Jump to content

Eρχεται η GEFORCE GTX 780 Ti (η απαντηση της Nvidia στην ΑMD R9 290x)

Vasot

Recommended Posts

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply
Aυτος εχει καλο κομματι για να παιζει και τοσο ψηλα.

Κατσε να βγει κανενα hack απο τον zawarudo και τα 15κ τα χουμε...:D

Και ομως εχει κομματι ο συγκεκριμενος κοντα στο δικο σου.Εαν θυμαμαι σωστα εχει καπου 72.κατι% η δικια του.Εσενα ειναι πιο ψηλα καπου 75?

Και ομως εχει κομματι ο συγκεκριμενος σαν το δικο σου κοντα το ιδιο asic quality εχει.Εαν θυμαμαι σωστα εχει καπου 72.κατι% η δικια του.Εσενα ειναι πιο ψηλα καπου 75?

Δεν λεει τπτ το asic Νικο.

Θεωρητικα παντα.. οπως το πες.:D

Να και στην πραξη με ρευμα 1.30 ενα παραδειγμα απο τον τιτανα μου που εχει asic quality 82.5%.Δες ρολογια και λογικα παει και αλλο αλλα δεν το δοκιμασα.Δεν μπορει η 780τι να μην παει πιο ψηλα μην με κανεις να την τιναξω:p

Imageshack - s6xw.png

Αν θυμασαι ομως χωρις μοντες με ρευματα κτλ απλα με το ΤI bios ηταν σαν την δικια μου και πηγαινε μεχρι 1189mhz!

O [MENTION=478]sebastian[/MENTION] που του δωσα το καλο κομματι (που πηγαινε μεχρι 1245Mhz) ποσο asic εχει?

Aυτα ειναι κομματια!

1345Mhz/3875Mhz/1,21V.

[Official] NVIDIA GTX 780 Ti Owner's Club - Page 227

Αν θυμασαι ομως χωρις μοντες με ρευματα κτλ απλα με το ΤI bios ηταν σαν την δικια μου και πηγαινε μεχρι 1189mhz!

O [MENTION=478]sebastian[/MENTION] που του δωσα το καλο κομματι (που πηγαινε μεχρι 1245Mhz) ποσο asic εχει?

οχι ρε το καλο δικο μου κομματι δουλευει σαν του Oρεστη.Πηγαινε παραπανω απο 1189 με κραταγε πισω η αλλη που ειχε 75.2% στο sli

Aυτα ειναι κομματια!

1345Mhz/3875Mhz/1,21V.

[Official] NVIDIA GTX 780 Ti Owner's Club - Page 227

Nαι με το ρευμα αυτο πιανει τρελα ρολογια αλλα πως γινεται να βγαζει με 1345 τετοιο σκορ και εγω η εσυ να μαστε εδω με 1253πυρηνα

ImageShack� - Online Photo and Video Hosting κατι δεν παει καλα.

Nαι με το ρευμα αυτο πιανει τρελα ρολογια αλλα πως γινεται να βγαζει με 1345 τετοιο σκορ και εγω η εσυ να μαστε εδω με 1253πυρηνα

Το valley του παντως δεν ειναι καλο.. 83,2fps.

Ναι οκ ρε συ ρολογαρες με μιδαμηνο ρευμα αλλα σε αυτα τα ρολογια θα πρεπε να βλεπαμε τρελα νουμερα τι να τα κανω και στα 1500 αμα παει τον πυρηνα και δεν βλεπω νουμερα.Πρεπει ο φιλος μας skyn3t να κανει κατι για αυτο.Σε αυτα τα ρολογια με full gk110 θα πρεπε να μασταν σε αλλον πλανητη!Ποιος ξερει τι εχει κανει η πρασινη.Τι μνημες φοραει η δικη σου?

Κλαφτα ειναι το scoraki για 1345mhz και προφανως δεν ετρεχε εκει σε ολο το bench αλλα σαφως πιο κατω. Ο Tιτανας στα 1350mhz ακουμπαει τα 90 fps.

Αρχιζω να πιστευω οτι ο skyn3t δεν θα μπορεσει να κανει τιποτα και η λυση θα ερθει με το γνωστο 1000αρικο για αγορα GTX ATLAS!

Κλαφτα ειναι το scoraki για 1345mhz και προφανως δεν ετρεχε εκει σε ολο το bench αλλα σαφως πιο κατω. Ο Tιτανας στα 1350mhz ακουμπαει τα 90 fps.

Αρχιζω να πιστευω οτι ο skyn3t δεν θα μπορεσει να κανει τιποτα και η λυση θα ερθει με το γνωστο 1000αρικο για αγορα GTX ATLAS!

Mε 1356 εαν θυμασε ηταν το δικο μου σκορ 90.8 και παει και αλλο επανω.Δεν μου αρεσουν αυτα.Οκ η καρτουλα βεβαια με στοκ bios ριχνει σε μαμα τιτανα αλλα σε extreme oc καταστασεις δεν ξερω τι θα γινει εαν δεν .....

Mε 1356 εαν θυμασε ηταν το δικο μου σκορ 90.8 και παει και αλλο επανω.Δεν μου αρεσουν αυτα.Οκ η καρτουλα βεβαια με στοκ bios ριχνει σε μαμα τιτανα αλλα σε extreme oc καταστασεις δεν ξερω τι θα γινει εαν δεν .....

ετοίμαζε το κασερι για τον Τιτανοδοστρωτηρα!

Κανόνισε να χασεις το deal με τα τσαλίμια σου....

Ναι οκ ρε συ ρολογαρες με μιδαμηνο ρευμα αλλα σε αυτα τα ρολογια θα πρεπε να βλεπαμε τρελα νουμερα τι να τα κανω και στα 1500 αμα παει τον πυρηνα και δεν βλεπω νουμερα.Πρεπει ο φιλος μας skyn3t να κανει κατι για αυτο.Σε αυτα τα ρολογια με full gk110 θα πρεπε να μασταν σε αλλον πλανητη!Ποιος ξερει τι εχει κανει η πρασινη.Τι μνημες φοραει η δικη σου?

Δηλαδη ρε παιδια σε μια συγκριση ΤΙΤΑΝ VS 780TI τι διαφορες περιμενατε να δειτε?

Μιλαμε για 2 καρτες ιδιου πυρηνα, ιδιας αρχιτεκτονικης με την διαφορα οτι η Τι εχει 7% more shaders..

Δηλαδη με αυτο το +7% στους shaders, τι διαφορα περιμενατε να δειτε ας πουμε clock to clock?:hm:

Αν εξαιρεσεις το valley, που η καρτες παιζουν παρομοια, και ισως λιγο χειροτερα η Τi ( λογικα λογο driver θα ειναι, δεν υπαρχει αλλη εξηγηση), σε ολα τα αλλα ειναι ενα +5% μπροστα η Τι clock to clock, το αναμενομενο δηλαδη...

Στα Θετικα της Ti ειναι οτι φαινεται να κλοκαρει λιγο καλυτερα συγκριση με ΤΙΤΑΝ χωρις overvoltage...

Εφοσον η καρτα δεν υποστηριζει ακομη σωστα overvoltage δεν βλεπω το λογο (προς το παρον) οι κατοχοι αυτων των καρτων να ασχολουνται και να ψαχνονται για custom bios, δεν το χρειαζονται ετσι και αλλιως το παραπανω tdp limit προς το παρον, η καρτες αυτες φαινονται πως παιζουν με μαμα bios στα 1200/1900Mhz σχεδον με μηδαμινο throttle:T:

Aργοτερα αν υποστηριξει σωστα overvoltage η καρτα, την βλπουμε τι θα κανει με custom βιος, τοτε οντως θα το χρειαστει το παραπανω tdp limit, προς το παρον με μαμα ρευματα (απο 1,2 και κατω) μια χαρα αρκετο της ειναι και το στοκ Bios:T:

Δηλαδη ρε παιδια σε μια συγκριση ΤΙΤΑΝ VS 780TI τι διαφορες περιμενατε να δειτε?

Μιλαμε για 2 καρτες ιδιου πυρηνα, ιδιας αρχιτεκτονικης με την διαφορα οτι η Τι εχει 7% more shaders..

Δηλαδη με αυτο το +7% στους shaders, τι διαφορα περιμενατε να δειτε ας πουμε clock to clock?:hm:

Αν εξαιρεσεις το valley, που η καρτες παιζουν παρομοια, και ισως λιγο χειροτερα η Τi ( λογικα λογο driver θα ειναι, δεν υπαρχει αλλη εξηγηση), σε ολα τα αλλα ειναι ενα +5% μπροστα η Τι clock to clock, το αναμενομενο δηλαδη...

Στα Θετικα της Ti ειναι οτι φαινεται να κλοκαρει λιγο καλυτερα συγκριση με ΤΙΤΑΝ χωρις overvoltage...

Εφοσον η καρτα δεν υποστηριζει ακομη σωστα overvoltage δεν βλεπω το λογο (προς το παρον) οι κατοχοι αυτων των καρων να ασχολουνται και να ψαχνονται με custom bios, δεν το χρειαζονται ετσι και αλλιως το παραπανω tdp limit προς το παρον, η καρτες αυτες φαινονται πως παιζουν με μαμα bios στα 1200/1900Mhz σχεδον με μηδαμινο throttle:T:

Aργοτερα αν υποστηριξει σωστα overvoltage η καρτα, την βλπουμε τι θα κανει με custom βιος, τοτε οντως θα το χρειαστει το παραπανω tdp limit, προς το παρον με μαμα ρευματα (απο 1,2 και κατω) μια χαρα αρκετο της ειναι και το στοκ Bios:T:

Πανο η δικια μου φτανει με το στοκ ρευμα 1253 και μνημες 1900 αλλα σε αυτα τα ρολογια σε σχεση με την τιταν στο valley πχ ειναι πισω νομιζω στα αλλα δεν το συζηταμε και εννοειτε οτι ειναι πιο ελαστικη σε χρονισμους απο τον Τιτανα.Το βραδακι που θα εχει και χαμηλη θερμοκρασια θα τις ξεκινησω κανα τεστ ελπιζω να μην με αφησει το τροφοδοτικο μου.Γιατι μολις περασα το vbios πραγματικα γονατισε το τροφοδοτικο 750w το πινει κανονικα

Hynix.

Ρε παιδια δε διαβαζετε καλα κοιταχτε με τι επεξεργαστη-μνημες ειναι το ατομο.8500 physics score στο 3d Mark 11.Μια 10αρα fps τα χε ανετα με σοβαρο cpu-μνημες στο valley.

Πανο η δικια μου φτανει με το στοκ ρευμα 1253 και μνημες 1900 αλλα σε αυτα τα ρολογια σε σχεση με την τιταν στο valley πχ ειναι πισω νομιζω στα αλλα δεν το συζηταμε και εννοειτε οτι ειναι πιο ελαστικη σε χρονισμους απο τον Τιτανα.Το βραδακι που θα εχει και χαμηλη θερμοκρασια θα τις ξεκινησω κανα τεστ ελπιζω να μην με αφησει το τροφοδοτικο μου.Γιατι μολις περασα το vbios πραγματικα γονατισε το τροφοδοτικο 750w το πινει κανονικα

με Ιntel 6core στα ποσα ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.