Jump to content

Eρχεται η GEFORCE GTX 780 Ti (η απαντηση της Nvidia στην ΑMD R9 290x)

Vasot

Recommended Posts

μετα την 780τι kingpin ερχεται και η rog :)

ASUS teasing GeForce GTX 780 Ti ROG Poseidon? (Update) | VideoCardz.com

αλλα καμια custom στην ελλαδα δεν ειδαμε ακομα

Tι ειναι αυτο ρε μπλοκακι για νερα και αν δεν θες παιζεις με αερα?

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

ΑΑΑ κατι σαν μισο βρικολακας μισος λυκανθρωπος:suicide2: Εξυπνο παντος και αν ειναι 780τι με οχι elpida μνημες σιγουρα θα την γλυκοκοιταζουν αρκετα ατομα!

Αν εχει unlimited ΤDP ειπες λιγα και εδω γιατι θα χει σιγουρα custom vrm και ξεκλειδωτο bios non throttle.Σκεψου και τις θερμοκρασιες με νερακι και ονειρεψου το μεγαλειο του kepler :kiss3:

1300mhz καρφωτά για 24/7, οσμίζομαι για τον Ποσειδώνα της ASUS!

καλα κρατα μικρο καλαθι γιατι ειδα και την 780 dcu2 που οι περισσοτερες φοραγανε ελπιδα μνημες.Εκει που μας ειχε μαθει η asus σε τοπ προιοντα σε θεμα oc ξαφνικα μου κοτσαρε ελπιδα μνημες!

Kαι αυτη αποτομα τοιχο 1263 mhz .Hmmmm.....

ngks.jpg

Τον ειδαμε με τον Χρηστο τον τοιχο στον συγκεκριμενο τιτλο ...

μπετοτοιχος ητανε ... :hehe:

Δεν το χω! Εχω λιγο θροτλ παραπανω στα 8.1.

j40d.jpg

Απο εδω και πανω ξεκιναει το throttle της κουτσοκοκκινουλας.

Οσο και να ανεβασω πυρηνα δεν ακουει.

Οσφριζομαι νεα γενια μαιμουδιαριδων στην πιατσα. :hehe:

9nsc.jpg

τωρα παιζουμε assetto corsa :hehe:

οσο και να πολεμας μαιμουδιαρη με τα μπακαλονουμερα σου το σαπακι σου ειναι για κλωτσιες....:hehe:

Moνο ο [MENTION=2962]zpaf[/MENTION] μπορει να παιξει grid 2 με 80% φαν και 80c!:hehe:

Σε διαφορα forums κατα καιρους διαβαζω αρκετες αποψεις. Κατι που ειδα στο videocardz και μου κινησε το ενδιαφερον, ειναι πως η nVidia θα καθυστερησει να βγαλει τον Maxwell λογω 790. Iσως το παει και για μετα το καλοκαιριο το release.

Πως σας φαινεται η παραπανω σκεψη?

Σε διαφορα forums κατα καιρους διαβαζω αρκετες αποψεις. Κατι που ειδα στο videocardz και μου κινησε το ενδιαφερον, ειναι πως η nVidia θα καθυστερησει να βγαλει τον Maxwell λογω 790. Iσως το παει και για μετα το καλοκαιριο το release.

Πως σας φαινεται η παραπανω σκεψη?

Nα ηρεμησει λιγο η πρασινη με το να βγαζει συνεχεια καρτες γιατι εχει βγαλει στην σειρα 7 και εγω δεν ξερω ποσες high end με αποτελεσμα να μην ξερεις τι να παρεις με το που αποφασισεις την πληρωνεις αδρα και μετα απο λιγο βγαζει νεο μοντελο στιλλ class,ti,gigahertz.titan,titan ultra και εγω δεν ξερω αλλο τι....και μετα οτι εχεις παρει το βαζεις να μην πω που..... εφοσων ξεφτιλιζει τις τιμες σε κατι που ειχες αγορασει ουτε κανε πρν 3μηνες.Ας βγαλει κανα νεο σωστο οδηγο και να αφησει τον maxwell και οπως αλλιως θα τον πει

Nα ηρεμησει λιγο η πρασινη με το να βγαζει συνεχεια καρτες γιατι εχει βγαλει στην σειρα 7 και εγω δεν ξερω ποσες high end με αποτελεσμα να μην ξερεις τι να παρεις με το που αποφασισεις την πληρωνεις αδρα και μετα απο λιγο βγαζει νεο μοντελο στιλλ class,ti,gigahertz.titan,titan ultra και εγω δεν ξερω αλλο τι....και μετα οτι εχεις παρει το βαζεις να μην πω που..... εφοσων ξεφτιλιζει τις τιμες σε κατι που ειχες αγορασει ουτε κανε πρν 3μηνες.Ας βγαλει κανα νεο σωστο οδηγο και να αφησει τον maxwell και οπως αλλιως θα τον πει

Νικολα σταματα να τρεχεις πισω απο τα βρακια της Nvidia και των partners της.

Κρατα τους υδρόψυκτους-Τιτανες και ασχολήσου ξανα με τα Maxwell οποτε βγουν και αν αξιζει η μεταβαση.

Εγω μενω στο ζαχάρωμα στα νεα προιοντα που βγαζει η πρασινη και θα χτυπήσω οταν ερθει η ωρα μιας σωστης αναβάθμισης.

Η Nvidia και οι Partners της καλα κανουν και βγαζουν συνεχεια προϊόντα για να μας τρελαίνουν.

Nα πεταμε λεφτα στο pc αλλα να υπαρχει και ενα ποσοστο λογικης σε ολα αυτα που κανουμε...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.