Jump to content

Eρχεται η GEFORCE GTX 780 Ti (η απαντηση της Nvidia στην ΑMD R9 290x)

Vasot

Recommended Posts

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply
Αυτο το bios της ghz που μπορουμε να το βρούμε:innocent:

Τι να το κανεις βρε Αζα ;

Μια χαρα παιζουν οι καρτουλες και η δικη σου και του Χρηστου στα 1200Mhz.

Το μονο που ειναι να ζηλεψεις απο δαυτη ειναι το custom cooler της.

έτσι όπως τα έχουν κάνει με τα μαμά bios της nvidia πρέπει στα review να ψαχνόμαστε ανα benchmark στα πόσα παίζει ο πυρήνας κοκ....

έτσι όπως τα έχουν κάνει με τα μαμά bios της nvidia πρέπει στα review να ψαχνόμαστε ανα benchmark στα πόσα παίζει ο πυρήνας κοκ....

Αντί για overclocking να το λέμε random-clocking :p

Τι να το κανεις βρε Αζα ;

Μια χαρα παιζουν οι καρτουλες και η δικη σου και του Χρηστου στα 1200Mhz.

Το μονο που ειναι να ζηλεψεις απο δαυτη ειναι το custom cooler της.

Nα σου πω εγω εχω περασει της acx sc και ειναι μια χαρα για κουλερ δεν αλλαζω περιμενω το νεο μωρο 780τι class και εκει θα μεινω

που θα παει ρε νικο καπου θα σε πιασω :hehe:

Galaxy GTX 780 TI HOF

Galaxy-GTX-780-Ti-HOF-1-850x563.jpg

Galaxy GeForce GTX 780 TI HOF comes with a backplate | VideoCardz.com

Exω κλειδωσει Κυριακο ειμαι μονογαμικος τυπος αχαχαχα θελω την μια....Αργουν να την βγαλουν ομως και πλησιαζουν και οι γιορτες που μαλλον θα εχω χρονο να τις κανω παιχνιδια!!!!

Καλα κυριακο εδω Ευρωπη ασε μας εχουν ......:tomato::tomato: Κατσε να ερθει η απλη 780τι class και ασε την kingpin μπορει να μην ερθει και ποτε.Απο πληροφοριες σημερινες στην αμερικη μεσο evga usa ολες οι 780ti class απο την πρωτη μερα sold out στην ευρωπη θα ερθουν μετα απο 2 βδομαδες και βλεπουμε οποτε η kingpin ειναι μακρυνο ονειρο

Καλα κυριακο εδω Ευρωπη ασε μας εχουν ......:tomato::tomato: Κατσε να ερθει η απλη 780τι class και ασε την kingpin μπορει να μην ερθει και ποτε.Απο πληροφοριες σημερινες στην αμερικη μεσο evga usa ολες οι 780ti class απο την πρωτη μερα sold out στην ευρωπη θα ερθουν μετα απο 2 βδομαδες και βλεπουμε οποτε η kingpin ειναι μακρυνο ονειρο

που ειναι ο seb να μαθει τα νεα, μας επριξε με τη ΤΙΤΑΝ:dance3: :hehe:

Koιτα μπορει να ειχαν λιγα κομματια και για αυτο να εφυγαν ετσι.Ενα περιεργο πραγμα εαν μπεις στο site της EVGA θα δεις οτι δεν εχουν καρτες διαθεσημες δεν ξερω τι κουλο ειναι αυτο παλι ουτε καν την 780 τι reference.

Τελος! Εσπασε το ρεκορ... καιρος ηταν!

Η Kingpin edition τα σπάει! Αλλα και το GK110 εδειξε για το τι ειναι ικανο να κανει σε ενα ικανο pcb!

Αυτος ο πυρήνας σμπαραλιάζει τα πάντα ειτε σε gaming, είτε σε Τesla είτε σε Quadro...

Με μια λέξη, κορυφαίος!

Bρε βρε να την και στην Ευρωπη.Βεβαια ακομα δεν ειναι διαθεσιμη για αγορα αλλα η τιμη της ποναει λιγο σε σχεση με την τιμη που εχει στην Αμερικη.Γιατι η απλη 780τιacx sc εχει διαφορα 10 δολλαρια με την 780ti class...στην ευρωπη που ειμαστε και ματσο εχει διαφορα περιπου 50-60 ευρω βαλε και μεταφορικα

EVGA | Products

Nικο κανενα 850αρι+ θα κανει η kingpin.. βαλε οτι θα ειναι και συλλεκτικο κομματι! Παμε για αρμεγμα.

Περιμενε να βγουν τα maxwell και χτυπα 2-3 απο αυτες.

Nικο κανενα 850αρι+ θα κανει η kingpin.. βαλε οτι θα ειναι και συλλεκτικο κομματι! Παμε για αρμεγμα.

Περιμενε να βγουν τα maxwell και χτυπα 2-3 απο αυτες.

Ναι οι 3 μου αρεσαν :hehe::hehe::hehe: Το 2014 θα ειναι ακομα πιο δυσκολα τα πραγματα αν μπορεσω να παρω μια χαρουμενος θα ειμαι.και οι τιτανες μου δεν με χαλανε θα με βγαλουν αλλα 2 χρονια ευκολα!Δεν μιλαω για 4Κ.Οσο για την kingpin edition την κοβω κοντα στο χιλιαρικο αφου πηγανε την 780ti class στα 750.Φαντασου που ειναι και συλλεκτικο κομματι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.