Jump to content

Eρχεται η GEFORCE GTX 780 Ti (η απαντηση της Nvidia στην ΑMD R9 290x)

Vasot

Recommended Posts

[MENTION=11419]9000+rpm[/MENTION] [MENTION=22717]azazil1190[/MENTION] [MENTION=2962]zpaf[/MENTION]

Ιδια ρολογια αλλα με μαιμου bios.

Βεβαια η καρτα δεν ακουει απο ρευμα! Ακομα και με 1.212ν δεν παιρνει ουτε 10mhz πανω κλοκαρισμα.

Δοκιμασα και το hack με το ρευμα του zawarudo και εφαγε ασχημο σκαλωμα η καρτα/οδηγος.

Χρηστο αραξε αγορινα μου στα 1228/1900Mhz με μαμα ρευμα & μαμα bios και ασε τους αλλους ...

Καρτουλα out of the box με 60 καρε στο Metro LL θα δουμε στην επομενη γενια. :T:

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

[MENTION=10015]csaris[/MENTION]

Δηλαδη Χρηστο, απο 1,18v στα 1,21v η καρτα δεν κουνιεται βημα πανω απο τα ~1230mhz?

Aλλο και τουτο παλι:blink::suicide:

Μηπως το bios που εβαλες εχει καποιο ειδους "ασυμβατοτητα" με την καρτα σου?:hmm:

Περιεργο μου φαινεται και μενα GK110 να τρωει τοιχο τοσο γρηγορα

Eιδικα με επαρκη ψυξη ειναι ανηκουστο(custom fan profile-χειμωνιατικες θερμοκρασιες), με βαση οσα εχω διαβασει για τiς 780 εδω και ocnet

Και ειναι αρκετα μεγαλο το database.

Mαλλον το bios δε ειναι για τη καρτα σου ,ή απλα δε δινει οσο ρευμα νομιζεις,αλλα το max οπως και πριν ειναι το ιδιο γι αυτο δε κουνιεται mhz παραπανω.

Δοκιμασε με πολυμετρο πανω στην καρτα να σαι σιγουρος και δες μην πεφτει πολυ το ρευμα λογω Vdrop σε Stress

Αυτο σου ειπα και εγω Χρηστο αυτα μου κανε και μενα ασχετα οτι θελω και τροφοδοτικο.Γιατι δεν αντεχει και κλεινει το pc.Μιλησα με skyn3t και μου ειπε οτι θελει πολυ ρευμα σαν καρτα και περα απο αυτο ειδα τιπακι στο overclock.net να πηγαινει τον πυρηνα valley 1320 σταθερα.Δεν ξερω δεν ειχα χρονο να το ψαξω ξαναγυρησα στο μαμα bios και ειναι μια χαρα.Εαν δεν το φτιαξουν αυτο το θεμα μαλλον την στελνω και αυτην και κριμα που εδωσα την 780 μου που χρονιζε τρελα.Για καποιον που 8ελει δυνατη καρτουλα για out of the box μια χαρα ειναι η 780 και χρονιζει καλα.Αλλα για τα οc που θελουμε εμεις η Τι δεν παει!:bye:

Δηλαδη Χρηστο, απο 1,18v στα 1,21v η καρτα δεν κουνιεται βημα πανω απο τα ~1230mhz?

Μηπως το bios που εβαλες εχει καποιο ειδους "ασυμβατοτητα" με την καρτα σου?:hmm:

Παιζουν 2 vbios ενα το refernce που αυτο δικιμασα και δεν....και σημερα ο τυπος εβγαλε το acx το ιοποιο και δεν δοκιμασα

Και με το μαμα bios δεν ακουει απο ρευμα η καρτουλα απο to precision. Bαζεις +50mv και βλεπεις max 1.175v.

Ειναι νωρις ακομα θα βγουν τα απαραιτητα εργαλεια. Μην ξεχναμε οτι και για την 780 μετα απο 3-4 μηνες βγηκε το hack για το εξτρα ρευματακι.:T:

Αυτο σου ειπα και εγω Χρηστο αυτα μου κανε και μενα ασχετα οτι θελω και τροφοδοτικο.Γιατι δεν αντεχει και κλεινει το pc.Μιλησα με skyn3t και μου ειπε οτι θελει πολυ ρευμα σαν καρτα και περα απο αυτο ειδα τιπακι στο overclock.net να πηγαινει τον πυρηνα valley 1320 σταθερα.Δεν ξερω δεν ειχα χρονο να το ψαξω ξαναγυρησα στο μαμα bios και ειναι μια χαρα.Εαν δεν το φτιαξουν αυτο το θεμα μαλλον την στελνω και αυτην και κριμα που εδωσα την 780 μου που χρονιζε τρελα.Για καποιον που 8ελει δυνατη καρτουλα για out of the box μια χαρα ειναι η 780 και χρονιζει καλα.Αλλα για τα οc που θελουμε εμεις η Τι δεν παει!:bye:

Νικολα μην το βλεπεις ετσι.. Καμια καρτα δεν μπορει να περασει την 780Ti χωρις μαιμουδιες και hacks.. Κανε λιγο υπομονη ολο και καποιο hack θα βγει και γι αυτην.

Kαποια νουμερα πριν η καρτα παρει ποδι.

9lry.jpg

Kαι μια συγκριση με την 290Χ μου.

3q82.jpg

Χρηστο αυτο το 1.125v Που βλεπω τι ειναι ;

Αμα ειναι κοντα στο 106% ριχνει μονη της το ρευμα για να πεσει το tdp.

Mε τη μαιμου ειναι κολλημενο στο 1.175ν.

Γενικη εικονα πριν βγουνε τα ''εργαλεια'' που θελουμε η καρτουλα out of the box με η χωρις oc με μαμα bios ειναι αρκετα δυνατη.Για να δουμε τι θα δουμε στην πορεια

Κρατα για λιγο ακομα την 780ti ετσι και αλλιώς την καβατζα την εχεις καπαρωμένη....

Αν δεν βγουν τα εργαλεια που θα την ξυπνησουν η λυση ειναι μια triple Titan

....αλλα δεν ακούς απο την αρχή τον seba και μπαίνεις σε περιπέτειες!

Σκας το πρωι τηλέφωνο και σου λεω αυτο χωρις δεύτερη κουβέντα και το απόγευμα πας και κάνεις το ανάποδο :p

Παντως μακάρι να στρώσει το 780ti. Kρίμα τέτοια κάρτα γραφικών να καθηλώνεται...

....αλλα δεν ακούς απο την αρχή τον seba και μπαίνεις σε περιπέτειες!

Σκας το πρωι τηλέφωνο και σου λεω αυτο χωρις δεύτερη κουβέντα και το απόγευμα πας και κάνεις το ανάποδο :p

Παντως μακάρι να στρώσει το 780ti. Kρίμα τέτοια κάρτα γραφικών να καθηλώνεται...

Ναι αλλο ηθελα να κανω και αλλο εκανα αλλα ηθελα να την δοκιμασω να δω τι κανει.Αντικειμενικα στοκ τιτανας με στοκ 780τι ειναι πιο γρηγορη η 780τι. Σε vbios κατασταση και OC καταστασεις η ΤΙΤΑΝ ειναι οντως ΤΙΤΑΝΑΣ δεν παιζεται

Eαν δεν βαλω τροφοδοτικο να αντεχει και να μην κλεινει με το oc και σωστο bios να βγει η καρτα δεν θα δουλεψει οπως πρεπει σε μενα.

Ναι αλλο ηθελα να κανω και αλλο εκανα αλλα ηθελα να την δοκιμασω να δω τι κανει.Αντικειμενικα στοκ τιτανας με στοκ 780τι ειναι πιο γρηγορη η 780τι. Σε vbios κατασταση και OC καταστασεις η ΤΙΤΑΝ ειναι οντως ΤΙΤΑΝΑΣ δεν παιζεται

Eαν δεν βαλω τροφοδοτικο να αντεχει και να μην κλεινει με το oc και σωστο bios να βγει η καρτα δεν θα δουλεψει οπως πρεπει σε μενα.

Σε ικανοποιούν τα στοκ Νίκο ? Ξερω οτι δεν σου αρκουν!

Μπορεί το thelab να εχει χάσει αρκετά hardcore μέλη στο πέρασμα των ετών αλλά είμαστε εδώ για να κρατήσουμε τον πήχη ψηλά.

Προσωπικά δεν μου καίγεται καρφάκι τι κάνει στοκ η κάρτα.

Ειναι μια υπεροχη καρτα η 780ti αλλα εαν δεν κανει την υπερβαση απλα θα μεινει μια υπεροχη καρτα.

Είμαστε ακόμα νέοι, δεν γεράσαμε και απέχουμε πολύ απο την σύνταξη για να μιλάμε για out of box και λοιπά....οταν οι περισσότεροι είμαστε έτοιμοι να κανουμε OC ακομα και στα USB της μητρικης μας.

Οσο για το τροφοδοτικο κανονισε το.... δεν θα κοστίσει και πολυ!

Μπορεί το thelab να εχει χάσει αρκετά hardcore μέλη στο πέρασμα των ετών αλλά είμαστε εδώ για να κρατήσουμε τον πήχη ψηλά.

Ειναι μια υπεροχη καρτα η 780ti αλλα εαν δεν κανει την υπερβαση απλα θα μεινει μια υπεροχη καρτα.

Είμαστε ακόμα νέοι, δεν γεράσαμε και απέχουμε πολύ απο την σύνταξη για να μιλάμε για out of box και λοιπά....οταν οι περισσότεροι είμαστε έτοιμοι να κανουμε OC ακομα και στα USB της μητρικης μας.

Nαι ρε συμφωνω με αυτο που λες αντικειμενικα μιλαω για 2 καρτες στα μαμα τους.Ειπα σε oc καταστασεις αλλαζει κατα πολυ το θεμα.Μακαρι να στρωσει συντομα και η 780τι γιατι αλλιως σε oc δεν θα δουμε σκορ αξια για gk110 και μαλιστα φουλ.Αν και απο οτι βλεπω στο overclock.net μια χαρα το δουλευουν το bios

Οσο για το τροφοδοτικο κανονισε το.... δεν θα κοστίσει και πολυ!

Πιθανον να βαλω το thermaltake 1200w που εχω για την 780τι και για τιτανες κοιτω τελικα enermax 1500w απ εξω σε καλη τιμη γιατι εδω Ελλαδα το εχουν 410 ευρω ΕΛΕΟΣ κατασταση και σε αυτο

Παιδες τι περιμενατε απ το Ti?

Eνα 5% βαρια πανω απο Τιτανα λογο specs.. Η καρτα παιζει παντου και παντα καλυτερα απο Τιταν και με μαμα bios.

Περιμενω να σπασει ολα τα ρεκορ του Gtx Titan. Αυτο θελω απο το FULL GK110. Tιποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο....

....αλλα μαλλον γι αυτη την δουλεια θα ειναι ο Aτλαντας!

Περιμενω να σπασει ολα τα ρεκορ του Gtx Titan. Αυτο θελω απο το FULL GK110. Tιποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο....

....αλλα μαλλον γι αυτη την δουλεια θα ειναι ο Aτλαντας!

Ορεστη εγω βλεπω οτι η ΤΙ ριχνει παντου στην τατιανα και με μαμα βιος εκτος απο βαλευ που παιζουν τα ιδια..

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Ορεστη εγω βλεπω οτι η ΤΙ ριχνει παντου στην τατιανα και με μαμα βιος εκτος απο βαλευ που παιζουν τα ιδια..

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Χρηστο δοκίμασες το acx vbios του skyn3t να δεις τπτ διαφορετικο?το απόγευμα λεω να το τσεκαρω αλλά φοβάμαι το τροφοδοτικό μου θα γονατίσει πάλι

Χρηστο δοκίμασες το acx vbios του skyn3t να δεις τπτ διαφορετικο?το απόγευμα λεω να το τσεκαρω αλλά φοβάμαι το τροφοδοτικό μου θα γονατίσει πάλι

Nικο οχι δεν το δοκιμασα.

Το ιδιο θα ναι απλά θα εχει αλλαγες στο φανακι.

Mερικες βελτιωσεις..

qs82.jpg

oxfk.jpg

7gz9.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.