RootX Οκτώβριος 5, 2004 #41 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από Tig@s Φανη δεν φταιει αυτός η βιτρινα του Hac φταιει.Tα 15 ηταν ποιο γλυκα Χαχαχαχχα, το κατάλαβα, ήταν πολύ περιγραφικός στο πμ του..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Οκτώβριος 5, 2004 #42 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Ο άντρας χαρακτιρίζεται απο τον λόγο του (συμβόλαιο), άρα Στέλιο μη πας το παίζεις γ@**ας τόσο καιρό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 5, 2004 #43 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από eleven Μεγιστε Samael εγραψες............ Xεχεχεεχ!Να σε καλα τρισΜεγιστε Eleven (να φερουμε σκληρο τελικα ή μπααα....??) Καθως φαινετε θα μαζευτει ολος ο Λαμπης Σαλονικα αυτο το ΣΚ Οπωτε κληστε τραπεζια σε κανενα μαγαζι να κανουμε κανενα πανελληνιο συνεδριο Λαμπολογιας(μαλλον παπαρολογιας θα ειναι αλλα τεσπα...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Οκτώβριος 5, 2004 #44 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Όλα θα γίνουν.... Καφές----> Φαί----> Μπουζούκια, 1ο τραπέζι ο Λάμπης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tig@s Οκτώβριος 5, 2004 #45 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk Όλα θα γίνουν.... Καφές----> Φαί----> Μπουζούκια, 1ο τραπέζι ο Λάμπης και στο αμάξι να παίζει ανάκτορο Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Οκτώβριος 5, 2004 #46 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από Tig@s [Σήμερα, στις 01:08] και στο αμάξι να παίζει ανάκτορο καλά αυτά θα γίνουν, εμείς λέμε για την ημέρα του Σαββάτου Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 5, 2004 #47 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 00:35] Xεχεχεεχ!Να σε καλα τρισΜεγιστε Eleven (να φερουμε σκληρο τελικα ή μπααα....??) Καθως φαινετε θα μαζευτει ολος ο Λαμπης Σαλονικα αυτο το ΣΚ Οπωτε κληστε τραπεζια σε κανενα μαγαζι να κανουμε κανενα πανελληνιο συνεδριο Λαμπολογιας(μαλλον παπαρολογιας θα ειναι αλλα τεσπα...) πλυνε το αμαξι.............φουλαρε βενζινα και φυγαμε........ ΣΑΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ αντε να γνωρισω και τους υπολοιπους και απο κοντα..........γμω το ΜΣΝ μου γμω ΠΑΡΗ!!!!! καποιο καλο παιδι μου σφυριξε οτι θα γεμισουμε τους 2 120αριδες στην εκθεση....χεχεχεχεε τα λεμε απο κοντα σε λιγες μερεςςςςςςςςςςςς:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 6, 2004 Author #48 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Nos-Dio Θεσσαλονικη γινεται?? Ναι Αρχική απάντηση από aristos87 Την θέλω την ζωή μου... Θα πάω με κτελ... Αυτο τωρα ηταν black humour;... 8-) Αρχική απάντηση από JiMk ’ντε να ξιγιθούμε να δούμε ποιος είναι ο άντρας Μαζεψε την λιγο ρε συ Τζιμη, εχεις κλεισει την κυκλοφορια στην Τσιμισκη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Οκτώβριος 6, 2004 #49 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk Όλα θα γίνουν.... Καφές----> Φαί----> Μπουζούκια, 1ο τραπέζι ο Λάμπης Σε ολα αυτα πρεπει να χορεσεις τις φαπες του Φανη , το γαλατακι σου , και μερικες προκαταβολικες "φαπουλες"? απο τον προνσταρ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 6, 2004 #50 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Tζιμακο πολυ φραπα ακουω Τι εκανες παλι ατακτο παιζακι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Οκτώβριος 6, 2004 #51 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk O Overclocked? Φάνη διπλό πάτο στο τσίγκινο... Oπως ειθιστε τοσο καιρο οι αντμιν του φορουμ ειναι VIP και σαφεστατα κυκλοφορουν μονο κατοπην συνοδειας προσωπικου ασφαλειας.Ακομα ενα οτι θα ανεβουν βορεια....στα μερη του Νονου οποτε δεν εχουν να ανυσηχουν για τιποτα περα εαν το αποθεμα απο κορωνες τελειωνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Οκτώβριος 6, 2004 #52 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 lol τώρα το είδα αυτό το topic, δηλαδή το ΣΚ θα κάνουμε ζημιά στην infosystem? jimάκο να προσέχεις η Infosystem δεν είναι στραγάλια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Οκτώβριος 6, 2004 #53 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 λοοοοοοοοοοοο εγω προτεινω να δειρουμε ολοι τον jim Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Οκτώβριος 6, 2004 #54 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Λολ μόνο έτσι μπορείτε ε? ένας ένας. Καλά θα τα πούμε μεθαύριο απο κοντά. Α και αρχίζω απο σένα ε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Οκτώβριος 6, 2004 #55 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk Λολ μόνο έτσι μπορείτε ε? ένας ένας. Καλά θα τα πούμε μεθαύριο απο κοντά. Α και αρχίζω απο σένα ε Ok θα ερθω μονος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 6, 2004 #56 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Tελικα τον σκληρο μου(τον δισκο για...) να τον φερω ή οχι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Οκτώβριος 6, 2004 #57 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Eγώ έχω μάθημα 12-14 Παρασκευή πρωί στην σχολή και μετά κατα το απόγευμα (μαλλον 5 ή 6) θα φύγω με το τρένο που θα υπάρχει εκείνη την ώρα... Λογικά κατα τις 1 θα φτάσω θα μείνω στον αδελφό μου και την επώμενη μέρα πέρνω ενα τηλέφωνο τον Jim και κανονίζουμε πώς θα βρεθούμε... Απο τα μέροι εκεί ειμαι παντελός άσχετος και αν δεν συνενωηθώ με κάποιον ουτε στην έκθεση δεν θα μπορέσω να πάω..... Γι'αυτο I need help.... Το σπίτι του αδερφού μου είναι στην περιοχή κάτω τουμπα κοντά σε ενα ίδριμα παπαφι καπου πιο κατω που περναει ενα ποταμι απο ενα παλιό εργοστασιο.... οποιος καταλαβε καταλαβε Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Οκτώβριος 6, 2004 #58 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 θα γινει πανικος πανω...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Οκτώβριος 6, 2004 #59 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Θα γινει χαμος απο οτι βλεπω ολοι εκει θα ειμαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Οκτώβριος 6, 2004 #60 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Τους σκληρους να τους φερουμε????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.