zorba73 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2013 Καλησπέρα σε όλη την παρέα, είμαι καινούργιο μέλος και έχω μια απορία, μην τα πηγαίνοντας και πάρα πολύ καλά με την τεχνολογία!? Έχω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο Platinum, χωρίς τροφοδοσία ρεύματος, και θέλω να μάθω αν μπορώ να τον συνδέσω με την lcd samsung model LE32S8, η οποία δεν έχει θύρα USB, αλλά έχει υποδοχή HDMI. Παρακαλώ, όποιος γνωρίζει ας με βοηθήσει.Ευχαριστώ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 20, 2013 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2013 Δεν μπορείς. Το hdmi είναι για εικόνα-ήχο όχι για data. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorba73 Οκτώβριος 20, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2013 Ευχαριστώ πολύ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Οκτώβριος 21, 2013 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 Παίρνεις ένα media player όπως οι παρακάτω τον συνδέεις με HDMI στην τηλεόραση και πάνω στον media player συνδέεις τον δίσκο με usb.DVB-T Αποκωδικοποιητές High DefinitionΤώρα για τον αν ο δίσκος θα χρειαστεί έξτρα τροφοδοσία, θα πρέπει να μας απαντήσει κάποιος που έχει αυτόν το media player. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorba73 Οκτώβριος 21, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 Ευχαριστώ πολύ! Είστε όλοι άπαιχτοι και εξυπηρετικοί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.