Jump to content

Eρχεται η GEFORCE GTX 780 Ti (η απαντηση της Nvidia στην ΑMD R9 290x)

Vasot

Recommended Posts

με Ιntel 6core στα ποσα ?

3930K στα 4.4 σαν αρχη Αλλα ξαναλεω δεν ξερω ποσο θα αντεξει το τροφοδοτικο!

Λοιπον με αυτα τα ρολογια μου το βγαζει και μου τα δειχνει καρφωμενα στα 1255 δεν ξερω γιατι εχω μικρο σκορ σε σχεση με τα ρολογια.Ισως να θελει ανεβασμα ο cpu.Θα δοκιμασω ενα valley να δω στο οποιο ειχα και θεμα και εκλεινε το pc.

rv33.png

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply
Λοιπον με αυτα τα ρολογια μου το βγαζει και μου τα δειχνει καρφωμενα στα 1255 δεν ξερω γιατι εχω μικρο σκορ σε σχεση με τα ρολογια.Ισως να θελει ανεβασμα ο cpu.Θα δοκιμασω ενα valley να δω στο οποιο ειχα και θεμα και εκλεινε το pc.

rv33.png

qs82.jpg

Γιατι τετοια διαφορα με το αποτέλεσμα του [MENTION=10015]csaris[/MENTION] ?

qs82.jpg

Γιατι τετοια διαφορα με το αποτέλεσμα του [MENTION=10015]csaris[/MENTION] ?

Δεν ξερω ισως cpu ισως πανελ πρασινης

Λοιπον εχουμε και λεμε valley σε αυτα τα ρολογια ισως να πηγαινει και αλλο με 1212v ρευμα και με cpu 4.4

okp5.png

Οποτε πιστευω οτι η καρτα εχει να δωσει με παραπανω ρευμα αρκετα ελαστικη εννοειτε οτι στο νερο θα κανει παπαδες!

Οποτε πιστευω οτι η καρτα εχει να δωσει με παραπανω ρευμα αρκετα ελαστικη εννοειτε οτι στο νερο θα κανει παπαδες!

εγω γιατι βλεπω throttling και παλι.... για 1290Mhz πυρήνα και 7800mhz μνήμες είναι χαμηλό score!

Δεν ξερω ισως cpu ισως πανελ πρασινης

Βασικα τρεχετε το ORIGINAL GAME απο STEAM με ολα τα updates ? και αν οχι με τι updates ο καθε ενας απο εσας ?

Ολα παιζουν το ρολο τους!

εγω γιατι βλεπω throttling και παλι.... για 1290Mhz πυρήνα και 7800mhz μνήμες είναι χαμηλό score!

Οτι ειναι χαμηλο ειναι αλλα δεν ειναι throttling καθ ολη την διαρκεια του run ηταν καρφωμενη στα 1290 και το ειχα το precision να τρεχει απο πισω για να δω!Δεν ξερω τι εχει κανει η nvdia θα μας λαλησει

Οτι ειναι χαμηλο ειναι αλλα δεν ειναι throttling καθ ολη την διαρκεια του run ηταν καρφωμενη στα 1290 και το ειχα το precision να τρεχει απο πισω για να δω!Δεν ξερω τι εχει κανει η nvdia θα μας λαλησει

Κανονικα 780ti στα 1290mhz (2880 shaders) ειναι ενας Titanas στα 1360mhz (2688 shaders)

Για δες τι βγαζει ενας Τιτανας στα 1360 και θα καταλαβεις! 6 fps μπροστα ειναι!

s6xw.png

GTX TITAN 1356MHZ/ 3844MHZ -> 90,8 FPS

GTX 780ti 1290MHZ / 3900MHZ -> 84,8FPS

:p

....μιλαμε για χαοτικη διαφορα και οχι αστεια!!!

Βασικα τρεχετε το ORIGINAL GAME απο STEAM με ολα τα updates ? και αν οχι με τι updates ο καθε ενας απο εσας ?

Ολα παιζουν το ρολο τους!

Εγω το τρεχω μεσο steam online δλδ ειναι το original.Τωρα δεν ξερω πιο update εχω:tomato:Αλλα οπως ειπα σκεψου οτι ειχα cpu στα 4.4 και οι μνημες μου ειναι για πεταμα corsair vengeance στα 1600:tomato::tomato: μπορει να παιζει ρολο και αυτο

Κανονικα 780ti στα 1290mhz (2880 shaders) ειναι ενας Titanas στα 1360mhz (2688 shaders)

Για δες τι βγαζει ενας Τιτανας στα 1360 και θα καταλαβεις! 6 fps μπροστα ειναι!

s6xw.png

GTX TITAN 1356MHZ/ 3844MHZ -> 90,8 FPS

GTX 780ti 1290MHZ / 3900MHZ -> 84,8FPS

:p

....μιλαμε για χαοτικη διαφορα και οχι αστεια!!!

Λες να μην ξερω τι βγαζω με τον Τιτανα?:tomato::sarcastic: Αυριο θα προσπαθησω με τον τιτανα να ξεπερασω το 91+

http://postimg.org/image/e1xbawt01/full/

1st gtx titan 1356MHZ / 3844mhz -> 90,8 fps

2nd gtx titan 1306mhz / 3673mhz -> 86,6 fps

3rd gtx 780ti 1290mhz / 3900mhz -> 84,8 fps (Eπρεπε να βγάζει 90-91 fps με αυτα τα ρολογια αλλα βλεπουμε οτι δεν τραβάει το κουπί. Θέλει new bios απο skyn3t άμεσα)

Λες να μην ξερω τι βγαζω με τον Τιτανα?:tomato::sarcastic: Αυριο θα προσπαθησω με τον τιτανα να ξεπερασω το 91+

Εκει ειναι ολο το ζουμι....

http://postimg.org/image/e1xbawt01/full/

1st gtx titan 1356MHZ / 3844mhz -> 90,8 fps

2nd gtx titan 1306mhz / 3673mhz -> 86,6 fps

3rd gtx 780ti 1290mhz / 3900mhz -> 84,8 fps (Eπρεπε να βγάζει 90-91 fps με αυτα τα ρολογια αλλα βλεπουμε οτι δεν τραβάει το κουπί. Θέλει new bios απο skyn3t άμεσα)

Εκει ειναι ολο το ζουμι....

ΨΙΤ ασε το ζουμι τωρα και ριξε ενα run Metro LL οπως επαμε να δουμε με τον Τιτανα τι παιζει γιατι τωρα δεν μπορω εγω να το δω

ΨΙΤ ασε το ζουμι τωρα και ριξε ενα run Metro LL οπως επαμε να δουμε με τον Τιτανα τι παιζει γιατι τωρα δεν μπορω εγω να το δω

gtx titan 1230mhz/7000mhz -> 56,5 fps

μιλαμε για original metro last light απο STEAM με ολα τα updates και default απο nvidia driver 331.65!

cpu : 4,2ghz με ΗΤ ΟΝ

....μπορω και μεγαλυτερο αλλα δεν θελω να τον πιεζω σε μνημες! Εχουμε και τα πισω 3gb χωρις ψήκτρα!

gtx titan 1230mhz/7000mhz -> 56,5 fps

μιλαμε για original metro last light απο STEAM με ολα τα updates και default απο nvidia driver!

cpu : 4,2ghz με ΗΤ ΟΝ

....μπορω και μεγαλυτερο αλλα δεν θελω να τον πιεζω σε μνημες! Εχουμε και τα πισω 3gb χωρις ψήκτρα!

και μενα original ειναι και με default ετρεξα.Mονο οτι ειχα βαλει την επιλογη maximum performance.Ναι αλλα δεν βλεπω εικονα αχαχα ασε τις απατεωνιες.Δεν θα παθει τπτ ο Τιτανας εδω ο παναγιωτης [MENTION=14095]osfp[/MENTION] ειδες τι ετρεχε valley το ενα πισω απο το αλλο.

Προς ιδιοκτητες Ti χεστε τον Skyn3t εβγαλε ο svl7 bios εχω την υποψια οτι τα σπαει οπως και το 780 για ολες τις περιεργες καρτες(π.χ giga 780 rev2)ριχτε μια δοκιμη δε εχετε να χασετε τιποτα.

O skyn3t ασχολειται με 780 B1 stepping την παρατησε την ti προς το παρον.

http://forum.techinferno.com/downloads.php?do=file&id=47

Προς ιδιοκτητες Ti χεστε τον Skyn3t εβγαλε ο svl7 bios εχω την υποψια οτι τα σπαει οπως και το 780 για ολες τις περιεργες καρτες(π.χ giga 780 rev2)ριχτε μια δοκιμη δε εχετε να χασετε τιποτα.

O skyn3t ασχολειται με 780 B1 stepping την παρατησε την ti προς το παρον.

που ειναι ο ανθρωπος μας πουυυυυ????

Εκανα Edit.Βουρ στη μαιμου και δωσε feedback γιατι σκεφτομαι να πεταξω μια το 780 v3 ΑCX του στην δικια μου εχει ποιο καινουριο bios code απο του skyn3t και μαλλον παει καλυτερα

http://forum.techinferno.com/nvidia-video-cards/3632-nvidia-gtx-700-series-modified-vbios-70.html#post72740

Mαλλον εχω δικιο δες τι firestrike εβγαλε ο αλλος στα 1265/7800 με 2 ti τις ξεσκισε τις TITAN.

Εκανα Edit.Βουρ στη μαιμου και δωσε feedback γιατι σκεφτομαι να πεταξω μια το 780 v3 ΑCX του στην δικια μου εχει ποιο καινουριο bios code απο του skyn3t και μαλλον παει καλυτερα

Ωραιος!!! εγω μολις εκανα register.:happy2:

NVIDIA GTX 700 series - modified VBIOS - Page 70

Mαλλον εχω δικιο δες τι firestrike εβγαλε ο αλλος στα 1265/7800 με 2 ti τις ξεσκισε τις TITAN.

Ωραιοςςς για να δουμε τι θα δουμε!Εβγαλε και νεο για τιταν:happy2:

Ωραιοςςς για να δουμε τι θα δουμε!Εβγαλε και νεο για τιταν:happy2:

gtx 780gtx 1450mh z/ 1900mhz -> 13.472 score

gtx 780ti 1300mhz / 1900mhz -> 13.661 score

gtx 780ti 1256mhz / 1900mhz -> 13.518 score ([MENTION=10015]csaris[/MENTION])

σαν να ειναι ΟΚ τελικά με αυτό το bios.... [MENTION=22717]azazil1190[/MENTION] περνα το και τρεχα τα benchakia παλι! Πρεπει να βγαλουμε ακρη....:p

To single score του στα 1300Mhz δεν μου αρεσει... περιμενα more!

Nαι νομιζω ο Χρηστος εβγαζε περισσοτερο με λιγοτερα ρολογια!Αλλα σκεψου και το αλλο οτι το 1300 που βλεπουμε πυρηνα ειναι με μολις 1212 ρευμα.Στο παραπανω ρευμα τι θα γινει?

780gtx 1450mhz/1900mhz -> 13.472 score

780ti 1300mhz/1900mhz -> 13.661 score

σαν να ειναι ΟΚ τελικα.... [MENTION=22717]azazil1190[/MENTION] περνα το και τρεχα τα benchakia παλι!

Τωρα βλεπω ταινια αχαχαχα αυριο μερα ειναι ρεπο εχω χρονο αυριο να τεσταρω.

Nαι νομιζω ο Χρηστος εβγαζε περισσοτερο με λιγοτερα ρολογια!Αλλα σκεψου και το αλλο οτι το 1300 που βλεπουμε πυρηνα ειναι με μολις 1212 ρευμα.Στο παραπανω ρευμα τι θα γινει?

Εαν λυσανε το throttle και ανοίξει και το ρευμα τοτε θα εχουμε μπιτζιζζζζ!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.