Jump to content

Logitech G11 dead...

icy20

Recommended Posts

Μετα απο πολλα χρονια (2005 η 2006 νομιζω) μαλλον ηρθε η ωρα να αλλαξω πληκτρολογιο. Εχει φαει πολυ σκονη γενικα και αρκετη ταλαιπωρια και του εριξα και μια προχτες και του εσπασα τα ποδαρακια. Μαλλον αφορμη ηθελα να το αλλαξω αλλα λεμε. Το θεμα ειναι οτι παιζω games αρκετα με αυτο , γραφω μονιμως καθως το εχω σε kvm switch σε 2 pcs και αυτο που με ενδιαφερει πιο πολυ ειναι να εχει palm rest οπως ειχε και το παλιο μου... Α και επισης να μην ειναι πανακριβο! :p

Εχει κανεις καμμια προταση? Το g105 που ειδα ειναι φτηνο δεν εχει palm rest :(

Επειδή είχω και τα δυο. Σου προτείνω το g105 είναι λίγο βελτιωμένο από το προκάτοχο του g11 και έχει κανονικά palm rest,περισσότερα led χρώματα καθώς και είσοδο για audio-mic jack.

Εγω παντως θα σου ελεγα να κοιταξεις και καποιο αλλο με μηχανικα πληκτρα.

Δεν ειμαι ενήμερος ωστε να σου δειξω καποιο μηχανικο keyboard, απλως εχω ακουσει πολυ καλα λογια και σκεφτομαι να το αλλαξω και εγω στο μελλον.

Καποιος απο δω μπορει να σου πει παραπανω πληροφοριες....

Αν θες κατι αλλο για το g105 μου λες.

Σε αυτό το εύρος τιμών παίζει το cm storm trigger που είναι μηχανικό και έχει και palm rest και backlit και το βρίσκεις στα 70€ από τη γνωστή προσφορά του Κωτσόβολου.

Γενικά αν μπορείς να διαθέσεις 70€ είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις αυτή την εποχή.

Από εκεί και πέρα ανάλογα τα γούστα και τις απαιτήσεις σου μπορείς να βολευτείς και με κάτι πιο απλό και φτηνό και να πάρεις ένα επιπλέον palm rest με 10-15€ εφόσον το θεωρείς απαραίτητο.

Πάντως απ' όσο ξέρω δεν παίζουν και πολλά πληκτρολόγια με palm rest, πόσο μάλλον που να πληρούν τα γούστα σου και να είναι μέσα στο budget σου.

Καλο φαινεται.Τα μηχανικα δεν κανουν πολυ θορυβο ομως στην πληκτρολογηση? Αυτο φοβαμαι. Επειδη γραφω σε πολλα φορα γενικα μηπως με κουρασει.

Επειδη απο οτι ειδα δεν εχει ρευμα αυτο μεσα απο τη μανα του. Θα χρειαστω να παρω μετασχηματιστη για να αναβουν τα πληκτρα?Ξερει κανεις?

Μαριε παρε μηχανικο.Μαυροι διακοπτες δε ακουγονται στο trigger δυνατα.Πρεπει να τα κοπανας τα πληκτρα πραγματικα για να ακουγονται ενοχλητικα.

Οχι το μετασχηματιτη τον θελει για να δουλευει ως hub,μια χαρα λειτουργει ο φωτισμος χωρις.

Ωραια τοτε μαλλον εχει προβλημα γιατι το πηρα το trigger αλλα δεν αναβει φως...

ΥΓ Ακυρο απλα πρεπει να πατησεις κατι συνδυασμους κουμπιων τελικα για να αναψουν... Καλο φαινεται εξ αρχης. Θελει συνηθεια λιγο στο typing...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.