azazil1190 Ιανουάριος 30, 2014 #881 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2014 Εκανα εαν run μονο και μονο για να δω ποσο μπουσταρει και τι θερμοκρασιες παιζει.Με ολα μα ολα στοκ ρολογια ,ρευματα normal bios οχι ln2 και τα διακοπτακια που εχει απο πισω στα μαμα τους η καρτα boostarei στα 1202-1215 πυρηνα με θερμοκρασια να βαραει μεχρι 68c Βεβαια εχω και aircodition λογικα αν δεν ειχα θα ηταν 4-5c κατω.Παντος για μαμα boostarei καλα! A!kαι το καλο σε αυτο το boost, ρευμα που ειδα να παιζει απο μονη της ηταν 1.162v max απο το 1.187 που μας εχει συνηθισει η Nvidia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
osfp1980 Ιανουάριος 30, 2014 #882 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2014 Πρωτη επαφη με την καρτα ειπα ειναι :devil:Μ...αρα:devil: ειναι σαν να βλεπεις μια γυναικα πιστολι και να λες τι μ...ι ειναι αυτο(δεν θελω κοκκινη λεω τα εσωψυχα μου)βεβαια στην πορεια δοκιμαζοντας την βλεπεις τα καλα της και τα κακα της οσο ομορφη και αν ειναι αν σου κανει την κρατας και την χαιρεσαι εαν οχι δινεις ποδι τοσο απλα.Ακολουθουν φωτο αχχχΠαντος για kingpin εχω υψηλο asiq τωρα θα δουμε μεσα στο ΣΚ που θα μπουν τα νερα εαν ειναι καλο η κακο καλοριζικη Νικο !!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Ιανουάριος 30, 2014 #883 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2014 καλοριζικη Νικο !!!!!!!!!!!Eυχαριστω Παναγιωτη!Το Σαββατο θα την δεις απο κοντα :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Ιανουάριος 30, 2014 #884 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2014 Μεγειες.Ενα θα σου πω ,μονο αλλος ενας ειναι με 70%+ στο ocnet και εχει γραψει 1420/8000 με το μαμα bios το αρχικο με 1.22Volt Δηλαδη ολα τα διακοπτακια ανοιγμενα για max ρευμα ln2 bios για 115% PT και ταπωμενο το evga precision.Eιναι νουμερο 1 αυτη την στιγμη εκει μεσα σε αερατα-μαμα και λογικα θα ειναι και στα νερατα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Ιανουάριος 30, 2014 #885 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2014 Μεγειες.Ενα θα σου πω ,μονο αλλος ενας ειναι με 70%+ στο ocnet και εχει γραψει 1420/8000 με το μαμα bios το αρχικο με 1.22Volt Δηλαδη ολα τα διακοπτακια ανοιγμενα για max ρευμα ln2 bios για 115% PT και ταπωμενο το evga precision.Eιναι νουμερο 1 αυτη την στιγμη εκει μεσα σε αερατα-μαμα και λογικα θα ειναι και στα νερατα. Ευχαριστω φιλαρακι!!!!ΦΤΙΑΞΕ ΜΕ ΛΕΜΕ!!!!!:jump: Θα τρεξω σε αυτα τα ρολογια που ειπες με το μαμα ln2 bios το σαββατο στα νερα!Η μονη μαμακια ειναι οτι δεν υπαρχει τροπος περα απο το evbot(δεν υπαρχει στοκ) να δουλεψει η καρτα πανω απο 1.45.Το classy tool v2 δεν ακουει σε αυτην οποτε το μονο που μπορω να κανω ειναι τα διακοπτακια on για +75mv και 1,21v απο presicion.Kαι μακαρι να βγαλουν νεο classy tool για την kpe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Ιανουάριος 31, 2014 #886 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2014 Ευχαριστω φιλαρακι!!!!ΦΤΙΑΞΕ ΜΕ ΛΕΜΕ!!!!!:jump:Θα τρεξω σε αυτα τα ρολογια που ειπες με το μαμα ln2 bios το σαββατο στα νερα!Η μονη μαμακια ειναι οτι δεν υπαρχει τροπος περα απο το evbot(δεν υπαρχει στοκ) να δουλεψει η καρτα πανω απο 1.45.Το classy tool v2 δεν ακουει σε αυτην οποτε το μονο που μπορω να κανω ειναι τα διακοπτακια on για +75mv και 1,21v απο presicion.Kαι μακαρι να βγαλουν νεο classy tool για την kpe Αν βαλεις Evbot προσεξε γιατι κανει σε μερικα benchmarks τρελο overvolt.Δηλαδη παντα πολυμετρο πανω να βλεπεις τι γινεται.Ενας-2 νομιζα οτι επαιζαν στα 1.45-1.5 v και ηταν 1.65+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazax Ιανουάριος 31, 2014 #887 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2014 Νικόλα Νικόλα, μαμησε τα ολα.Καλορίζικη, με τρώει το χέρι μου, αν και είχα πει να πάω σε 290CF για το 2ο gaming PC μου.Είδα και την gigabyte ti Ghz την οποία την βρίσκω πολύ κάτω, και το σκέφτομαι σοβαρά. Θα καταντήσω σαν τον Sebastian (χωρίς παρεξήγηση) στο τέλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Ιανουάριος 31, 2014 #888 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2014 Νικόλα Νικόλα, μαμησε τα ολα.Καλορίζικη, με τρώει το χέρι μου, αν και είχα πει να πάω σε 290CF για το 2ο gaming PC μου. Είδα και την gigabyte ti Ghz την οποία την βρίσκω πολύ κάτω, και το σκέφτομαι σοβαρά. Θα καταντήσω σαν τον Sebastian (χωρίς παρεξήγηση) στο τέλος. Ευχαριστω φιλαρακι μου να εισαι καλα.Και 290cf δεν ειναι καθολου μα καθολου κακο.Το εχω σκεφτει πολλες φορες και τωρα πριν παρω την kingpin το σκεφτομουν σοβαρα....Αλλα στο τελος παλι πρασινη πηγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Ιανουάριος 31, 2014 #889 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2014 Αν βαλεις Evbot προσεξε γιατι κανει σε μερικα benchmarks τρελο overvolt.Δηλαδη παντα πολυμετρο πανω να βλεπεις τι γινεται.Ενας-2 νομιζα οτι επαιζαν στα 1.45-1.5 v και ηταν 1.65+Ναι τα εχω διαβασει στο ocn λογικα με τα διακοπτακια on +75mv και 1,21 θα ειμαι κοντα στα 1.30-1,35v γιατι evbot δεν παιζει πουθενα τπτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Ιανουάριος 31, 2014 #890 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2014 Βγηκε και νεο bios πρεπει να ειναι καλο γιατι πλεον μπορεις να δουλεψεις και το 1,5v χωρις τα διακοπτακια με τα διακοπτακια ξεφευγει η καρτα τρελα ρευματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Ιανουάριος 31, 2014 #891 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2014 Aντε δωσε benches στο λαο.... :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Ιανουάριος 31, 2014 #892 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2014 Aντε δωσε benches στο λαο.... :jump: Aπο αυριο που θα μπει στα νερα εαν προλαβω γιατ δουλευω κιολας.Κοιτα και τωρα στο τσακ ειμαι να ριξω κανα στον αερα αλλα κανω υπομονη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
osfp1980 Ιανουάριος 31, 2014 #893 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2014 Aπο αυριο που θα μπει στα νερα εαν προλαβω γιατ δουλευω κιολας.Κοιτα και τωρα στο τσακ ειμαι να ριξω κανα στον αερα αλλα κανω υπομονη! μπουμπουνατο βρε !!! ετσι να γουστάρουμε !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Ιανουάριος 31, 2014 #894 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2014 μπουμπουνατο βρε !!!ετσι να γουστάρουμε !!!! Οχι αστην την λυπαμε γιατι εαν παει καλα στον αερα μετα θα θελω και αλλο και θα αρχησω να την ζοριζω αστο λεμε αυριο μερα ειναι Παω να παιξω λιγο assasin BF για να μην μου μπαινουν ιδεες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lerios Φεβρουάριος 1, 2014 #895 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2014 Τώρα που μιλάμε, ίσως ο άζα να περνάει τα νερά :laughing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
agligoros Φεβρουάριος 1, 2014 #896 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2014 ναι..ωραια ολα αυτα.αλλα will it mine Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Φεβρουάριος 1, 2014 #897 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2014 Τώρα που μιλάμε, ίσως ο άζα να περνάει τα νερά :laughing: Περασαν Εαν προλαβω σημερα θα δωσω κανα σκορ αλλα ειπαμε την παμε σιγα σιγα ο λογος γιατι ειναι καποια σημεια πανω στην καρτα που με το μπλοκ της ΕΚ δεν θα κανω σωστη δουλεια.Εχει μια ιδεα φιλος που θα μπορω να εχω σωστη ψυξη πανω στην καρτα σε ολα τα σημεια.Αυτο θα το δουμε απο βδομαδα ειναι υποκατασκευη το ''θεμα'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Φεβρουάριος 1, 2014 #898 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2014 Λοιπον οσα ετρεξα πανω κατω τα ιδια εχω σε σκορ με την class ti.Το μονο θετικο ειναι οτι σε νορμαλ bios με 1.21 ρευμα ειμαι στα 1355 σταθερος σε ολα τα παιχνιδια παραπανω δεν δοκιμασα.Παντος ενα run valley με 1424core 1.21 ρευμα μου το βγαλε κανονικα!Τωρα στο ln2 bios ειναι περιεργα τα πραγματα με το ρευμα θελω πολυμετρο για να δω ποσο ακριβος τρεχει με τα switch on/off και δεν εχω πολυμετρο τωρα!Πιστευω ακομα στο ln2 δεν ειμαστε ετοιμοι απο θεμα σωστου bios.Κατι φτιαχνει ο skyn3t απο οτι ειπε θα δουμε.Σε γενικες γραμμες μια classy ti με λιγο καλυτερα αποτελεσματα στον πυρηνα 25-50mhz παραπανω πυρηνα! Nα και το run στα 1424core με 1.21v Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Φεβρουάριος 1, 2014 #899 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2014 Για 1424Mhz στον πυρήνα ειναι χαμηλό είναι το scoraki σου... στα ποσα οι μνημες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Φεβρουάριος 1, 2014 #900 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2014 Μαλλον default θα ειναι οι μνημες 7ghz.[MENTION=478]sebastian[/MENTION] στο valley οι μνημες δινουν απειραEdit 3700 μαλλον λεει πανω δεξια οποτε 7400 ειναι οι μνημες.Οντως μετριο score περιμενα κοντα στο 95αρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.