Jump to content

Προσθήκη ethernet ports στο τοπικό μου δίκτυο

aristidis.giannopoulos

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Έχω ένα οικιακό δίκτυο που αποτελείται από ένα wireless router (CISCO EA4500) και ένα modem (TP-LINK TD-8616) που συνδέεται με ethernet πάνω στο wireless router.

Πάνω στο wireless router έχω συνδέσει ένα NAS καθώς και 2 υπολογιστές.

Αυτή τη στιγμή θέλω να προσθέσω ένα επιπλέον NAS καθώς και έναν επιπλέον υπολογιστή και δεν έχω διαθέσιμες θύρες ethernet.

Αυτό που δε ξέρω και θα ήθελα να ρωτήσω είναι:

- α) τι εξοπλισμό θα χρειαστεί να αγοράσω για να έχω επιπλέον ethernet θύρες και

- β) ποια θα είναι η συνδεσμολογία που θα πρέπει να κάνω

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Υπαρχει λογος που του λες να το βαλει αναμεσα, και οχι απλα να το συνδεσει πανω στο cisco?

Ναι μαλλον 1000ρι εννουσε, αλλα εγω θα προτιμουσα 8ρι, η διαφορα ειναι ελαχιστη.

σύμφωνα με τη δομημένη καλωδίωση θα σου έλεγα πάρε ένα μεγάλο switch που να φτάνουν οι πόρτες που θες στο gigabit και βάλτα όλα πάνω σε αυτό nas pc wifi ap και modem

αλλά θα σου πω πάρε το μεγάλο το switch να φτάνουν οι πόρτες και βάλτα όπως βολεύουν:p

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.