 #208 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell ωραίες φώτο παίδες μπράβο :clap: προσπαθώ να μυήσω τον unseen, αλλά μου φαίνεται είναι και αυτός intelάκιας μέχρι το κόκαλο ειπαμε αν μου πεις μια μητρικη που να παιζει καλα (και τις winbond) θα παρω fx Yγ με εσκασε....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Οκτώβριος 13, 2004 #209 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2004 Ωραιες φωτογραφιες αλλα οι δυο πιο ωραιες ειναι αυτες του σοκι (του Πηνειου ) και του κωστας7gtr παλι του Πηνειου .(Ειμαι κολλημενη με τα δαση και τα ποταμια ε? φαινεται πολυ ?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Οκτώβριος 13, 2004 #210 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 01:15] Αν κρινω απο την χειρονομια, το καστανοξανθο με το μαυρο μπλουζακι παραπονιεται που ο δικος της, "την" εχει πολυ μικρη... Ξέροντας ότι τα μεγέθη έχουν το λιγότερο δυο διαστάσεις, μάλλον κρίνεις λάθος!!!!Εκτός αν γνωρίζεις την κοπέλα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Οκτώβριος 13, 2004 #211 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 13, 2004 Author #212 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Ξέροντας ότι τα μεγέθη έχουν το λιγότερο δυο διαστάσεις, μάλλον κρίνεις λάθος!!!!Εκτός αν γνωρίζεις την κοπέλα!!! Ακριβως γι'αυτο το λογο, περιμενα να πεις "ισως κρινεις λαθος" ή "μαλλον κρινεις βιαστικα". Συνεπως και με την σιγουρια που μιλας για λαθος, με κανεις να συμπεραινω οτι εσυ γνωριζεις την κοπελια ή, στην χειροτερη περιπτωση, τον αντρα της... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Οκτώβριος 13, 2004 #213 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 12:08] Ακριβως γι'αυτο το λογο, περιμενα να πεις "ισως κρινεις λαθος" ή "μαλλον κρινεις βιαστικα". Συνεπως και με την σιγουρια που μιλας για λαθος, με κανεις να συμπεραινω οτι εσυ γνωριζεις την κοπελια ή, στην χειροτερη περιπτωση, τον αντρα της... Το «μάλλον κρίνεις λάθος» προφανώς δεν σου κάνη!!Να ήσουνα κοντά να σου πάρω ένα λεξικό δωράκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 13, 2004 #214 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2004 /me τρέχει στη κουζίνα, φέρνει τα ποπ κόρν και περιμένει την εξέλιξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Οκτώβριος 13, 2004 #215 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell ωραίες φώτο παίδες μπράβο :clap: προσπαθώ να μυήσω τον unseen, αλλά μου φαίνεται είναι και αυτός intelάκιας μέχρι το κόκαλο Αυτό βλέπω και εγώ μέχρι τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Οκτώβριος 13, 2004 #216 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από soki [Σήμερα, στις 02:24] :giveup: Πουλάς την Ατι για την Nvidia ?:devil: Θα απαντήσω με Bench !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Οκτώβριος 14, 2004 #217 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Καλά εκτός οτι είστε σχιζοφρενείς (που το ήξερα...) είστε και ελαφρών φρονημάτων???Αυτό ποτέ...Κρίμα ρε Τζιμάρα και σε είχα και σε υπόλυψη...Για τον Στέλιο δεν λέω τίποτα γιατί αυτός είναι γνωστός σεσημασμένος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
catgirl Οκτώβριος 14, 2004 #218 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Τώρα μάλιστα...Μάθαμε λεπτομέριες, ...ανατριχιαστικές θα έλεγα!Ωραία περάσατε υποθέτω!Καλές και οι φωτό από future park Αντε και είχα πιστέψει πως οι ~150 θέσεις στο lan party ήταν το πολύ 30... Μάλλον έχασα αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να με αφήναν να ανέβω!Νόμιζα ότι στα Lan parties παίρνουμε τον δικό μας PC και άντε μας προσφέρουν καμιά οθόνη εκεί έτοιμη για να μην κουβαλάμε μπαούλα (τα οποία έτσι κι αλοιώς καταργούνται πλέον)Αντε καλά ήταν κι έτσι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Οκτώβριος 14, 2004 #219 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Να βάλω και εγώ μερικές φωτό... Αφού επιτρεπόταν να τραβάμε και βάλατε και εσείς.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Οκτώβριος 14, 2004 #220 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.